Skulle flytte Langfredag Flytteplus kom som aftalt klokken otte og fire timer efter var flytningen overstået,meget omhyggelige folk og som Roman sagde vi skal kun køre 1 gang.en skam der kun er 5 stj... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi skulle bruge flyttemænd med et par dages varsel og Flytteplus havde hurtig reaktionstid. De kom til tiden, flyttede hurtigt og effektivt. Gode priser og søde og høflige medarbejdere.
Jeg havde bestilt Flytteplus til en opgave, hvor der skulle hentes møbler fra to adresser, som skulle fragtes op på fjerde sal. Derudover havde jeg nogle møbler, der skulle bortskaffes. De to flyttem... Se mer
Opgaven leveret til UG. Positive, hårdtarbejdende flyttefolk. Vi havde en del ekstra opgaver dagen, ud over det aftalte. Dette skabte overarbejde frem til sen aften. Det blev ordnet med smil og oversk... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Åbakken21, 7860, Krejbjerg, Danmark
- kontakt@flytteplus.dk
- flytteplus.dk
Har desværre en dårlig oplevelse
Har desværre en dårlig oplevelse, med en flytning af indbo ca 30 flyttekasser, en 1 1/2 mands seng, en skænk, en kommode, en sofa, to klædeskabe, to små ikea papskabe 70x70 cm, et spisebord og 4 stole og en vaskemaskine. Det var få løse dele som strygebræt og tørrestativ som af gode grunde ikke kan være i en flyttekasse.Tingene skulle køres ca 800 m til depot. Det tog godt 5 stive timer for to mand😳 og fik en regning på 6000 kr.
Har for nogle år siden brugt et andet lokalt flyttefirma med flytning fra skive Til Aalborg, fra de gik igang med at læsse til tingene stod i Aalborg gik 3 1/2 time, det var effektivt og en pris der lå 1500 kr under prisen fra flytteplus, med mere indbo end det flytteplus har flyttet.
Det skal nævnes at mit indbo kom på depot i et rum på 9m2..siger lidt om hvor lidt der var.
Så min oplevelse er at det gik alt for langsomt, og det fungere ikke hvis man gerne vil være med i kampen om opgaverne.
Time afregning er det samme som en blankocheck, de bestemmer selv hvor lang tid det skal tage

Svar från Flytteplus
Hurtig og effektiv hjælp til flytning
Hurtig og effektiv hjælp til flytning - flyttede fra en lejlighed på 1. sal. Alle møblerne, som vi ikke selv havde pakket, blev wrappet i plastik og dækket med tæpper. Dygtige, smilende og flinke folk 😊
Det var en særdeles positiv oplevelse…
Det var en særdeles positiv oplevelse at have flytteplus til at flytte vores villa ting til en lejlighed på 3. Sal. Hurtige og professionelle, og så pakkede de mange af tingene godt ind i plastik under flytningen. Kan anbefales.
Supergode
Præcise, og fleksible. Rigtig gode til at passe på ens inventar. Meget pålidelige
Virkelig søde gutter jeg fik ud til at…
Virkelig søde gutter jeg fik ud til at levere en sofa! Kan anbefales.
Tusinde tak til Flytteplus for hjælpen!
Tusinde tak til Flytteplus for hjælpen med at flytte fra Horsens til Tranbjerg.
Vi er meget impornerede, de kom til tiden, alt gik meget hurtigt. Jeg ville kalde dem Flytte - 5 stjerner - plus.
Kan virkelig anbefales!
Kæmpe anbefaling herfra! Pålidelig, lynhurtig og effektiv flyttehjælp
Vi havde en flytning hele vejen fra Midtjylland til Sjælland og fik hjælp af Roman, som gjorde et fantastisk stykke arbejde. Alle vores møbler og ting blev behandlet med omhu og stor professionalisme. Alt nåede frem uden den mindste skræmme.
Tusind tak til Roman for et super effektivt og flot stykke arbejde.
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Effektiv flytning
Effektiv og hurtig flytning af to venlige og hjælpsomme flyttemænd. De bedste anbefalinger herfra. Prisoverslaget blev overholdt.
PERFEKT☆☆☆☆☆
PERFEKT☆☆☆☆☆. JOHNNY OG PATRICK ER BARE SÅ HJÆLPSOMME, VENLIGE OG EFFEKTIVE
Stor anbefaling herfra! 🙏🏻
Vi skulle have leveret et spisebord efter at møbelkompagniet havde sendt os det forkerte.
