heel netjes verzorgd
snelle levering, heel leuk verpakt.
wel brievenbus pakket, deze is slap , waardoor de verpakking open was gegaan, maar dit was met een paar stukjes tape te herstellen...

Svar frÄn Fijne Kleine
Fijne Kleine is een webshop voor baby- en kids. Wij bieden een uniek samengestelde collectie van de allerleukste items voor kleintjes van 0 tot en met 4 jaar. Je vindt hier ieder seizoen de tofste, met de hand gemaakte items, van kleine merken uit Nederland en Europa. Dat draagt met een goed gevoel!
Buitenbaan 39, 4206 VR, Gorinchem, NederlÀnderna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder pÄ lÀnge. Omdömen kanske inte Àr representativa
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
snelle levering, heel leuk verpakt.

Svar frÄn Fijne Kleine
WOW....wat een prachtige kleertjes heb ik hier kunnen kopen! Niet de allerdaagse babykleding en daarom zo leuk. Zachte stof met kleine details. Ze staan baby Bram zo mooi. Bedankt voor het meedenken!
Het was moeilijk kiezen ; ))

Svar frÄn Fijne Kleine
Al meerdere bestellingen gedaan en elke keer erg tevreden over het pakket en de service. Ze verkopen veel leuke dingen en het is elke keer weer een feestje om het uit te pakken.

Svar frÄn Fijne Kleine
Snelle service, snelle reactie maar vooral mooie kwaliteit en je cadeau word prachtig ingepakt. Een feest om weg te geven.
En op de koop toe ook nog eens heel vriendelijk geholpen .

Svar frÄn Fijne Kleine
Super unieke mooie kleertjes. Zorgvuldig verpakt met een persoonlijke touch.

Svar frÄn Fijne Kleine
Super lieve eigenaresse en mijn bestelling heel snel ontvangen. Was ook heel leuk verzonden. Echt heel blij mee!

Svar frÄn Fijne Kleine
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.