En av de beste casinoene jeg har spilt på. Uttak er kjempehurtig med bankoverføring. Hyggelig (men litt treig noen ganger) kundeservice. Vant 30K første innskudd, fikk ut pengene uten problem etter å... Se mer
Företaget har svarat
Skulle få 20 gratis spinns etter et innskudd. Kundeservice bekreftet at jeg har gjort alt riktig, men jeg ble ekskludert fra kampanjen. Uten noen grunn. Hvorfor inviterer de kundene til kampanjer, for... Se mer
Företaget har svarat
Jeg spiller kun på sport og der er de ganske bra bortsett fra at oddsen er litt lav på enkelte spill. Er fornøyd med tiden de bruker på uttak det går aldri mer enn 24timer før de er godkjent og over... Se mer
Mest useriøse casino ever!!!!!! Ble plutselig ekskludert i å være deltaker i dagens tilbud kampanje av uvisst grunn. Jeg er en små spiller for 100kr noen dager. Ikke bra nok for de.Når jeg vinner mer... Se mer
Företaget har svarat
Folkeriket er et online spillselskap med casino, odds og live casino. Vi er del av en større nordisk- og europalisensiert gruppering. Håper du koser deg med din spillopplevelse hos oss :)
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ellers greit, men bonusuret frøs til jeg logget ut og inn igjen.
The site is easy to navigate and a nice variety of slots and promotions. I enjoyed playing, but the withdrawal process took longer than I expected. Customer service was triendly, just not very fast.
Aldri vært noe stress med dem her. De stiller opp med bonuser og raske svar.
De er løgnere og bedragere!!!!!!!!!! Jeg har ventet på at gevinstene mine skal utbetales i 3 uker. ingen svar fra kundeservice. Som jeg sa, de er svindlere. Vi har tatt rettslige skritt.
Uttakene ble plutselig kansellert og tatt ut på nytt igjen enn noen andre av meg selv. Ventet i 7 dager fra uttak, og fikk vite at de ble tatt ut på nytt igjen igår, og at jeg nå må vente i nye 5 dager før jeg kanskje får pengene. Begynner å tvile på om jeg nå får de
Elendig side. Henger alltid. Få spill som fungerer. Dårlig bunus oversikt.
Er fornøyd med tiden de bruker på uttak det går aldri mer enn 24timer før de er godkjent og overført.
Stor fordel at de har kundeservice på norsk.
Helt umulig å få svar fra kundeservice.Bare den dumme roboten som ikke kan hjelpe meg med mitt problem😡Anbefales ikke.
Jeg har vært kunde i mange år, men No gidder jeg ikke mere, når man lover om forskjellige tilbud og du gjør, som du får tilbud om, men så får du i dem ikke likevel. Det har gått bra en stund, men No får du verken tak i chat live kundeservice og få snakket med noen og da har du mistet mange, gode deal, som du liksom skal få
100% legit, vant litt i starten her og fikk tatt ut penger kun med verifisert telefon nummer. Etter jeg vant litt mer måtte jeg sende inn dokumenter, det gikk relativt sjapt og få godkjent - innen noen timer, jeg sendte de inn midt på natten typ rundt 03-04 norsk tid.
Følte meg litt usikker når to av uttakene mine ikke gikk igjennom på 4000kr og 9000kr (her tenker jeg det bare var en bug, noe usikker. Men det burde sjekkes opp i) uansett - var da inne bare for å sjekke, men bestemte meg for å spille mer og vant på spilleautomater og tok uttak på 36000kr.
Pengene betales fort ut iforhold til andre erfaringer jeg har med nettkasino. Så alt i alt er jeg strålende fornøyd, og håper på at de dårlige tilbakemeldingene bare er tull.
Vennlig hilsen strålende fornøyd Bergenser som allerede har anbefalt dere videre til flere spilleglade venner som også er fornøyd
SKAM
Stikk deg unna dette nettside , bare tull
Har gjort noe innskudd der , som blitt avvist og fikk ikke pengene tilbake til min bankkonto ... måtte skrive så mange meldinger til å fikse årsaken med kunde service og dette hjulpet ikke !!! Ikke kast bort deres penger der , SKAM SKAM
Jeg har spilt litt av og på i mange år fra når dette het folkeautomaten til nå nylig da jeg hadde en rett og slett sjokkerende opplevelse!! Jeg satt og spilte på Thor infinity reels med 10kr innsats. Plutselig fikk jeg en kraftig BONUS med en gevinst som gikk over 109.000kr. Jeg ble sittende i 1,5 time for å se om det kunne komme flere gevinster, men det stoppet der. Jeg hadde 102.990kr igjen da jeg bestemte meg for å trykke på utbetalingsknappen. Jeg mistet da forbindelsen til folkeriket og måtte logge inn på nytt. Da jeg kom inn på siden igjen var det kun de 1880kr som jeg hadde da jeg fikk bonusen tildelt som sto på kontoen. Jeg tok kontakt med livesupport med en gang, men det var nytteløst. Jeg har vunnet før da det het folkeautomaten og har alltid tatt bilde eller video av gevinster for min egen del så jeg hadde video av gevinsten og dato/klokkeslett. Selv om jeg fremlegger disse bevisene fikk jeg beskjed at de hadde returnert innsatsen min og ordnet opp!! Innsatsen var 10kr gevinsten var 109.000kr ????? De sa det var en teknisk feil og at det var dette de kunne tilby. Jeg har aldri opplevd noe lignende, dette er ren SVINDEL !!!!! Hold dere vekk fra denne siden, ser fra andre som har spilt her at dette er ikke en engangshendelse.
Satt inn 9000 kr pengene kom aldrig inn på spille automaten ver gang kontakter de kommer jevla Robot ut skriver samme drite opp igjen svindler penger fra folkk
Sender uønsket SMS reklame uten tillatelse.
Brudd på GDPR / Personvern
Har stengt av alle valg for å motta kommunikasjon, stengt kontoen min for over 1 år siden. Likevel mottar jeg stadig sms hvor jeg blir påmint nettcasinoet hvor jeg tapte titalls tusen og prøver å glemme. Håper de får som fortjent. Svindel, styr unna.
Useriøse greier.
vanskelig for å få kontakt med kundeservice.
Innskudd er vanskelig å få til.
Hold dere ti norsk tipping, selv om de kontrollerer pengebruken.
Har ukentlige kampanjer, som de endrer reglene på ETTER man har spilt, for å slippe å følge egne kampanjer.
Fra cashback skulle jeg hatt 2000kr, men fikk 163. Styr unna dette useriøsitetet.
Idiota stjeler penger fra konto ulovlig. Har mistet mye penger jeg ikke har brukt på grunn av drittsiden
Ville nok styrt langt unna denne kasino siden. For det første så er RTP (Return to player) sinnsykt dårlig. Alle vet at kasino har generelt dårlige odds for å betale deg tilbake, men fy f*en folkeriket har det ihvertfall dårlig.
For det andre, så når jeg skulle ta ut 600kr så trakk de meg 50kr i uttaks avgift på bankoverføring. Dette er tross alt en avgift jeg ikke skal trenge å betale, men tydeligvis.
Siste gang jeg spiller her fordi her er det noe muffens.
Vær forsiktig, disse er ute til å svindle deg. Pengene jeg vant er vanskelig å få ut, og det er gått 7 uker siden første forsøk på uttak, og de tviholder på dette.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.