Hebben 20 maaltijd pakket besteld en pakket is netjes gekoeld bezorgd aan de voordeur. Tijdens bezording waren we goed op de hoogte gehouden van het bezorg moment. Bezorg status werd netjes geup... Se mer
Företaget har svarat
Erg tevreden. Ooit begonnen met een aantal magnetron bakjes van Fitmeals. Prima van smaak en lekker makkelijk met een drukke baan & de gym. Maar… de nieuwe roerbakken zijn echt TOP! Heel smaakvol, m... Se mer
Företaget har svarat
goede maaltijden, precies de goede portie. gezond. en lekker. ;) de spaghetti en bami-saté is mijn favoriet. De website ziet er overzichtelijk uit en de bezorgdienst werkt ook uitmuntend. als de bezor... Se mer
Företaget har svarat
Variant Kip piri piri. Kan niet anders zijn dan dat dit plofkip is. Ziet er mooi gebraden uit maar eenmaal in je mond meen je dat je op gelei bent aant zabbelen. Man man man wat is het toch moeilijk... Se mer
Företaget har svarat
Fitmeals is een samenwerking tussen XXL Nutrition en Mama's Maaltijden. Mama’s maaltijden staat bekend om haar smaakvolle kant-en-klaar maaltijden en XXL Nutrition is Nederlands bekendste en grootste webshop op het gebied van hoogwaardige supplementen. XXL Nutrition is hét merk voor de fanatieke sporter en weet waar gezonde sportmaaltijden aan moeten voldoen. De krachtenbundeling tussen Mama’s maaltijden en XXL Nutrition is dan ook een logische combinatie: gezonde, smaakvolle gerechten die ook nog eens perfecte voedingswaarden hebben!
Bestevaerstraat 67B, 1812 PC, Alkmaar, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Erg lastig om gemakkelijke, kant & klare diepvries maaltijden te vinden die goed te eten zijn & niet achterlijk veel calorieën bevatten. Dus ik ben wel blij met fitmeals.

Svar från Fitmeals
Onlangs kocht ik de XXL Fitmeal Pasta Chicken. Tot mijn grote schrik beet ik tijdens het eten op een ondefinieerbaar, hard stuk plastic dat in de maaltijd zat. Dit deed behoorlijk zeer in mijn mond. Een serieuze klacht wat betreft de voedselveiligheid.
Toen ik hierover contact opnam met de klantenservice, werd de klacht in eerste instantie wel serieus genomen, maar de geboden oplossing was ronduit karig. Er werd een tegoedbon aangeboden voor de miskoop, maar omdat er een minimale bestelgrens van €50,- geldt op de webshop, werd ik effectief verplicht om tientallen euro's extra uit te geven om mijn compensatie te kunnen verzilveren. Zelfs na bezwaar werd er voorgesteld om dan maar gratis verzendkosten te geven, zolang ik maar bleef bijbetalen. De omgekeerde wereld na het aantreffen van plastic in je eten.
Pas nadat ik hierop aangaf dat dit een erg karige oplossing is, kon er na overleg met een leidinggevende plotseling wél een handmatige terugstorting van de maaltijd (€6,49) geregeld worden. Hoewel het geld nu wordt teruggestort, vind ik de initiële afhandeling erg teleurstellend. Een fatsoenlijk bedrijf had hier direct een fatsoenlijke compensatie tegenover gezet in plaats van te proberen extra omzet uit een gevaarlijke productiefout te slepen.
Voor mij geen Fitmeals meer.

Svar från Fitmeals
Het bestellen van de maaltijden is makkelijk. Je kan uit verschillende maaltijden kiezen. En ze smaken goed. Ook de zakken roerbak zijn heerlijk.
De levering van de maaltijden is heel goed geregeld. Jij kiest de datum en de avond van te voren krijg je mail met een tijdvak. De maaltijden zijn in een grote doos verpakt en diepgevroren als ze aankomen. Echt super... heel tevreden.

