Vi tog med systemet med GPS-spårning…
Vi tog med systemet med GPS-spårning och nedladdning av färdskrivare online. Den första månaden fungerade inte systemet förutom GPS.
Efter att ha pratat med Fleetcomplete märkte jag att de glömde att berätta att de behövde företagskortet för färdskrivarsystemet. Fick adressen, namnet på personen som ska ta emot och den här personens e-post. Skicka den med GLS.
Två månader senare var jag återigen tvungen att kontakta Fleetcomplete eftersom det fortfarande inte fanns några data, bara GPS.
Jag vände satte de har fått kortet, men tappat det.
Köpte ett nytt kort, men den här gången tyckte Fleetcomplete att det var bättre om jag skickade till deras kontor i DK. Jag fick någon att åka dit för att lämna den. Men kontoret var bara en obemannad adress och min vän fick köra runt för att hitta direktören som till slut fick kortet.
Nu hade vi systemet i 4 månader, fortfarande inga tachodata, bara GPS. De minskar kostnaderna genom att eliminera tach-databetalningen. MEN detta var hela anledningen till att få systemet i första hand.
Genom många tråkiga samtal med Fleetcomplete-supporten insåg jag att de inte vet något om systemet, till och med grunderna som att du behöver ett företags färdkort och att data från kortet inte kan manipuleras av korthållet, och de trodde till och med att systemet installerades i fordonet av användaren och att inställningen i färdskrivaren i fordonet kunde manipuleras av användaren.
Efter att äntligen fått dessa enkla saker i huvudet fick de en förståelse för systemet.
De hävdar att de kunde ladda ner uppgifterna, men uppgifterna kom fel på något sätt. Och återigen var det mitt fel eftersom jag hade fordonet och företagets färdskrivarkort trots att de hade det fysiskt.
8 månader efter att de slutat svara och även med behandlingar av en rättegång fanns det ingen, och är fortfarande ingen reaktion.
Jag har fått ett annat system nu från Mapon, som fungerar från dag ett. Inte för dyrt.
Teknikern som installerade Mapon-systemet avslöjade att Fleetcomplete-teknikern hade lämnat två gamla system som fortfarande var anslutna till fordonsfärdskrivaren, de togs naturligtvis bort.
Slösa inte tid eller pengar på att köpa något från detta företag!!