Hurtig forsendelse og kærlig indpakning inkl.personlig hilsen ! Bestilte nogle Hammam-strandlagen og de kom lige før vi skulle til Grækenland. Dejlige og behagelige lagen, som tørrer lynhurtigt og pa... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har købt kelimpuder flere gange ved finehome.dk. Hver gang har det været en absolut fornøjelse med fejlfri varer og hurtig levering. Jeg kan kun anbefale virksomheden.
Företaget har svarat
Fantastisk god og venlig betjening, og rådgivningen og beskrivelsen af varen var helt i top Levede fuldstændig op til de forventninger jeg havde da jeg modtog min pakke som indeholdt det sm... Se mer
Företaget har svarat
Jeg kan 100% anbefale Finehome! Jeg fortryder inderligt at jeg ikke har investeret i et ordentligt badeforhæng før nu. Det er det bedste køb nogensinde og det har løst mange problemer, som fx at det k... Se mer
Företaget har svarat
finehome - livsstil og bolig i klassisk skandinavisk design. Vi har fokus på høj kvalitet samt funktionalitet. Oplev følelsen af bløde og smukke håndklæder i alle størrelser samt hammamhåndklæder. finehome badeforhæng i stof klistrer ikke mod kroppen. Prøv også vores økologiske yogamåtter med alignment system, som er et mønster for yoga-positioner. Se også kelim-puder, badekåber og meget mere. finehome er en danskejet webshop som designer og importerer uden fordyrende mellemled. Derfor kan vi tilbyde vores kunder kvalitetsprodukter til fordelagtige priser.
Kragsbjergvej59 , 5000, Odense C, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
En stor tak til firmaet Finn Home for det flotte badeforhæng i Hør , lige som det skulle være .
Dejlig hjemmeside , varer pakket godt ind .
Det er i hvertfald ikke sidste gang vi handler hos jer .
Så jeg anbefaler af hele mit ❤️❤️.
En meget tilfreds kunde fra Mariager . 🌹🌹🌹

Svar från finehome
det jeg købte svarede fuldstændigt til forventningerne.

Svar från finehome
Badeforhæng krøb 7 cm. ved 30 graders skånevask. Der fremgik ingen disclaimer om at forhænget kunne krybe ved vask på vaskeanvisning, så en klar reklamationssag.
Den efterfølgende reklamationsproces var bøvlet, besværlig og blottet for sans for service.
Shoppens ejer foreslår ifm. Min reklamation at sende et andet forhæng, som jeg accepterer med det forbehold, at forhænget naturligvis skal falde i smag og passe ind (det er svært at se fx. Farve på en computerskærm).
Hun nævner intet om, at jeg ved evt. Returnering af dette forhæng så tilsyneladende selv skal betale fragt – hverken inden hun sender det nye forhæng eller efterfølgende, da jeg henvender mig for en returlabel, da forhænget ikke falder i smag
Havde jeg vidst, at hun ville opkræve fragtomkostning havde det jo været meget nemmere blot at få pengene retur for det fejlbehæftede forhæng.
Jeg ender således med at blive opkrævet for 3 x fragt i den endelig afregning. Efter flere mails og telefonopkald frem og tilbage ender hun (modvilligt) med selv at afholde de 2 x fragt. Heraf bliver den en omgang fragt overført fra hendes private mobile pay, hvilket virker uproffesionelt.
Jeg ender således med at have betalt 46,75 kr. for fragt af en fejlbehæftet vare samt bøvl og besvær og uden forhæng.
Ejeren nævner et par gange, at de jo ønsker glade kunder - der er bare intet i hele håndteringen, der reelt afspejler dette. Tværtimod synes jeg man går i meget små sko og er uden fornemmelse for den gode kundeoplevelse, når man belemrer sine kunder med sådan en gang bøvl og besvær for sølle 46,75 kr.,– som i øvrigt ender med en 1-stjernet anmeldelse her….

Svar från finehome
Købte et bruseforhæng, som lever op til det, jeg så på hjemmesiden. Der var hurtig levering, og så er der samtidig god vejledning af vedligeholdelse af det på hjemmesiden. Jeg er meget tilfreds 😀

Svar från finehome
Rigtig fint produkt (kese og sæbe) til en god pris og hurtig levering.

Svar från finehome
Pakken kom hurtigt. Info undervejs. Og fin præsentation af varen . Og et sødt takkekort 👍.

Svar från finehome
Alt fungerede og varen kom hurtigt med en sød lille hilsen med😄

Svar från finehome
Har bestilt 2 gange hos jer, og er meget tilfreds med det jeg har købt, god kvalitet, og hurtig levering.

Svar från finehome
Hurtig forsendelse og varerne er af god kvalitet.
Jeg købte en yogamåtte (naturgummi og ruskind) som er rigtig god og samtidig pæn og dekorativ. Derudover købte jeg en taske til måtten: Den er genial; god kvalitet og så er der god plads, så man også kan have andet i den (jeg opbevarer mine sokker, min yogablok og -kugler i den også). Jeg købte også et par yoga-sokker: Dem har jeg ikke prøvet endnu, men jeg tror jeg bliver glad for dem til vinter!
Det var optur at finde en lille hilsen og en chokolade i pakken🙂

Svar från finehome
Varen svarede på alle måder til min forventning og hurtig levering.

Svar från finehome
Super service og smukke produkter (købte kelimpuder)
Vi er bare så glade for vores badekåber - alt er godt.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.