Det här tycker kunderna
5 stjerner herfra! Jeg har købt et smykke til min kæreste igennem Fiora.dk. Min kæreste er helt vild med deres smykker, så jeg blev hurtigt populær efter at havde givet min kæreste et sæt beståen... Se mer
Företaget har svarat
Så tilfreds! Fik en annonce på Facebook og bestilte med det samme. Annoncen fik min interesse fordi smykkerne er meget unikke og det var hvad jeg søgte. Det var nemt at købe på hjemmesiden, og... Se mer
Företaget har svarat
Rigtig godt tilfreds med mit køb. Det var nemt at bestille, følge undervejs, og lækkert pakket ind.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Fiora blev til ved tanken om, at skabe et univers af smukke smykker, der samtidigt var mangfoldig i både pris og design. Vi mener at hverdags smykker, skal kunne tåle lidt af hvert. Derfor har vi valgt at bruge solide materialer, der kan klare sig igennem hverdagen uden skrammer.
Kontaktuppgifter
Nørregade 44, 7400, Herning, Danmark
- info@fiora.dk
- fiora.dk
Rigtig godt tilfreds med mit køb
Jeg fik mit smykke leveret nemt og…
Jeg fik mit smykke leveret nemt og hurtigt og uden noget at beklage. Dog var jeg ikke blevet opmærksom på, at der var 2 smykker for 1 pris. Efter en anmeldelse, blev jeg hurtigt kontaktet og vi fik udfordringen løst. Utrolig god og behagelig service. Dette sætter jeg stor pris på og er glad for.
Hurtig handel mega fin betjening og…
Hurtig handel mega fin betjening og hurtig levering

Svar från Fiora Jewellery
Enorm hurtig levering og ingen…
Enorm hurtig levering og ingen forvirring med kommunikation. Virkelig fin indpakning ;)

Så tilfreds!
Så tilfreds!
Fik en annonce på Facebook og bestilte med det samme.
Det var nemt at købe på hjemmesiden, og smykkerne var allerede hjemme 3 dage efter bestilling!
Fik et super fint takkekort med, og smykkerne var så fint pakket ind. Øreringene var i en lille “lomme” og armbåndet i en velour pose.
De lå sammen i en fin mørkeblå velour pose.
Så fint, mega tilfreds❤️

Kan stærkt anbefale
Super fantastiske smykker, jeg glæder mig til at have dem på.
De har et pænt udvalg og er elegante.
Kvaliteten er i top og det er deres kundeservice også, så jeg kan stærkt anbefale dem.

Positiv oplevelse
Virklig fine smykker til god pris vil helt klart købe fra igen

Svar från Fiora Jewellery
Super produkter og super service
Kan varmt anbefale at handle med Fiora. Flotte smykker i gode kvalitet til en super god pris. Pakken kom hurtigt, og da jeg henvendte mig til kundeservice, fik jeg hurtig respons og super service.

Fedt produkt,til gode priser
Fedt produkt,til gode priser. Levering som smurt. Helt igennem en god oplevelse ikke sidste gang jeg bestiller derfra

Svar från Fiora Jewellery
Anden gang jeg køber herinde
Anden gang jeg køber herinde, og igen til perfektion. Købte et sæt til kæresten, og hun er vild med de justerbare ringe især.
10/10 herfra
5 stjerner herfra!
5 stjerner herfra!
Jeg har købt et smykke til min kæreste igennem Fiora.dk.
Min kæreste er helt vild med deres smykker, så jeg blev hurtigt populær efter at havde givet min kæreste et sæt bestående af halskæde, ørering & et armbånd til.
Biligt, holdbart, holder til alle outfits, rigtig hurtig levering. Kan kun anbefale dem til alle jeg kender.

Kæmpe Tak!
Jeg købte 4 halskæder og 3 armbånd til mig og min datter. Pakken kom allerede 2 dage efter vi bestilte på en onsdag, så det var perfekt da vi skulle bruge dem lørdag aften.
Det er super smart med den livtidsgaranti der er på, hvis vi nu skulle bruge den. Og tak til Jonas i kundeservice for at guide og vejlede os.

Svar från Fiora Jewellery
Jeg er helt vild med smykkerne og deres…
Jeg er helt vild med smykkerne og deres fine design! De er klassiske og elegante med en detaljerigdom, der gør dem helt specielle.
Klar anbefaling herfra :)

Kæmpe anbefaling
Har købt de flotteste blomsterøreringe fra Fiora og er virkelig glad for dem! Kan varmt anbefale denne smukke smykkeforretning!

Svar från Fiora Jewellery
Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering! Kvaliteten på smykkerne er også i top. Virkelig en positiv oplevelse - kan klart anbefales!

Svar från Fiora Jewellery
Super lækre og gode kvalitetssmykker
Super lækre og gode kvalitetssmykker! Perfekte at style med sine andre smykker til hverdagsbrug! Er så glade for mine og så især til prisen😍

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.