Det här tycker kunderna
FirstCamp Camp Bogense: venlige og serviceminded personale i receptionen. Boede i hytte, som var ok indrettet, men ret slidt, og for meget spindelvæv i hjørnerne. Hytten kunne trænge til en god hov... Se mer
Vores oplevelser var så skuffende som de kunne være. Vi oplever en plads der er blevet helt utroligt forsømt. Toilet bygningerne er møj beskidte, første dag måtte jeg forlange der blev gjort rent. Re... Se mer
Virker som om der mangler personale. Måtte selv informere om toiletpapir mangler på alle toiletter. Fastlægger der må have poser med haveaffald liggende rundt om campingvogn. Poolparty uden party. God... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
First Camp Bogense City – Fyn ligger fem minutters gang fra havn, strand, marina og bymidten. Vi gør alt for at skabe de rette rammer for dig og din familie, når I vælger at holde ferie hos os. Uanset om man er til en ferie med rolig hygge eller gang i gaden, er Bogense og First Camp Bogense City det rette sted.
Hvorfor vælge First Camp
Skrivet av företaget
- Meget for pengene
- Prisvenligt! El og strømforbrug er altid inkluderet, og på de fleste af destinationerne også varmt vand. Hvor der findes aktivitetsprogrammer, er Yessis børneklub, træning og shows inkluderet – uden ekstra omkostning.
- Enkelt at booke
- Oplev over 70 destinationer på firstcamp.dk og nyd både en enkel booking og ophold.
- Fleksibel booking
- Book nu og betal senere med 100% fleksibilitet – med Flex får du hele beløbet tilbage ved afbestilling senest kl. 15.00 dagen før ankomst.
- Unikke medlemsfordele
- Få glæde af unikke fordele med First Camp Club, inklusiv point på hver booking, som kan bruges til at betale din næste ferie.
- En bæredygtig ferie
- Med vores miljømærkede destinationer bliver hver rejse et valg for en mere bæredygtig fremtid.
Kontaktuppgifter
Vestre Engvej 11, 5400, Bogense, Sønderjylland, Danmark
Har besvarat 13 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dejlig plads
First Camp - Bogense City er en rigtig dejlig, pæn og velholdt campingplads med super rene køkken og toiletfaciliteter.
Super god oplevelse
Blev lidt bekymret over alle de sløje anmeldelser fra 2025. Vi besøger pladsen (Bogense City) i disse dage, og må bare sige, alle bekymringer er gjort til skamme. Flinke folk i receptionen, lækre faciliteter og ikke mindst super rent overalt. Varmeste anbefalinger fra os.
Fin plads
Fin plads og fine forhold, og rent, græsset var slået👍🙂
Kan ikke anbefale hytterne
Kan ikke anbefale hytterne , spindelvæv mange steder , TV uden kanaler og wi-fi virker overhovedet ikke , proppen i håndvasken på badeværelset var så ulækkert og når du går i bad er forhænget så tæt til bruseren at du skal være tynd som en ål ikke særlig rart at have forhænget så tæt på , soveværelset har en mærkelige lugt , køkkenet manglede brødknive , krummer i flere af skabene og elkedel var kalket og møj beskidt i bunden …
Ved ankomst ville det ha været rart at…
Ved ankomst ville det ha været rart at få den pose med info om området osv, som vores venner fik da de kom dagen efter os. Og så mangler der et sted hvor vi kan fryse vores fryse elementer ned. Ellers er det en vanvittig lækker og hyggelig campingplads 🥰
Dejlig plads
Pladsen trænger til den store…
Pladsen trænger til den store overhaling !
Toiletter og Brusekabiner trænger til dybdegående rengøring - spc. Brusekabinerne er der meget kalk på gulv og fliserne
Super fint sted og gode faciliteter
Super fint sted og gode faciliteter. Der er ikke overrendt af besøgende og køkken og toiletfaciliteter er i god stand.
Placeringen er i top og poolområdet giver pladsen et godt samlingspunkt for børn og voksne.
