She Plus by Fisher Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben door mijn werk (Sports District) heel vaak actief bezig met het geven van fitness lessen. SHE+ Sport en magnesium helpen mij om mijn energielevel te verhogen, mijn spieren sneller te late... Se mer

Företagsinformation

1. Läkemedelsföretag
  2. Hälsa- och skönhetsbutik
  3. Hälsokonsult
  4. Butik med vitaminer och tillskott

Skrivet av företaget

We provide women-only premium food supplements that are highly bioavailable, organic and eco-friendly. To find out more about what our products can do for you, visit : https://sheplus.com/

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I am extremely disappointed!

I am extremely disappointed. The product was not delivered when I needed it ( ordered on Tuesday, wanted to have before Friday afternoon) cause going on holidays.The company has instead of offering a solution( I was ready to pick it up myself) , suggested me to cancel the order because they cannot ensure delivery. This is unbelievable.Also, the worst experience with the pharmaceutical company I have ever had.Do not recommend.

24 juli 2025

Een echte aanrader

Ik gebruik deze producten al bijna 8 maanden, al na de eerste weken voelde ik me veel beter, mentaal en fysiek. Ik voel me terug fit, en nog zelden vermoeid. Het is een aanrader voor alle vrouwen.

25 maj 2023

Bye bye winterdip!

Ik heb elk jaar last van een winterdip en voel met deze supplementen een merkelijk verschil. Meer energie, makkelijker opstaan en minder dipjes. Zalig dat ik mezelf niet meer door deze periode moet slepen!

18 februari 2022

Betere nachtrust

Sinds ik begonnen ben met de she+ Active kuur voel ik dat ik meer energie heb, vooral omdat ik sinds de start van de kuur veel beter slaap. Voordien had ik momenten waar ik lang wakker bleef ‘s nachts en die zijn nu over.

1 februari 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

SHE+ ideaal voor vrouwen die graag sporten

SHE+ Sport en magnesium helpen mij om mijn energielevel te verhogen, mijn spieren sneller te laten herstellen en mij in combinatie met het sporten gewoon nog fitter te voelen. Intussen is mijn kuur van 3 maanden bijna afgelopen en ik ben volledig verkocht!

Een echte aanrader dus voor vrouwen die graag sporten.

22 januari 2022
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Meer energie

She+ Active maand twee. Ik krijg stilaan meer energie en voel me minder moe. Door het nemen van de supplementen wil ik een stapje verder gaan en gezonder gaan eten en meer bewegen. Ben benieuwd naar het effect na maand 3.

6 januari 2022

She + Active

She + Active

Les produits She+ sont de très bonne qualité. Après presque 2 mois d'utilisation, j'ai plus n'énergie, je me sens moins fatiguée après les repas et mes cheveux et ongles semblent plus forts. Je suis très satisfaite et je les recommande vivement !

15 december 2021

Top product

Ik zit nu in mijn 3e maand van Mature & Fit. Ik ben heel gepassioneerd door gezond leven, daarom is dit product een echte aanrader qua samenstelling en biologische opneembaarheid is dit echt een zeer kwalitatief product. Heb meer energie en merk gewichtsverlies, zonder iets gewijzigd te hebben aan mijn levensstijl. Huid, haar en nagels varen er ook bij.

2 december 2021

Hele fijne producten!

Ik begin nu aan mijn tweede maand met She+ Skin Complex en zie/voel nu al verbetering. M’n huid voelt minder droog aan en heeft een mooie glow, zeker een aanrader!

Zeer tevreden

Ik gebruik nu al een tijdje She+ Active. Na enkele weken begon ik een verschil te merken. In de ochtend voel ik me een stuk frisser en opgewekter. Daarnaast is mijn huid zuiverder dan gewoonlijk. Ook mijn jaar en nagels zien er heel gezond uit. Ik ben echt tevreden over de resultaten en ga het product verder blijven gebruiken.

Beschermende en anti-oxiderende werking

Ik gebruik al enige tijd She+ mature & fit. Ik heb dit produkt bewust gekozen omdat het een heel complete aanvulling is. Vooral de beschermende en anti-oxiderende eigenschappen schrijf ik hoog aan. Deze produkten zijn moeilijk te vinden in andere voedingssupplementen of vitamienen.
De omega-vetzuren die in het zwarte potje zitten worden heel goed verteerd; wat niet altijd het geval is...

She+ Sports

Ik gebruik momenteel She+ Sports en ben zeer tevreden. Mijn leven is zeer chaotisch en drukbezet. Niet enkel met werken, ook met sporten. Zelf badminton ik 3 keer in de week op hoog niveau en combineer dit met 2 maal personal training in de fitness. De She+ Sport vitamines zorgen dat mijn lichaam genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen, zodat ik elke dag weer het beste van mezelf kan geven.
Ik raad dit product ten zeerste aan, vooral aan mensen die nu in "een winterdopje" zitten en soms de energie niet vinden om dingen te doen of te sporten of gewoon buiten te komen.

Enorme aanrader

Ik gebruik momenteel She+ active en ben heel tevreden. De supplementen zijn samengesteld met zeer kwalitatieve bestanddelen en dat voel je. Ik ben energieker, kan me beter concentreren, heb minder last van stress en vermoeidheid. Ik voel me in het algemeen top. Ik had lange tijd aanhoudende nekklachten en dat is enorm verbeterd sinds ik de supplementen neem. Prijs kwaliteit is correct.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.