Aftaler der bliver overholdt
Aftaler der bliver overholdt, skulle der komme flere opgaver på samme ejendom så bliver der også taget hånd om det.

Svar från FMT A/S
FMT A/S leverer professionel snerydning og saltning til virksomheder, kommuner og boligforeninger. Med mere end 40 års erfaring i branchen ved vi, hvad der skal til for at sikre fremkommelighed, sikkerhed og stabil drift – også når vinteren viser sig fra sin hårde side. Vi har døgnberedskab og overvåger vejrudviklingen tæt, så vi kan reagere hurtigt og proaktivt. Med en moderne maskinpark på over 100 maskiner har vi kapacitet til både mindre ejendomme og større erhvervs- og kommunale arealer. Hos FMT A/S er rettidig indsats, dokumentation og pålidelighed en selvfølge. Vores kunder skal kunne stole på, at opgaven bliver løst korrekt – hver gang. Vi sørger for trygge og sikre forhold hele vinteren.
Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från FMT A/S
Jeg “overtog” FMT Vintertjeneste i forbindelse med en ejendom, vi købte. Jeg ville lige se, om de kunne løfte opgaven, før jeg opsagde aftalen.
Nu er der gået fire år, og jeg er virkelig glad for vores samarbejde. De leverer en fremragende kundeservice. Har jeg et problem, rykker de ud inden for meget kort tid. Chaufføren ringer altid, når vedkommende er på lokationen, så vi undgår misforståelser om opgaven.
Derudover får jeg notifikationer, hver gang de har været forbi en ejendom for at salte eller rydde – det skaber stor tryghed og troværdighed.

Svar från FMT A/S
Dybt useriøst firma. De har skulle rydde sne hos os ved vores parkerings areal. Der har de formået at spærre min parkeringsplads med en kæmpe bunke sne, så jeg ikke kan parkere der. Der har været masser af plads til at skubbe sneen rigtigt rundt om hjørnet hvor pladsen er til det.
Har derefter taget billeder, og sendt dem til firmaet, og de har derefter lovet at fjerne det inden weekenden var ovre. Men det løfte brød de. Jeg vil gøre alt for at de ikke skal have deres betaling, når arbejdet er så sjusket, og ufuldstændigt. Hold jer væk.

Svar från FMT A/S
En af de ting der er meget vigtig for os små handelsdrivende, er at kunderne kan komme frem, og ikke mindst, komme frem på en sikker måde selv om det er vinter. De kan de med sikkerhed når det er FMT der står for vintervedligeholdelsen. Stor ros herfra, bor veludført arbejdede, til tiden.

Svar från FMT A/S
FMT leverer en virkelig tryg og stabil vintertjeneste. Saltningen bliver altid udført til tiden og med høj kvalitet, så vores områder er sikre – selv når vejret skifter hurtigt. Derudover er chaufføren altid glad, venlig og imødekommende, hvilket gør samarbejdet både nemt og behageligt. Vi er virkelig glade for at have skiftet til FMT. Ingen skjulte gebyrer og uigennemsigtige abonnementer, ingen overraskelse i vores faktura. God anbefaling herfra.

Svar från FMT A/S
Har haft et godt samarbejde med FMT på en række vinterlokationer i flere år.
Jeg oplever en stor villighed til et godt og solidt samarbejde, også når der er udfordringer.

Svar från FMT A/S
Udført saltnings- og snerydningsarbejde til tiden og efter aftale.

Svar från FMT A/S
Vi har brugt FMT til vintertjeneste i mange sæsoner. De aftalte områder bliver ryddet og saltet indenfor den aftalte tid. Hvis man har været i tvivl om noget er de altid klar på tlf. eller mail for at svare på spørgsmål. Kan varmt anbefale dette firma.

Svar från FMT A/S
Døgnet har 24 timer, og i samtlige af disse timer kan man regne med FNT. Når vinteren viser sit hvide ansigt, skal man kunne stole på vintertjenesten, Det gælder vores sikkerhed, og den hviler trygt i hænderne på FMT og deres kompetente underentreprenører. De har gennem årtier serviceret vores ejendomme, og kommer også til at gør det i fremtiden.

Svar från FMT A/S
Jeg har været så tilfreds med FMT, fik lavet min indkørsel!

Svar från FMT A/S
Udfyldte blanket på deres hjemmeside, for at få et tilbud.
Syv dage senere er der ikke sket noget.

Svar från FMT A/S
FMT A/S kan på ingen måde anbefales.
De lovede udgravning af sø og planering af det opgravede jord, men efterlod søen med dybde på max. 20 cm, hvorfor siv og tagrør meget hurtigt er vokset ud til midten af søen, hvorved søen er stort set helt tilgroet.
Jorden, der skulle planeres på siderne af søen er efterladt i store bunker, hvorved brinkene er MEGET ujævne og helt ufremkommelige samt nedskredne.
Ved modtagelse af faktura gjorde vi indsigelse, da arbejdet på ingen måde er udført i god stand.
Vi tilbød at betale regningen mod, at de kom tilbage og gravede søen ud i den ønskede dybde, hvilket de nægtede.
Sagen blev bragt for Retten i Hillerød, som desværre besluttede, at vi som bestiller af opgaven var ansvarlig for, om FMT gjorde deres arbejde korrekt - hvilket jo ikke giver nogen mening, da FMT burde være de professionelle til at løse opgaven.
Desværre kan man på Trustpilot som det laveste kun give 1 stjerne - FMT burde have minus 5
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.