FjordTours Danmark Omdömen 161

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fredag havde vi den skønneste sejltur på Aalborg Limfjorden, top servering, lav sol og gløgg samt fantastisk guide med fortællinger om Aalborg set fra søsiden. Prøv turen - det er et eventyr 🥰🌲♥️... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Smuk tur på Skanderborg sø i fantastisk vejr! Dog var det lidt skuffende, vi havde barnebarn med på 5 år, og vi havde glædet os til en kop kaffe og han ville gerne have muffin. Der var udsolgt af kage... Se mer

Företagsinformation

1. Färjerederi
  2. Arrangör av sightseeingturer

Skrivet av företaget

FjordTours er en familieejet virksomhed, der har til formål at gøre oplevelser på vandet tilgængeligt for så mange som muligt. Familiefirmaet udfolder sig i dag til 3. generation, og har mere end 30 års erfaring i at skabe mindeværdige oplevelser på tværs af danske farvande. I dag driver FjordTours fire turbåde med Aarhus Havnerundfart, M/S Dagmar Skanderborg Sø, Svanen Mariager Fjord, Aalborg Havnerundfart og Bertha-K som Livøoverfarten.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fantastisk tur

Var afsted d. 22. December med veninder og vores unge døtre. Rigtig god tur med fantastisk personale og selvom det var sidste tur i år var der stadig et stort engagement og fortæller entusiasme fra den unge speaker. Så god og hyggelig en tur. Vi gør det sikkert igen næste år.

22 december 2025

Kære Anne Mette
Tusind tak for de dejlige ord😊 Hvor er det dejligt at høre, at I, jeres veninder og døtre havde en hyggelig tur, og at personalet og vores unge guide gjorde oplevelsen helt speciel – selv på årets sidste tur!
Vi glæder os til at byde jer ombord igen næste år 🎄

Juletur

Min mand og jeg kom i sidste øjeblik og fik muligheden for at komme med turen i Aalborg. Vi sad udenfor ovenpå og nød sejladsen i det frostklare vejr. Kaptajnen gjorde os i starten opmærksom på en sæl. Dette var god orientering. Kvinden der fortalte var virkelig god og tydelig. Vi fik gløgg som var lækker. Vil klart anbefale turen til andre

20 december 2025

Kære Lisa

Det glæder os, at I nød den frostklare sejlads, kaptajnens sæl-spotting, den tydelige og engagerede guidning samt gløggen.
Tak for de fine ord og anbefalingen – vi ser frem til at byde jer ombord igen snart :-)

Hyggelig tur

Hyggelig tur. Gode fortællinger om byen. Passende længde.

20 december 2025

Kære Trine
Tak for 5-stjerner! Dejligt at høre, at du havde en hyggelig tur, nød fortællingerne om byen, og at turens længde passede perfekt. Vi håber at byde dig velkommen ombord igen :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fredag havde vi den skønneste sejltur…

Prøv turen - det er et eventyr 🥰🌲♥️

Kære Susanne

Hvor er det skønt at høre, at I havde en fantastisk sejltur på Limfjorden🥰 Vi glæder os til at byde jer ombord igen.

Aalborg julesejlads

Hyggelig og informativ tur i festligt julepyntet skib.

Kære Astrid
Hvor dejligt at høre, at du nød turen 😊 Vi er glade for, at både hyggen, informationen og den festligt julepyntede båd gjorde oplevelsen speciel. Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord igen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Dejlig tur på fjorden

Dejlig tur på fjorden
Det var godt at se Aalborg fra vandsiden
Kan anbefales

Kære Torben
Tusind tak for anmeldelsen og anbefalingen. Rigtig god dag til dig :-)

En fantastisk tur på Limfjorden

Havde en fantastisk guidet tur på Limfjorden idag. Vi blev mødt af 3 skønne personaler, som alle 3 var smilende og meget imødekommende. En meget vidende ung kvinde fortalte passioneret om Aalborg og Nørresundby. Helt sikkert en tur, der er værd at tage.

Kære Mette
Tusind tak for de skønne ord 😊
Det glæder os meget, at I havde en fantastisk guidet tur og følte jer godt modtaget af vores smilende personale. Vi giver rosen videre til vores passionerede guide, og det er dejligt at høre, at turen var en oplevelse, I vil huske.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Supertur på Limfjorden med Fjordtours.

Jeg har idag været med på en fantastisk tur med FjordTours julebåd på Limfjorden. Super hyggelig indrettet, med juletema og en dygtig guide. Kan varmt anbefales.

Kære Rikke
Tusind tak for de fine ord 😊 Det glæder os, at I havde en fantastisk tur med vores julebåd, nød den hyggelige juleindretning og guiden. Vi sætter stor pris på anbefalingen og håber at se jer ombord igen.

Super guide på Limfjorden

Flot vejr. Flinke personale. God guide der fortalte ting om turen rundt i Limfjorden som jeg ikke vidste. Kan varmt anbefales.

