Flygi.se Omdömen

TrustScore 5 av 5

4,9

Beställde ett två veckors JR pass och fick det 2-3 dagar senare. Det fungerade utmärkt och jag fick bra råd av Jonathan för att förstå hur jag skulle gå till väga på Tokyo flygplats och aktivera korte... Se mer

Vi var ute i sista minuten och trodde inte vi skulle hinna köpa JR pass. Hörde av mig till flygi.se via mail 2 dagar innan vi åkte och fick svar av Jonathan samma dag. Han tog emot oss och hjälpte os... Se mer

Så tydlig och lättanvänd hemsida vid beställning! Har lagt sidan med info om JR-passet på hemskärmen så att den är lätt att nå. Mycket informativ! Dessutom suveräna reseguider där! När jag hade frå... Se mer

Snabb och bra service. Vi hade våra JR Rail Pass i brevlådan dagen efter. JAg hade en fråga innan mitt köp, mailade in och fick svar efter 5 minuter. JR Rail Pass är ett måste om du skall till Japa... Se mer

1. Resebyrå
  2. Flygresebyrå
  3. Tågbiljettbyrå

Officiell återförsäljare av Japan Rail Pass samt prisjämförelsesajt för flygresor, hotell, hyrbil, golf och hem till en av Sveriges största reseguider.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Lätt att beställa

Lätt att beställa. Snabb leverans.
Vänlig och tydlig man på supporten.

21 november 2022

Svar från Flygi.se

Tack så mycket för din fina recension Rolf, hoppas er resa till Japan var kanon och att jr passen kom till nytta!

Mvh, Jonathan H.
Flygi.se

Snyggt & enkelt

Enkelt, stilrent och smidigt ! Nya favoritsidan

25 november 2022

Svar från Flygi.se

Tack så mycket för din fina recension Menderes!

Snabb service och uppmärksamma…

Snabb service och uppmärksamma handläggare, ringer om de misstänker något fel.

16 oktober 2022

Svar från Flygi.se

Tack för din fina recension Mikael.
Skönt att allt löste sig och vi finns alltid här för att hjälpa till. Hojta till if ramtiden om det finns något mer vi kan hjälpa till med! :)

Hoppas ni fick en kanonresa och semester i Japan!

Beställning av JR-pass

Hade lite frågor innan jag beställde JR-pass. Inga konstigheter alls att få hjälp. Trevligt bemötande och hjälpsam personal. Tack!

13 oktober 2022

Svar från Flygi.se

Tack för din fina recension Caroline!

Mvh, teamet på Flygi.se

Enkelt och smidigt, perfekt!

Enkel och bra hemsida där man hittar lätt och snabbt, precis som det ska vara! Tydlig information. Rekommenderar starkt att använda flygi.se

9 oktober 2022

Svar från Flygi.se

Tack så mycket för din fina recension Caroline! :)

Mvh, Jonathan H.
Flygi.se

Enkelt och smidigt!

Enkelt och smidigt! Klockren hemsida för att hitta resor på!

11 juli 2022

Svar från Flygi.se

Tack för din fina recension David!
Det glädjer oss att du gillar vår sajt och hoppas du hittat vad du söker! :)

Otroligt bra service

Otroligt bra service! Samt mycket trevlig personal!

30 september 2022

Svar från Flygi.se

Tack för din fina recension Ann!
Nöjet är helt och hållet på vår sida. Hoppas allt löste sig och att du fick en kanonresa och semester i Japan.

Fantastisk bra kundservice

Fantastisk bra kundservice! Väldigt hjälpsam och mycket kunnig! Kan varmt rekommendera Flygi till alla. Kändes väldigt tryggt att göra affärer med dom.

3 oktober 2022

Svar från Flygi.se

Tack för din fina recension Erik!

Otroligt snabb leverans.

Otroligt snabb leverans.
Fint och säkert förpackad med tydliga instruktioner.
Även några gåvor följde med.

13 oktober 2022

Svar från Flygi.se

Tack för din fina recension Micke!
Det glädjer oss att du gillar våra förpackningar och dess innehåll! :)

Supertrevlig hemsida

Supertrevlig hemsida. Väldigt användarvänlig och lätt att hitta rätt. Har köpt både hotell och flyg flera gånger och har alltid blivit nöjd.

16 oktober 2022

Svar från Flygi.se

Tack för din fina recension Victoria!

Grymt bra reseguide

Grymt bra reseguide! :) Skönt med allt på samma ställe.

1 september 2022

Svar från Flygi.se

Tack för din fina recension Ninni!
Superkul att höra att vår sida uppskattas och att du hittar det du söker på ett och samma ställe. Hojta till om det finns något vi kan hjälpa till med i framtiden, vi finns alltid här för att hjälpa till.

Mvh, teamet på Flygi.se

Visa omdömen på alla språk. (99 omdömen)