For at komme op på 5, skal rengøringen i bad og toilet lige have et nøk mere i grundighed.
Campingplads under afvikling
En campingplads der har alle muligheder for en god forretning og det har det måske også været tidligere, der er vores oplevelse, at de lige nu er i gang med en afvikling.
Fejl og mangler:
Rengørings niveau servicebygninger er under al kritik, der er beskidt på toiletterne og de bliver ikke rengørt ofte nok eller nogle dage ingen rengøring. Den ene dag oplevede vi to meget unge mennesker der skulle gøre rent i køkkenet og de havde deres udfordringer med denne opgave, da de var i tvivl om hvordan det skulle gøres og de kunne ikke læse beskrivelsen på rengøringsartiklerne og der var ingen "voksen" til at hjælpe dem.
Poolområdet: Udendørs bruserne lukket ned, men var bare spærret af med et tilfældigt minebånd og risten i overløbskanalen var i stykker og det var lige ved trappen, så meget stor risiko for at falde i hullet - og dette var et området hvor der var stor aktivitet.
Flere stedet bar det præg af manglende vedligehold, når der var skiftet eksempelvis sæbedispensere eller lignende, var der intet gjort for at dække hvor den gamle havde siddet.
Der var en fin hundepose affaldskurv - det var totalt fyldt da vi ankom og det var den også 14 dage efter.
Projekter der var igangsat virkede som de var gået i stå.
Personalet var flinke, men de manglede helt klart en forståelse for at drive en forretning, den ene dag var jeg forbi og fortælle at deres container område var overfyldt med poser der bare blev smidt på jorden, da alle containere var fyldte - svaret var at det var fordi skraldemændene ikke ville tømme, da affaldet ikke var sorteret korrekt - de ville sige det til deres manager - jeg havde måske forventet lige aktion fra deres siden og fundet en nødløsning og oprydning - men der gik mere en 48 timer inden skraldemanden kom forbi og der blev ryddet op.
Positive: Pladsen har alle muligheder for at være en 4 stjernet campingplads, vi havde 14 gode dage på pladsen, da vi valgte at se bort fra det negative – pladsen ligger et fantastisk sted.
Overordnet set virkede det som om der ikke var den rette ejerskab fra de ansatte og det bare var en arbejdsplads og dermed bare et sted vi skal være indtil arbejdstiden er slut.
Manglende ejerskab og engagement fra deres siden og de indtryk jeg har taget med hjem, virker det som en virksomhed/campingplads der er under afvikling.
Godt indrettet campingplads
Godt indrettet campingplads med god beliggenhed, nær indkøb og by og strand/havn.
Dog var bad faciliteter ikke rene ,skimmel og sæberester og dårlig udluftning var på 8/10 rum
Poolen var lige til den kolde side trods solen skinnende var det en kold fornøjelse.
De 2 store hoppe puder virkede desværre heller ikke den uge vi var der.
…bare lad være med at besøge Bogense…
…bare lad være med at besøge Bogense camping - og FirstCamp kæden.
Rengøringsniveauet var ikke eksisterende, intet vedligehold på pladsen og ingen reparationer.
Kun en “rengøring” af toiletter og bad om dagen i højsæsonen. Rengøringen bestod mest af at fylde papir - intet vask af f.eks. gulv. Det flød med skidt og papir på toilet og badrum.
Hylder og andre ting, der gik i stykker fik bare lov at blive liggende.
Pladsen har tre hoppepuder, hvor den ene er lille og tiltænkt de mindste. Denne virkede hele ugen. Af de to andre var den ene i stykker, da vi ankom (i højsæsonen) og den anden gik i stykker få dage senere. Vi fik af vide at de ikke ville bruge flere penge på en elektriker til det - til stor skuffelse for børnene.
Vi måtte bede personalet se på skralde-stationen, da den var totalt overfyldt og poserne lå omkring. De kunne ikke gøre det straks, da de kun var en på arbejde i højsæsonen.
