Jag var på Folktandvården i Arlöv. Hussein Kechan var riktigt duktig och super noga. Det jag saknade var att bemötandet kunde ha varit mer trevligt. Inget leende alls och väldigt tystlåten. Hans sköt... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Jag rekommenderar inte den här tandläkarkliniken. Jag bokade en tid hos tandhygienist men fick istället en undersökning där de hittade flera påstådda fel och ville boka in ytterligare besök. Det kändes mer som att fokus låg på att sälja fler behandlingar än att hjälpa mig.
Receptionisterna upplevde jag som okunniga och den tandläkare Max jag träffade var otrevlig med ett dåligt bemötande. Som patient känner man redan att tandvård är dyr, men här fick jag känslan av att man bara var en inkomstkälla.
Min upplevelse var tyvärr väldigt negativ. Jag rekommenderar att boka hos en annan tandläkare istället.

Lund specialisttandvard
Dyrt dyrt dyrt i onödan
Bilder från föra sommaren räcker inte man ska ha nya bilder 3600kr på 20min
Jag vet fortfarande inte vad är det jag ska betala för dem har inte lagat något eller det är kanske bara namnet dem ska ha betalt för (specialister)

Svar från Folktandvardenskane
Jag har varit patient hos Folktandvården Hyllie i flera år och betalar varje månad för mitt tandvårdsavtal. Tyvärr har dagens upplevelse blivit den sista droppen efter återkommande exempel på bristande professionalism och dåligt bemötande.
Inför mitt besök informerade jag tydligt kliniken om att jag är stationerad utomlands och endast skulle vara i Sverige under en specifik period. Trots att de hade denna information bokades min tandläkartid inom den angivna perioden, men när jag kom dit fick jag besked om att jag även behövde träffa en tandhygienist och ombads boka den tiden i receptionen.
Till min förvåning erbjöds jag då en tid utanför den period som jag redan hade informerat dem om att jag skulle befinna mig i Sverige. När jag påpekade detta och frågade om det fanns möjlighet att prioritera eller hjälpa mig att samordna besöken, möttes jag av ett ointresserat bemötande i receptionen och ingen vilja att hitta en lösning.
Det som gör mig mest besviken är inte att tiderna var fullbokade, utan att ingen verkade bry sig om den situation som jag tydligt hade förklarat i förväg. Som långvarig kund förväntar jag mig åtminstone att man lyssnar och försöker hjälpa till när kliniken redan känner till de begränsningar som finns.
Utöver detta har jag under åren upplevt en ständig rotation av tandläkare och tandhygienister, vilket har gjort kontinuiteten i vården bristfällig. Men att helt ignorera information som lämnats i god tid och visa så lite intresse för att hjälpa en patient är på en helt annan nivå.
Tyvärr kan jag inte rekommendera Folktandvården Hyllie utifrån mina erfarenheter.

Svar från Folktandvardenskane
Min dotter fick laga tand utan att hon var rädd för sprutan tack vare otroligt bra bemötande av tandläkaren Hajrija Felec och tandsköterskan Melisa. Rekommenderar starkt.

Svar från Folktandvardenskane
Har varit hos dr. David och tandsköterska Marinela. Jag är sååååå nöjd och tacksam. Det var akut besök och jag fick allt hjälp som man skulle få.
Dr David så professionell och fin människa verkligen!
En riktig stjärna på sitt arbete.
Tack Folktandvården i Kristianstad för så fin personal.

Har varit hos Kevin Faili
Jag tycker det har gott bra och han hanterar oroliga patienter bra.

Svar från Folktandvardenskane
Träffat tandhygienisten Kevin Faili, bra tandhygienist hygienist som lyssnade på mig.

Svar från Folktandvardenskane
Jag vill verkligen rekommendera min tandhygienist. Hon är otroligt proffsig, lugn och noggrann och tar sig alltid tid att förklara vad hon gör och varför. Besöken är alltid trevliga och jag går därifrån med en känsla av att min munhälsa är i bästa händer. En riktig stjärna inom sitt yrke!

Svar från Folktandvardenskane
Jag blev trevligt bemött och hade en bra upplevelse. Tack Kevin!

Svar från Folktandvardenskane
Kom in efter att ha skjutit upp mitt tandläkarbesök efter att ha havt en jobbig upplevelse sist där dem sa till mig ”om du inte tänker ta hand om dina tänder så finns det ingen anledning att komma”. Jag har nu bestämt mig att vara större än min rädsla och tidigare upplevelser och komma in för att se hur pass dåligt mina tänder och munhälsa va. Hade Kevin Faili som min tandhygienist och efter mitt besök så var jag extremt nöjd med mitt val att besöka just Kevin. Han var mycket trevlig, respektfull och lugnande vilket fick mina egna nerver att lugna ned sig. Allt gick utmärkt och jag kände mig bra och säker tack vare Kevins trevliga bemötande och varma personlighet

Svar från Folktandvardenskane
Grundlig behandling och förtroendeingivande personal. Hjälpsamma med tips och råd kring munhälsa.

Svar från Folktandvardenskane
Träffade Kevin under mitt besök. Väldigt lugn, tydlig och pedagogisk. Gjorde ett mycket bra intryck. Har andra i min närhet som träffat honom också, och de håller alla med.

Svar från Folktandvardenskane
Specialisten Erika Nilsson P. Är världsklass. Tack för en fantastisk klinik och personal.

Svar från Folktandvardenskane
Tack snälla ötdl Erika P.N. För implantat 26 för en professionell bemötande och behandling. Jag är extrem tandvårdsrädd Tack för tandsköterska Lani L. För omhändertagande under hela behandlingen. Jag rekommenderar starkt Lund C.

Svar från Folktandvardenskane
Har varit hos Artiola Kuqi (Tandhygienist)
Så professionell och fin människa verkligen!
En riktig stjärna på sitt arbete. ⭐️

Jag är toppen nöjd med mina 2 besök hos Kevin Faili
Proffsigt och mycket trevligt bemötande
Seriös uppföljning
Lasse Göransson

Svar från Folktandvardenskane
Var hos Kevin. Allt var jättebra. Han var noggrann, jätteduktig, lyssnade, och förklarade allt på ett pedagogiskt sätt. Han kom också med rekommendationer som andra tandläkare jag gått till missat.

Svar från Folktandvardenskane
Kevin Faili super duktigt, allt löste sig på 2 dagar från kontroll till rengöring. Snabba puckar uppskattas alltid!

Varit hos Kevin Faili Han gör ett bra jobb och lyssnar