erg fijn! Heb de telefoon in de winkel gekocht, goed advies gekregen en daardoor op een goede keuze gekomen. Goede service en als iets niet lukte kon ik gewoon terug komen! Echt top service!
Det här tycker kunderna
Prachtige telefoon ontvangen in de beschreven staat. Batterij is 100% zoals aangegeven en geen enkel krasje op het toestel te bekennen. Ze komen hun afspraken na en dat is heel erg fijn. Werd ook keu... Se mer
Goede kwaliteit/prijs verhouding Je kunt het product fysiek bekijken Prettige steun bij aankoop, hulp bij overzetten software. 2 jaar garantie
Niet blij met de kwaliteit van het geleverde(slechtere staat dan verwacht),maar terugleveren eenvoudig en relatief snel. Klarma. heeft de financiële kant wel goed en snel afgehandeld, geen betaling m... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Fixdis streven we ernaar de absolute nummer 1 in refurbishment te zijn. Dat betekent niet alleen dat we streven naar de beste kwaliteit in opgeknapte iPhones. Bij ons staan betaalbaarheid, klantvriendelijkheid en duurzaamheid voorop. Onze missie is om iedereen toegang te geven tot het allerbeste van Apple. We willen klantgerichte service bieden en bijdragen aan een groenere wereld.
Kontaktuppgifter
Lage Doelen 1b, 7772 BL, Hardenberg, Nederländerna
- 0523 - 26 00 16
- help@fixdis.nl
- fixdis.nl
Vlotte levering
super personeel
eerlijk, betrouwbaar, altijd een praatje mee maken goed prijs goed kwaliteit, super personeel
Ik werd fijn en goed geholpen.
Super voorlichting en afhandeling.
The phone was in a perfect condition!
The phone was in a perfect condition. Delivery was fast and the phone was well packaged and protected. Very satisfied!
Super service
Wilde telf omruilen andere geen probleem alles verliep volgens afspraak 👍
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.