FirstCamp skilter med, at de ikke bruger sprøjtemidler, og at der derfor er ukrudt, men man kan jo godt bruge en buskrydder eller lign. til at fjerne brombær-planter fra legepladserne - du ved, dem med de store torne.
Jeg gik selv en runde og fjernede skrald rundt om poolen. Det er ganske vist gæsterne, der åbenbart ikke kan bruge skraldespandene, men FirstCampkæden giver tydeligvis ikke personalet tid til at gå daglige runder og fjerne, hvad end der måtte ligge inden det blæser i poolen.
Bommen til pladsen stod åben under hele opholdet og udgangsbommen gik også i stykker under vores ophold. Ingen af dem blev lavet.
Vi havde indtryk af at personer fra de omkringliggende ferielejligheder brugte poolen (gratis) og servicebygningen. Der var intet personale forbi poolen, ingen kontrol. Svinglågen ind til poolen virkede ikke, så der stod en almindelig stor låge åben hele tiden. Så både folk udefra og ikke mindst alle små børn havde fri adgang til vandet - heldigvis uden ulykker.
Da jeg havde indset at der kun var en daglig “rengøring” af servicebygningerne efterspurgte jeg at få fyldt sprit og håndsæbe op inden personalet gik hjem kl. 21. Hvortil hun svarede, at hun ville skrive det på sedlen til rengøringen, da hun ikke kunne havde adgang til at fylde det op…
…og ja det foregik i Danmark. Og FirstCamps forklaring vil sikkert være at de skifter lejrchef netop nu, så alt bliver bedre, men historikken viser at de skifter ret så ofte. Så mon ikke det handler om, at FirstCamp bruger Bogense camping som pengemaskine og er fuldstændig ligeglad med både personale og gæster.
Oplevelse på Bogense City Camp
Oplevelse på Bogense City Camp – desværre skuffende
Vi har lige tjekket ud fra Bogense City Camp, men må desværre konstatere, at vores oplevelse har været langt fra tilfredsstillende. Hvis det er sådan en standard der er på en first camp campingplads, så kommer vi ALDRIG hos en af jeres pladser igen.
Først og fremmest halter det alvorligt med rengøringen. Toilet- og baderum fremstår beskidte, skraldespande tømmes ikke, og der var kun papir til håndtørring den første dag vi var på pladsen. Det er sku knap så lækkert. Vi gjorde personalet opmærksomme på dette hver eneste dag vi var på pladsen!
Skralde containere var totalt overfyldte og vi måtte stille vores skrald ved siden af nærmest hele ugen. Det resulterede så selvfølgelig i at der kom rotter på pladsen. Vi snakkede med en anden campist ved udtjekning, der havde haft en rotte i hans telt - han forlod pladsen med det samme.
Derudover er de aktiviteter, der ifølge beskrivelsen skulle være for børn, stort set ikkeeksisterende. Det er ærgerligt, da det netop var noget af det, vi havde set frem til. Det børnene kunne lave var at der blev lagt nogle decideret skrammel krea ting frem, hvor halvdelen af det var ødelagt. Vores børn havde også set rigtig meget frem til at være på en plads med jessi. Det eneste jessi der var, var på minigolf banen. Ellers var der intet med jessi.
Vi blev også skuffede over faciliteter som indendørs pool og træningsrum, som vi havde set frem til baseret på video og beskrivelser – men som viser sig at være lukkede uden nærmere information.
Vores egen plads er heller ikke velholdt. Græsset er mange steder op mod 15 cm højt – og vi ligger endda midt på pladsen, ikke gemt bag hække eller i hjørner.
En særlig bekymring er sikkerheden ved den udendørs pool. Lågen står åben, og da vi gjorde opmærksom på det, fik vi et nedladende og ligegyldigt svar fra ejeren om, at der "jo var voksne derinde", og at det ikke kunne gøres anderledes. Det er uacceptabelt og potentielt farligt – især for små børn.
