Jag var på Folktandvården i Arlöv. Hussein Kechan var riktigt duktig och super noga. Det jag saknade var att bemötandet kunde ha varit mer trevligt. Inget leende alls och väldigt tystlåten. Hans sköt... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Jag träffade Kevin som tog hand om min tandvård och tyckte det kändes mycket bra, alla som jobbar här är också mycket trevliga. Är mycket nöjd med det hela.

Svar från Folktandvardenskane
Kevin faili, varit på undersökning där jag fått mycket info på min tandstatus. Tack vare hans rekommendation har jag slutat dricka energidrycker, Mycket bra råd. Känns väldigt tryggt. Jag är väldigt nöjd att gå på Folktandvården Hbg, där jag träffar Kevin

Svar från Folktandvardenskane
Många rundor hit för noll resultat. Spara era pengar och välj privat

Svar från Folktandvardenskane
Var hos Kevin F som var otroligt duktig och noggrann. Han var också väldigt pedagogisk och förklarade hela tiden vad han gjorde och skulle göra i nästa steg.

Svar från Folktandvardenskane
Jag har vait hos Kevin Faili, mycket trevlig och super bra service!

Svar från Folktandvardenskane
Jag går hos Kevin(tandhygenist) väldigt bra och saklig,jag har stort förtroende för honom liksom tandläkare Paulina. Jag har alltid gått till folktandvården, jag har haft tur med mina tandläkare och tandhygenister + tjejerna i receptionen är alltid trevliga🌹🌹🌹🌹🌹

Svar från Folktandvardenskane
Jag har träffat Kevin faili under ett par år. Han har hjälpt mig med inflammation i tandköttet. Och han har hjälpt till att få bra resultat och och visat hur man själv ska göra för bästa resultat. Super bra bemötande.

Svar från Folktandvardenskane
Har gått hos folktandvården i alla år, alltid varit nöjd. Mycket tillmötesgående. Har haft en del tandhygienister genom åren och märker att det blir bättre med alla nya instrument och kunskap . Framförallt ett stort tack till min tandhygienist Kevin Faili som gör ett fantastiskt jobb. Är så nöjd.

Svar från Folktandvardenskane
Jag var hos Kevin Faili och han är mycket noggrann och duktig och jag fick ett bra bemötande.

Svar från Folktandvardenskane
Jag har varit på flera folktandvårdskliniker i Malmö genom åren, men jag har aldrig känt mig så nöjd och trygg som här. Otrolig personal och fantastisk service! Jag är verkligen supernöjd. Rabije Qoku – Malmös bästa tandläkare!

Svar från Folktandvardenskane
Jag var hos Hamida Yousify idag och fick ett jättefint bemötande. Hon tog extra hand om mig som är tandläkarrädd och förklarade allt medan hon gjorde det. Rekommenderar starkt!

Svar från Folktandvardenskane
Är alltid nöjd, snabba tider, flexibla & för en som är tandläkar-rädd så har jag alltid haft en fast tandläkare eller möjlighet att byta snabbt!

Svar från Folktandvardenskane
Trevligt bemötande av tandhygienist Muhammed Khedhair!

Svar från Folktandvardenskane
Jag har varit hos tandhygienist Muhammed Khedhair idag. Ett otroligt trevligt bemötande, varsam och omtänksam under behandlingen utan att vara mesig. Ett besök med varma skratt men med seriösa tips och råd. Jag kan bara säga stort tack.

Svar från Folktandvardenskane
Hans sköterska som var där är orsaken till att jag bara ger 3 stjärnorn. Hon stod och gäspade flera ggr helg öppet och sa inte ett ljud på hela stunden jag var där. Bemötandet är något de måste tänka på. Man får känslan att dom inte trivs på sina jobb.

Svar från Folktandvardenskane
Kevin Faili och Fershad Janfada-Baloo (med tandsköterska) har gjort ett utmärkt arbete med mina tänder, är jättenöjd!

Svar från Folktandvardenskane
Jag träffade tandhygienist Kevin, och är väldigt nöjd med behandlingen och hans bemötande

Svar från Folktandvardenskane
Jag har två tandkronor. Vid ett besök hos tandhygienisten användes en maskin för tandstensborttagning, vilket resulterade i att en bit av min krona skadades i kanten. Därefter hävdade hygienisten att jag behövde remitteras till specialist, med motiveringen att mitt tandkött skulle ha dragit sig tillbaka.
När jag sedan kom till specialisten fick jag beskedet att jag var för frisk för att ens behöva vara där. Han ifrågasatte varför jag överhuvudtaget blivit remitterad.
Jag anser att hygienistens agerande var både oprofessionellt och vilseledande. Det ledde till onödiga besök, ökade kostnader och en förnedrande upplevelse. Mitt Frisktandvårdsavtal blev dessutom avsevärt dyrare, vilket tvingade mig att säga upp det.
Jag vill därför varna andra för Folktandvården, då jag upplever att mitt fall visar på bristande seriositet och patientfokus.

Svar från Folktandvardenskane
Blev väldigt fint behandlad av tandhygienist Awaz på alla sätt. Även i kassan blev jag vänligt bemött. Kan varmt rekommendera Folktandvården på Råå!