Kære Niels-Erik
Hvor er det dejligt at høre, at I havde en god oplevelse på Limfjorden 😊 Det glæder os, at vejret var med jer, personalet var venligt, og at guiden kunne fortælle nye og spændende ting om turen. Tak for anbefalingen – vi ser frem til at byde jer velkommen ombord igen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En varm og hyggeligt tur i Aalborg med…

En varm og hyggeligt tur i Aalborg med det sødeste personale. Fint julepyntet båd..god servering samt lærerig fortælling på touren rund Skipper Henrik

Kære Lisa

Tusind tak for de fine ord 😊 Det glæder os, at I havde en varm og hyggelig tur, nød julepynten, serveringen og Skipper Henriks fortælling. Vi giver rosen videre til personalet!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

vi var 6 personer med på tur i…

vi var 6 personer med på tur i Limfjorden, kan kun anbefale dette.
rigtig hyggeligt og fik en masse info om Aalborg havn/ historie/ miljø

Kære Anders

Dejligt at høre, at I havde en hyggelig tur på Limfjorden 😊 Det glæder os, at I fik både spændende information om Aalborgs havn, historie og miljø med hjem.
Vi ser frem til at byde jer velkommen ombord igen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flot tur og både kendte og nye…

Flot tur og både kendte og nye historier om Aalborg🤩

Kære Ann

Tusind tak for anmeldelsen 🤩 Dejligt at høre, at I nød turen og både fik kendte og nye historier med om Aalborg.
Vi håber at se jer ombord igen!

Rigtig jule sejltur 🎅…

Det var en Rigtig hyggelig jule sejletur rundt i Aalborg limfjord,som bestemt godt kunne blive en juletradition 🎅😊Virkelig hyggelig stemning ombord og et meget smilende personale, med en dygtig ung dame til at fortælle historien omkring fjorderen på en spændende måde ..
Tak for en god juletur 😊🎅.

15 december 2025

Kære Benny

Tusind tak for den dejlige anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at sejlturen var hyggelig og måske endda kan blive en juletradition ✨ Vi er glade for, at stemningen, personalet og guidningen gjorde indtryk. Tak fordi I sejlede med.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Utrolig gennemført julerundfart på…

Utrolig gennemført julerundfart på Limfjorden i Aalborg⛴️✨ Sødeste medarbejdere, en meget dygtig og autentisk guide, perfekt forplejning og et så smukt pyntet og rent skib♥️ Og udover alle seværdighederne så så vi endda en sæl i fjorden🦭

15 december 2025

Kære Pia

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os meget, at I havde en fantastisk oplevelse med både guidning, forplejning og julestemning ombord – og hvor spændende med sælen i fjorden! Vi håber at byde jer velkommen igen og ønsker jer en rigtig glædelig jul. 🎄⛴️🦭

Hyggelig tur på ca 1.25 time

Hyggelig tur på ca 1.25 time. Behagelig besætning og med gode muligheder for tilkøb af snacks og drikkelse. Alle pengene værd!

Kære Mikkel

Tak for 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at I havde en god oplevelse og hyggede jer ombord. Vi håber at byde jer velkommen igen og ønsker jer en glædelig jul🎄

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hyggelig sejltur fra Aalborg 🎅🏼⛵️det…

Hyggelig sejltur fra Aalborg 🎅🏼⛵️det hyggeligste pyntede skib 😍

Kære Line

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at I nød den hyggelige sejltur og julestemningen ombord. Vi håber at se jer igen og ønsker jer en rigtig glædelig jul🎄

Virkeligt god rundtur!

Fantastisk dejlig sejltur
Det søde personale, sørgede for en rigtig god stemning ombord.
Turen er både for voksne og børn. Jeg har boet i Aalborg hele mit liv og troede at jeg kendte alt til Aalborg, men der var mange informationer jeg aldrig havde hørt eller set. Tak for en dejlig tur rund i Limfjorden og det at se Aalborg i juleudsmykning fra vandsiden var helt fantastisk.
Det var dog lidt svært at se ud grundet de duggede ruder indefra

Kære Noah
Tusind tak for din fine og udførlige anmeldelse. Det glæder os meget, at I havde en dejlig oplevelse ombord og fik nye vinkler på Aalborg fra vandsiden. Vi tager også din kommentar med videre, så vi kan blive endnu bedre.

Tak fordi du sejlede med os – og vi håber at byde jer velkommen igen. God jul

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse

Hej Oscar

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi glade for at høre. Vi håber at se jer igen og ønsker jer en rigtig glædelig jul🎄

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dejlig hyggelig tur i et julepyntet…

Dejlig hyggelig tur i et julepyntet skib. Søde og servicemindede personale - dygtig guide og en virkelig god kaffe😉

13 december 2025

Kære Jette

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I havde en god og hyggelig oplevelse. Vi håber at byde jer velkommen igen en anden gang. God jul!

Bedste sejlads

Henrik som var skipper, sejlede helt fantastisk og undvigede enhver bølge.
Sofie gav den mest fantastiske service og fortalte spændende historier om Aalborg🤩

13 december 2025

Kære Lars

Tusind tak for den dejlige anmeldelse. Det glæder os meget, at I havde en god oplevelse hos os. Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul og håber at se jer igen🎄

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.