De unge fyre der kom, var flere timer bagud men stod alligevel med et smil og var meget venlige!
De bar bordet og og tog det forkerte med, uden det mindste problem. Tiltrods for at de fra møbelkompagniets side, ikke var blevet ordentligt informeret om af de skulle have et med igen.
Kæmpe ros til de 2 unge fyre, der klokkede hårdt til sent i går i Vejle🙏🏻
Effektiv og proffesionel flytning af to…
Effektiv og proffesionel flytning af to venlige flyttemænd fra lejlighed på 3. sal til hus. Vi var yderst tilfredse!
Et fantastisk team der arbejdede hårdt…
Et fantastisk team der arbejdede hårdt fra start til slut. Alle aftaler overholdt til præcision. Venlig og imødekommende
Kan kun varmt anbefale Flytteplus
Vh Birthe
Perfekt flytning
Perfekt flytning . Effektivt med stor respekt for møbler .. Der var intet at sætte en finger på.
God oplevelse med opbæring til 5.sal
Vi havde en super god oplevelse med Roman og hans makker! De kom til tiden, var effektive og påpasselig med vores ting. Vi havde aftalt fast timepris og med opbæring til 5.sal, og de var hurtigere end hvad vi havde regnet med. Jeg har kun positive ord at sige om Flytteplus ☺️
5 stjerner super god service
Simpelthen de mest dygtige og kompetente flyttemænd⭐️ jeg skulle flytte fra en meget tæt møbleret lejlighed på 85 kvm med 101 flyttekasser plus mange løse møbler og ting fra stueplan og op på 2 sal og det gjorde de bare til perfektion de knoklede derudad lige fra de kom til de var færdige💪🏼🤗det har været en super god og rar førstegangs oplevelse for mig med flyttemænd hvor mine ting blev passet så godt på 😁helt klart en anbefaling herfra
Fantastiske flyttemænd
2 fantastiske flyttemænd, fra Flytteplus, flyttede Svigermors ting fra 3. sal, uden elevator 😆. De arbejdede koncentreret og var meget påpasselige med håndtering af møbler og kasser, alt kørte efter en snor.
Max stjerner herfra 👍💪.
Super god flytning !!!
FLYTTEPLUS flyttede mit indbo mandag den 17.07.2023.
Det blev udført af 2 super effektive og omhyggelige flyttefolk.
De var meget nænsomme overfor mine ting, og gik ikke på kompromis med tiden og hensyn til mit indbo, inkl. et klaver.
De klarede opgaven på 6,5 time.
Oveni den perfekte service var de meget venlige og imødekommende.
Jeg skal ikke lige flytte igen, men hvis jeg skulle, ville jeg til hver en tid vælge FLYTTEPLUS igen, og kan varmt anbefale firmaet!
Tusind tak for hjælpen til jer begge 😊
2 virkelige flinke flyttemænd
2 virkelige flinke flyttemænd, kom og hjalp med at flytte alle min mors ting fra huset og ned i lejligheden. Vi havde aftalt en timepris og hvad der skulle flyttes. Deres tilbagemelding var, at de kom med 2 stærke mænd, lastbil mm. og på timebasis uden en masse betingelser (som vi havde fået fra 2 andre flytte firmaer).
Det var en super god oplevelse, hurtig og perfekt flytning, lige som vi havde håbet. Endda til en yderst rimelig pris.
Yderst professionelle
Yderst professionelle, effektive og kompetente!
Roman og hans hold stillede med to mand og to biler og så gik de ellers i gang. De var utrolig høflige og passede seededes godt på vores ting. Der var ingen slinger i valsen og for den arbejdsindsats som de leverede, følte mand næsten som kunde, at de havde solgt sig selv for billigt!
Det bliver en kæmpe anbefaling herfra og go vind til alle jer andres flytteri.
Her er 10 stjerner
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg lovede dig 10 stjerner Roman ☺️
Fremragende service
Nem at kommunikere med i telefon eller sms.
Overholder alle aftaler til tiden.
Meget venlige og rolige - og der bliver passet rigtig godt på tingene.
Jeg kan på det varmeste anbefale Flytteplus!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.