Wygląda i działa prawidłowo
Wygląda i działa prawidłowo. Najbardziej jestem zadowolony, że nie byłem zmuszony go używać.
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Everything perfect. Training accessories great quality! Fully recommend
I expected something crappy, but I’m actually really satisfied — I have two of them, one at home and one at work.
Poproszono mnie o opinię na temat produktu i powiedziano, żebym nie wystawiał oceny, chyba że będzie to 4 lub 5 gwiazdek. Prowadzi to do fałszywej reklamy i jest nieetyczne. Firma straciła w moich oczach wiarygodność.
Chociaż zamówiony produkt nie był zgodny z oczekiwaniami, przedstawiciel obsługi klienta był szybki i pomocny. Otrzymałem częściowy zwrot pieniędzy i mogłem zatrzymać produkt (ze względu na koszty zwrotu, chociaż nie mam z niego użytku, więc przekażę go na cele charytatywne).
Zamówiłem zabawkę, potem przeczytałem wiele negatywnych opinii i byłem przekonany, że zostałem oszukany! Jednak skontaktowałem się z obsługą klienta, która była bardzo responsywna, a produkt został dostarczony kilka dni później, więc jestem bardzo zadowolony.
Grafika najwyższej jakości, efekt końcowy perfekcyjny, bardzo przyjazna obsługa klienta
,Я получил муляж, а не прибор. На нём отсутствовала вообще кнопка вкл/выкл. В инструкции написано, что надо использовать кнопку, но её нет. Предмет бесполезный. А вернуть не знаю как. Выброшенные деньги, а не покупка.

Svar från floweroou.com
Środek działa zgodnie z przeznaczeniem, bardzo go brakuje, gdy zapomnę go zabrać! Dostawa była całkiem szybka.