Generelt bærer pladsen præg af dårlig vedligeholdelse:
Store huller i vægge
Affald, der flyder rundt omkring
Kæmpe spindelvæv på fællesbygninger
Manglende fejning og generelt snavs omkring bygningerne
Fliser, der er løse eller ved at falde ned
Afløb i familiebade, der ikke virker – hvilket skaber store vandpytter efter bad
Alt i alt en campingplads med potentiale – men som i vores optik er forsømt, dårligt ledet og ikke lever op til det, der bliver lovet
De to stjerner er for beliggenhed og…
De to stjerner er for beliggenhed og minigolf. (Minigolf banen kunne dog godt trænge til en kost ind i mellem)
3 overnatninger havde vi, toilet/bad bygningen løb tør for toilet papir 2 gange. Mangel på rengøring, vedligeholdelse af pladsen.
Og så klip dog græsset på pladserne. Det jo lige før man skal have sin egen plæneklipper med for at kunne være der.
Vores oplevelser var så skuffende som…rengøring
Vores oplevelser var så skuffende som de kunne være.
Vi oplever en plads der er blevet helt utroligt forsømt. Toilet bygningerne er møj beskidte, første dag måtte jeg forlange der blev gjort rent. Rengøring er i den grad en mangelvare, i det hele taget er pladsen så forsømt. Der ligger gammel skidt rundt om hele toiletbygningen , spindelvæv ja listen er lang…..
Vi nåede desværre ikke at være hos jer…
Vi nåede desværre ikke at være hos jer længere end en dag, da vores telt viste sig at være piv utæt og det væltede ind med regn idag.
MEN vi boede meget centralt, midt mellem to fine legepladser, poolen var fint og ren da vores unger benyttede den og i var super hjælpsomme da jeg kom og spurgte om vi kunne få refunderet nogle af dagene da vi ellers ville kunne svømme væk.
Skuffende ophold på First Camp Bogense…
Skuffende ophold på First Camp Bogense city!!
Var ellers blevet anbefalet campingpladsen, men der er åbenbart kommet nye ejere.
Vi sidder her nu på dag 5 (uge 28), og det har desværre været en meget skuffende oplevelse. Græsset var højt da vi kom, og er ikke blevet slået endnu, Toiletbygningen bliver tydeligvis ikke gjort ordentligt rent – gulvene er beskidte, og der mangler tit både sæbe og papir. Ledninger hænger ud af væggen flere steder.
Skraldespandene rundt omkring er overfyldt og flyder over, de er ikke blevet tømt én eneste gang mens vi har været her.
Der er ingen aktiviteter for børn,
Poolen ser snavset ud, der ligger affald på bunden. Og bruserne fungerer ikke og er spærret af.
Vi forstår godt idéen med “vild med vilje”, men der er ukrudt overalt, og når ukrudtet står højere end hækken, virker det bare forsømt og misligholdt. Vi har ikke set en eneste ansat ude på pladsen.
Campingpladsen har potentiale, men lige nu lever den langt fra op til forventningerne for en familievenlig ferie i højsæsonen. Der skal strammes gevaldigt op på vedligeholdelsen.
Vi kommer bestemt ikke tilbage, så længe det ser sådan ud.
vores spejdergruppe benyttet deres…
vores spejdergruppe benyttet deres shelter, en dejlig oplevelse. Det som er problemet er larmen fra vejen lige ved siden af.
Pladsen ligger kanon godt
Pladsen ligger kanon godt, toiletterne er rene og ok, dog kunne bruserne god trænge til lidt opgradering, personalet er flinke og imødekommende, pladsen er lidt slidt og mange steder kunne der godt bruges en kost og et ukrudtsjern, især når man kommer til pladsen, så pynter det ikke.
Fin campingplads og service bygninger
Fin campingplads og service bygninger. Ingen ventilation på toiletterne, med en ulidelig stank som resultat.
Hvor er det meningsløst
Hvor er det meningsløst, at efter First Camp har overtaget Bogense Camping, at den er blevet så ringe. Der er qudbrudt over alt, swimmingpoolen var ikke klar, som planlagt. Visne blomster i kummer, skraldespand der ikke blev tømt i de 4 dage vi var der. Sørgeligt
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.