Mine tørre hænder blev hurtigt meget bedre. Jeg bruger cremwn dagligt og elsker følelsen af bløde hender.
Det här tycker kunderna
Så kom min pakke, efter en unormal lang ventetid, grundet leveringsvanskeligheder. Lækre produkter. Tak til Karen for en god oplevelse. Jeg venter stadig på min pakke. Bestilte for en uge siden og... Se mer
Företaget har svarat
Super god oplevelse hos FodProdukter.dk Min ordre blev hurtigt behandlet, og produkterne kom pænt pakket og i perfekt stand. Rigtig god service og hurtig levering. Kan varmt anbefale 💎
Företaget har svarat
Super service - jeg har købt både indlægssåler og en X-bandage. Sidstnævnte viste sig ikke at passe min fod, trods jeg omhyggeligt havde taget mål til denne efter anvisning. Jeg fik den heldigvis... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
FodProdukter.dk er en webshop, hvor du kan finde alle former for produkter til dine fødder. Vi ønsker at være eksperten inden for fødders velvære. Hos FodProdukter.dk kan du finde alt inden for plejende cremer uden skadelig kemi, behagelige bambusstrømper, footies og smukke neglelakker. Vi har også udstyr til hjemlig pleje af dine fødder f.eks. pimpsten, massagebolde, balancebræt samt ruller til fodgymnastik. Herudover kan vi også hjælpe dig med effektive aflastninger, hælcups og indlæg til dine sko, der kan sørge for, at du og dine fødder får en mere behagelig hverdag. Endelig kan du her også få produkter mod svamp og vorter på fødder og mod sved og lugt fra fødder. Af nyeste tilføjelser til siden er også dejligt bløde hjemmesko, smarte tøfler samt varme, lange uldsokker, uld-sutsko, Mitchell's Lanolin samt glasneglefile. Vi fører blandt andet mærkerne Allpresan, Gehwol, IQSOX, Essential+, TNS, Mitchell's Lanolin, Cozy Sheep, Montehome, Tuli's, Gärtner og Tecniwork. FodProdukter.dk vil levere den bedste kundeservice ved at svare på alle relevante spørgsmål omkring fødders velvære og fodprodukter. Vi svarer dig altid hurtigst muligt. FodProdukter.dk er startet op af Statsautoriseret Fodterapeut, Karen Olesen. Karen har som fodterapeut udført tusindvis af fodbehandlinger og ved således alt om, hvad der skal til, for at fødder har det godt.
Kontaktuppgifter
Gørrilds alle 36, 8920, Randers NV, Danmark
- Karen@FodProdukter.dk
- fodprodukter.dk
Dejlig creme.
Gode gedigne produkter. Et trygt sted at handle.
Gode gedigne produkter til konkurrencedygtige priser. Hurtig levering.
Tak for hurtig og betryggende levering…
Tak for hurtig og betryggende levering af min bestilte Sheabutter hælsalve fra FodProdukter

Svar från FodProdukter.dk
Jeg venter ikke længere på min pakke
Jeg venter stadig på min pakke. Bestilte for en uge siden og DAO har endnu ikke modtaget min pakke til levering.

Svar från FodProdukter.dk
Super god oplevelse hos FodProdukter.dk…

Meget lang ordre behandling
Meget lang ordre behandling
Modtog varen en uge efter bestilling
Varen er dog som beskrevet

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.