Företagsinformation
Skrivet av företaget
Flyt Digital AS er en lokal leverandør av skreddersydde nettsider, digital markedsføring og driftstjenester for små og mellomstore bedrifter i Norge. Med base i Mjøndalen, Drammen Kommune, har vi spesialisert oss på løsninger som hjelper våre kunder med å bli mer synlige, tiltrekke seg riktige målgrupper og oppnå konkrete resultater. Vi tilbyr tjenester som inkluderer: - Nettsider og nettbutikker: Utviklet med WordPress og Elementor, tilpasset kundens behov for brukervennlighet og design. - Drift og vedlikehold: Gjennom vår Flyt WP Drift-tjeneste tar vi oss av oppdateringer, sikkerhet, hosting og optimalisering. - Digital markedsføring: Ekspertise på SEO, Google Ads, og lokal synlighet gjennom Google Bedriftsprofil. - Rykteflom: Vårt eget verktøy for innhenting og administrasjon av kundeomtaler, som gir bedrifter bedre kontroll over sitt omdømme online. Vi har over 20 års erfaring og er opptatt av å skape varige verdier for våre kunder gjennom en kombinasjon av innsikt, strategi og teknisk kompetanse. Vårt mål er å levere løsninger som ikke bare fungerer teknisk, men som også støtter vekst og suksess for bedriftene vi samarbeider med. Velkommen til Flyt Digital – vi gjør din digitale hverdag enklere!
Kontaktuppgifter
Strandveien 39, 3050, Mjøndalen, Norge
- bi@flyt.digital
- flyt.digital
Inga omdömen
Detta företag har ännu inte fått några omdömen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.