Fik ansigtsbehandling og hårkur. Personalet er så søde og professionelle. Man bliver virkelig forkælet. Skønne omgivelser. Kan varmt anbefales. Jeg har tegnet et abonnement. Det vil flittigt brugt
Fik ansigtsbehandling og hårkur. Pers
Galoche Allé 13, 4600, Køge, Danmark
Fik ansigtsbehandling og hårkur. Pers
Ren forkælelse og luksus i top når man bliver behandlet af teamet Flemming Horsner The Culture of total Beauty♥️
Kan varmt anbefales♥️
5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Min bonusdatter på 17 og jeg bestilte tid hos Flemming - vi blev klippet og stylet af Josefine - og det var ren velvære fra start til slut.
Begge fik vi hovedbundsmassage og blev klippet - den ene fik en hårkur.
Vi var der i 3 timer og fik tilbudt kaffe og vand - samt fik afsluttende lækre dufte i håret og en gang massage.
Pris for os begge ca 1600 kr😱😱🤪💪❤️🥰
Vi er MEGET tilfredse med resulteret og blev vejledt af Josefine undervejs.
Vi kommer igen!!!
Det var i Tappernøje💪
Alle skulle have stylist Flemming i sit liv ❤
Ren forkælelse i form af klip og farve, hånd- fod og ansigtsmassage og opdatering på bryn og vipper! Hvis du skal forkæle dig selv, kan jeg varmt anbefale Flemming i Køge. Han tilbyder al slags velvære og forkælelse 🤩🥰
Klar - parat - bryllup 💒

Svar från Flemminghorsner
Et fantastisk sted. Ikke nok med at det er ren luksus at være der, da kundepleje og kvalitet er helt i top, men så er det også meget flotte og hyggelige omgivelser.

Svar från Flemminghorsner
Som kunde gennem tre år kan jeg varmt anbefale Flemming. Kunden kommer i første række fra det af man træder ind ad døren . Total afslapning og helt fantastisk forkælelse om det er frisørdelen, fødderne eller ansigtsbehandling , er det samme vidunderlige oplevelse. Er absolut et besøg værd.
Altid et godt resultat. Man er i gode hænder hos Flemming :-)
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.