Svar från Fitmeals
Ik heb best wel wat (diepvries)maaltijden gegeten van Fitmeals, goed te doen al is het wat weinig, maar de kapsalon, daar kunnen ze beter mee stoppen!
De frites zijn niet gaar te krijgen zonder dat de bovenliggende, ja wat is het, ik noem het maar een kaaskip emulsie verbrand.
Plaatje op de doos is zeer misleidend, had zo van Unilever kunnen zijn, de smaak is discutabel.
Als ik deze maaltijden koop, is dat altijd in de aanbieding, want bijna zeven euro, dat is het absoluut niet waard en voor de kapsalon is zelfs de helft het niet waard.
Ter aanvulling voor het antwoord van Fitmeals.
Als je de foto op de verpakking bekijkt is die gewoon misleidend, vooral omdat de knoflooksaus over de tomaat en sla zit en die gewoon door de kip/kaas emulsie zit, er zitten geen plakken kaas op en die kip, nou, zat er maar zoveel in. Er staat ook niet duidelijk op dat de tomaat en sla zelf moet toevoegen op de voorkant van de verpakking, maar ergens in kleine lettertjes op de zijkant.
Deze review is ook specifiek voor de 'kapsalon' en die krijgt van mij 1 ster, dat heeft niets met jullie andere producten te maken, daar zijn andere reviews voor.
Al met al zou ik de verpakking nog eens onder de loep nemen als bedrijf zijnde.

Svar från Fitmeals
Smaakt echt heerlijk. Alleen de worstenbroodjes zijn wat droog. Voor de rest aanrader voor iedereen.

Svar från Fitmeals
Bestellen ging vlot en levering was goed voorbereid : zoals duidelijke afspraak via sms.
Is zeer lekker! Bestel zeker nog.

Svar från Fitmeals
Zijn super lekker, vullen goed. Snel klaar. Goed na een lange werkdag, als je ook nog wilt vlammen in de gym.

Svar från Fitmeals
Heb al enige tijd fitmeals besteld ,ik vind ze erg lekker en gezond,erg fijn om na het trainen te eten .mvg Hans

Svar från Fitmeals
Maaltijden smaken heel goed, de juiste porties,
Alleen de terriyaki is flauw en smakeloos maar voor de rest smaakt heel goed, ik las een review over de kapsalon maaltijd, dat daar wat aan gemist wordt zoals sla, wat denk je hoe deze smaakt nadat t uit de oven komt ??
Als je een echte kapsalon wilt hebben moet je naar een shoarmazaak gaan, dit zijn Fitmeals ik ben super blij dat deze in ‘t assortiment zit want het is super lekker en de patat is ook heerlijk, geen rest stukjes zoals ik ineen review las, allemaal heerlijk 😋

Svar från Fitmeals
Bestelling gedaan, helaas incompleet.
Krijg geen reactie op mijn emails
Misschien dat ik via hier reactie krijg.
Uiteindelijk via instragram contact gehad.
Was in de spam beland, iedere dag, misschien meerdere keren checken.
De kapsalon is op het moment niet leverbaar, laat dit dan aan de klant weten.
Lijkt me niet meer dan logisch.
Systeem moet dus beter.
Ik wacht op de nalevering, want we vinden hem toch wel erg lekker.
Van de week ontvangen en vandaag, heerlijk gegeten. 04-06-2026

Snelle levering...
Fijne gezonde producten en lekker

Svar från Fitmeals
Zoals steeds snel en correct geleverd en lekkere en gezonde maaltijden tegen voordelige prijzen

Svar från Fitmeals
Zojuist de ‘kapsalon’ geprobeerd maar waar is de kip? en sla ben ik helemaal niet tegengekomen. De patatjes waren reststukjes en keihard! Eens maar niet meer… de smaak was overigens wel goed.

Svar från Fitmeals
Erg lekkere maaltijden met weinig kcal en veel eitwitten! Erg makkelijk en handig. Ook de pizza's zijn erg lekker.

Svar från Fitmeals
Top maaltijden tijden het werken !! Goed om je je dagelijkse calorieën te behalen

Svar från Fitmeals
Onze bestelling was niet compleet. Je kan hen niet telefonisch contacteren. Heb een mail gestuurd sinds woensdag al maar geen enkele reactie erop terug gekregen. 1ste keer dat we iets bestellen en gaat al meteen mis. Jammer.
Maar ondertussen toch mail contact gehad en het komt in orde 🙂

Svar från Fitmeals
Heerlijk vooral de kip is super lekker en mals

Svar från Fitmeals
Noodles teriyaki - waterig en weinig groenten.
De portie noodles vond ik veel te groot.
Smaak is oké, maar niet super.

Svar från Fitmeals
Fantastisch lekker supersnelle levering nog supergoeie kwaliteit

Svar från Fitmeals
Na bestellen snel geleverd. Smaak van de maaltijden is goed en porties zijn ook goed in balans.

Svar från Fitmeals
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.