Det här tycker kunderna
Ik zie hier dezelfde werkwijze als bij fashiona en luxely. Helaas retourneren is niet mogelijk. Geld terug wordt niet besproken ...slechte communicatie met een ongelofelijke rommelige administratie.... Se mer
Wij hadden twee jurkjes besteld bij Floryday, de maat was niet juist en de kwaliteit was polyester, vol synthetisch in plaats van katoen. De routebeschrijving voor retourneren was vreselijk ingewi... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Floryday.com - Online store for the latest fashion & trends in women's collection. Shop affordable ladies' Dresses, Clothing, Shoes & Accessories with top quality.
Kontaktuppgifter
CO11 1PW, Brantham, Storbritannien
- floryday.nl
Andra tittade också på
Begin december besteld en betaald
Begin december besteld en betaald, nog niets ontvangen. Never again...
Gerechtigheid
Na een hoop gemail, heb ik eindelijk mijn geld teruggekregen van een niet geleverd product, dat volgens Floryday wel geleverd was. Uiteindelijk blij met deze gerechtigheid. Floryday hartelijk dank voor het vertrouwen en het belonen van mijn inzet.
Ook ik had een linnen jurk besteld en…
Ook ik had een linnen jurk besteld en was polyester, maar ik moet zeggen, dat na publicatie hier, op de naam floryday.nl en floryday.COM staan er meerderen, een mailcontact kreeg en ik zojuist 20,59 euro terug kreeg op mijn bank, ECHT binnen 1 week, zowaar ik hier zit, uiteraard had ik dit nooit verwacht nav de vele gelezen negatieve ervaringen. Dus deze oma is bere blij. Houd moed mijn bestelling van 7 augustus is nu helemaal super perfect afgehandeld, DANKKKK Floryday voor de goede service en DANK trustpilot voor jullie bestaan. XX
Slechte ervaring
Slechte ervaring. Jurk besteld die van linnen zou zijn, het bleek polyester! Ben ik allergisch voor. Maar mails hierover wordt niet op gereageerd, alleen met robot mails dat ik een deel van mijn geld kan terugkrijgen, en dan niet van de verzendkosten, die heel hoog waren! En dat terwijl ze niet leveren wat ze beloven. Schandalig. Eens maar nooit meer.
Heb ook besteld en kwaliteit liet te…
Heb ook besteld en kwaliteit liet te wensen over, na veel moeite teruggestuurd. Helaas wordt niet terug gestort.
Zijn nu 2 maand verder en na vele mails nog geen geld.
Steeds zou betaling binnen 14 dagen gebeuren.
Laatste bericht is het bedrag ineens 20% lager.
PAS DUS OP VOOR INTERNET FRAUDE waar dit op lijkt
Nooit bestellen!! Onbetrouwbaar
Nooit bestellen! Ik ben zelf vergeten eerst reviews te checken, wat ik normaal wel doe
Was een hele andere jurk die geleverd werd tov foto. Andere print, slechte kwaliteit, totaal niet te vergelijken met de foto op hun site.
Retourbeleid zeer slecht, duurt eerst even via een mailbeleid voordat je reactie krijgt met retouropties. Retourdres klopt vervolgens niet als ik het pakket wil retouren met T&T.
Als ik daarna meerdere malen mail mbt retouradres wordt er niet meer gereageerd. Ik wil graag mijn geld terug waar ik hard voor werk.
Wat een vreselijk bedrijf twee jaar…
Wat een vreselijk bedrijf twee jaar geleden preorder gedaan 20 keer gemaild product een jas is nooit gekomen geen geld terug gekregen geen verrekening mogelijk pure oplichting
Bestel hier nooit
Bestel hier nooit . !!!!!!Betaald !!!! Niks ontvangen !!!! Krijg met geen mogelijkheid contact . Wat een slechte organisatie . Bah geen goed woord voor over .
stopp organzied bandidos stopp
Leider kein Märchen . . .
Es fing alles gut an, mit der Kommunikation. Jetzt drehen wir uns im Kreis. Es geht wieder einmal um das leidige Porto. 100% der Ware sollen erstattet werden, aber nur das. Da immer verschiedene Ansprechpartner antworten, dreht man sich letztendlich im Kreis. Schade - denn man findet bei Floryday auch durchaus mal etwas Schönes, Ausgefallenes - Ausgeflipptes.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.