Op 26 juni de quickfeet bal besteld, maar die is nog steeds niet aangekomen. Vermoedelijk ligt de fout bij Post.nl want de tracking link klopt wel. De jongens van Foodball gadgets doen hun best, dus i... Se mer
Det här tycker kunderna
Snelle levering, De goalgetter alpha 5in1 echt een top cadeau voor ons neefje! Enige verbeterpunt is meer update krijgen via email over status van bestelling/verzending, maar dit had waarschijnlijk te... Se mer
Een 5-in-one besteld eind december 2024. Begin mei, juni en juli (dus 3 mailtjes verder) een klacht ingediend, omdat het net loslaat gewoon GEEN reactie gehad. Wij hebben €150,- betaald voor dit item... Se mer
Ballen bedrijf! Producten zijn prima. Ik heb bestelling gedaan en vervolgens krijg ik een dag later een kortingscode. Ik leg contact dat ik mijn bestelling kan terugsturen en een nieuwe bestelling kan... Se mer
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dit bedrijf niet aan beginnen waardeloos
Dit bedrijf niet aan beginnen.
Communicatie is waardeloos. Afspraken worden niet nagekomen. Als je belt nemen ze niet op. Mailtjes worden niet tot nauwelijks beantwoord.
Product na 1 week kapot. Wacht al 3 maanden op een oplossing!
Kortom niet aan beginnen lekker ergens anders kopen!
Het duurde heel lang wat ze aangeven…
Het duurde heel lang wat ze aangeven klopte niet, wees daar eerlijk in dat is beter en klantvriendelijker. Er wordt redelijk vlug gereageerd op de mail en t lange wachten is goed gemaakt.
Artikel niet ontvangen
Artikel niet ontvangen. Mailen, bellen, chat geen reactie…. Helaas het zag er zo mooi uit.
mooi en degelijk product.
Het bestelde product is inmiddels geleverd en wordt naar tevredenheid gebruikt.
Ja, de communicatie kon beter maar het is een mooi en degelijk product.
Super blij mee
Het duurde even voordat we het pakket hebben ontvangen. Maar wat een mooie en leuke gadget. Onze zoon heeft er veel plezier mee!
Leuk product
Leuk product. In de toekomst kunnen jullie nog aan de leveringstijd werken.
vriendelijk contact met verkoper
vriendelijk contact met verkoper! artikel vandaag binnen. leuke gadget voor mijn dochter!
Ik heb m’n bestelling nog steeds niet…
Ik heb m’n bestelling nog steeds niet ontvangen en krijg ook geen antwoord op m’n mail
Prima klantenservice. Fijne producten.
Goede, snelle communicatie bij vragen. Klantenservice is prima geregeld. Wij zijn tevreden.
Jammer als je adverteert maar door…
Jammer als je adverteert maar door succes je niet meer kan leveren...hebben wij pech want wij wilden het meenemen op vakantie...
Unprofessional
Ordered 3 weeks ago for a birthday. Supposed to be shipped within 3 days. 1 week later got an e-mail regarding their non ability to furfill the order due to to high demand and not enough stocks. I wasn’t happy about that and have tried to contact them without success to this day.
Unprofessional.
Pas na het plaatsen van de bestelling…
Pas na het plaatsen van de bestelling de echte levertijd gekregen ivm voorraad die op was. Was wel een duidelijke en correcte mail maar had ook al voor het plaatsen van de bestelling inzichtelijk worden gemaakt.
products was ok
products was ok, but no reply or response on the requirement of providing a BTW invoice.
Goalgetter
Slechte service lang wachten op je pakket heb hem nog niet binnen wel mail gehad dat het door te veel vraag niet leverbaar is maar vind dat ze dat beter in de gaten moeten houden en anders op de site op uitverkocht zetten
Goede en snelle manier dat we een kado…
Goede en snelle manier dat we een kado voor onze kleinzoon konden ophalen!
Doordat we het artikel zelf hadden opgehaald kregen we 10% korting en nog een kadootje voor onze jarige kleinzoon!
Wel goed geholpen
Wel goed geholpen. Maar post.nl laat weer te wensen over. Met het op tijd bezorgen van de bestelling. Zelf opgehaald en probleem opgelost.
Tofste voetbal gadget die wij ooit gehad hebben!
Als eerste.. wat een verschrikkelijk tof ding, deze 5-1..
Als ik een filmpje kon toevoegen van hoe wij er hier in zuid Frankrijk mee spelen op de camping dan zou iedereen er 1 bestellen :)
2e positieve ding.. pas afgelopen woensdagavond besteld met de hoop hem op vrijdag nog binnen twee krijgen om mee te kunnen krijgen op vakantie.. gelukt!
Dus, qua product en service een dikke vette aanrader!
Reactie
Een paar keer gemaild om te zeggen dat ik een artikel dubbel had besteld en of dat nog kon worden omgezet naar 1 artikel. Tot op heden nog geen reactie terug gekregen.
Jammer dat jullie ook samenwerken met de post nl want het product is nog niet eens geleverd. Dus bagger. Nooit meer.
Levering ging helemaal goed
Levering ging helemaal goed. Alleen ging er vrij snel wat kapot. Na meerdere mails geen antwoord meer ontvangen. Jammer want het product is verder mooi!
Trage levering
Helaas de bestelling nog niet ontvangen, inmiddels langer dan een week verder. Ook via de e-mail is/wordt nog niet gereageerd
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.