Fietsenvoordeelwinkel Omdömen

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mijn vrouw heeft hier een elektrische…

Mijn vrouw heeft hier een elektrische bakfiets besteld ,voor 2250 EURO ,betaald maar tot onze verbazing is de fiets er nog niet .wij gaan nu juridische stappen ondernemen om ons geld terug te halen ,stel oplichters.
ik rust niet totdat ik het tot de laatste cent terug heb

18 december 2022

Advies

Advies. Ga niet naar deze winkel

Jammer dat er geen negatieve sterren geplaatst kunnen worden. Fietsenvoordeelwinkel.nl is een waardeloos bedrijf. We hadden een Uebler fietsdrager besteld met tas en oprijgoot. Vooraf betalen was een must om iets geleverd te krijgen. Bedrag betaald conform factuur. Afgesproken was dat de drager op een bepaalde datum geleverd zou worden. Alles gaat per App-verkeer en nadat alles betaald was moest er opeens een ander telefoonnummer gebruikt worden wat nogal verwarrend werkt. In de App werd beloofd dat ze de drager twee dagen later zouden leveren. Aangezien er dan niemand thuis zou zijn werd verzocht het pakket een andere dag te leveren. Dat was geen probleem. Het bleek echter wel een probleem te zijn want ze konden zelfs niet 5 weken later leveren. Na diverse Appjes en allerlei beloftes nog steeds niets. Weer drie weken later werd doodleuk gemeld dat GLS wel aan de deur was geweest. Ook dat was niet waar. Een track & Trace code werd niet geleverd. Pas weer drie weken verder kwam het pakket, echter niet compleet. De tas zat er niet bij. Weer veel App-verkeer. Daarin werd doodleuk verteld dat die niet meer los worden bijgeleverd. Tas nog steeds niet in mijn bezit.

Navraag bij Uebler leert dat de tas nog steeds te leveren is.

28 juli 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niks bestellen bij dit bedrijf!!!!!

Niks bestellen bij dit bedrijf!!!!!! Heb al een melding bij Consuwijzer gedaan. Fiets besteld en helaas betaald, andere fiets gekregen. Niet telefonisch bereikbaar. Uiteindelijk via WhatsApp contact, zeggen me een retouretiket te sturen maar krijg niks. En helaas nu wel duidelijk aan de reviews dat ik niet de enige ben bij wie dit zo gaat. Uiteindelijk na een hoop gedoe en klachtenmeldingen, aangifte bij politie etc mijn geld terug gekregen maar dat heeft wat energie en tijd gekost. Stond bijna op het punt naar dat magazijn te rijden. Ik heb uiteindelijk een ander mobiel nummer gevonden van een aanverwant bedrijf want ze hebben meerdere bedrijven. Het nummer op de site van fietsenvoordeelwinkel.nl reageerde bijna niet. Degene op wiens naam die bedrijven staan is Liam Tuma. Hij bleek in mijn geval dat nummer op de site te beheren. Het andere nummer is 0623845362 en behoort tot superkoning.nl of iets van winkelonline.nl of online24.nl iets in die richting maar die bedrijven zijn uiteindelijk allemaal hetzelfde, met hetzelfde adres en staan op dezelfde naam.

14 november 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fietsendrager besteld, niet geleverd, geen geld terug. Als het kwaakt als een eend....

Fietsendrager besteld. zou dag erop geleverd worden. Na app-vraag werd dat 2 , 3 4, geen levering meer. Creditfactuur gekregen. Geld niet terug, meteen terug op zoveelste poging tot contact nu, 3 maanden later nog niet terug. Ga invordering maar eens aanzwengelen. Geld kan ik waarschijnlijk naar fluiten, maar deze mensen zijn nog vrolijk actief. Dat zou niet meer moeten!!!

23 augusti 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik sluit mij aan bij alle slechte…

Ik sluit mij aan bij alle slechte reviews, had ik hier maar eerder gekeken. Ik ben benieuwd of men mijn annulering pikt. Inmiddels geen vertrouwen meer in tijdige levering. Communicatie en bereikbaarheid zeer slecht. 1 pluspuntje: gelukkig kon ik wel gebruik maken van Klarna, voor betaling na levering. Gelukkig gaat die betaling nooit komen.

15 september 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fietsenvoordeelwinkel, totaal onbereikbaar, volkomen onbetrouwbaar, alleen liegen en bedriegen.

Een fietsendrager besteld. Volgens de website: "vóór 23:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Op dat moment 4 stuks op voorraad. Na 5 dagen getracht contact op te nemen, via telefoon, telkens voicemail ingesproken, via chat op de site (geen live chat) en via eigen account e-mail verzonden. het bedrijf reageert op geen enkele manier. Na enkele dagen via apart WhatsApp nummer gevraagd naar de status. Toen te horen gekregen, dat de order wordt geannuleerd met vermelding, dat zij de fietsendrager van de importeur niet (meer) mogen verkopen. Volgende dag een creditnota met vermelding, dat het bedrag binnen drie tot 5 dagen op mijn rekening zou staan (afhankelijk van MIJN bank). Grote onzin natuurlijk. Op dat moment stonden er opeens 11 stuks van dezelfde fietsendrager op voorraad!! Daarna steeds contact met WhatsApp nummer, waarbij beloofd dat het bedrag binnen enkele dagen (uiterlijk op vrijdag) op mijn rekening zou staan, nadat ik had gedreigd met het doen van aangifte van oplichting bij de politie. Omdat het bedrag op maandag nog steeds niet is bijgeschreven, vandaag bij de politie aangifte gedaan van oplichting. Volkomen onbetrouwbaar bedrijf, totaal onbereikbare klantendienst.

12 september 2022

Heel slecht bereikbaar!!!

Heel slecht bereikbaar!!!
ben al een maand bezig om in contact te komen. Ik heb namelijk een verkeerd artikel ontvangen (totaal iets anders van wat ik heb besteld) Al verschillende mails en whatsapp berichten gestuurd. Op hun site staat dat ze beantwoorden binnen 72 uur en whatsapp heeft gewoon blauwe vinkjes maar krijg maar geen reactie. Echt vreselijk dat je ze telefonisch niet kan bereiken. 110 euro verder en nog niks..

8 september 2022

de kater komt later

In eerste instantie keurig geholpen en er werd toegezegd dat ze nog bepaalde fiets op voorraad hadden. Bleek toch niet zo te zijn waardoor verkeerde geleverd werd. Teruggestuurd en gewacht op geld teruggave. Geappt via speciaal mobielnummer. Telefonisch geen contact mogelijk. Mailtjes gestuurd, ticket aangemaakt. Eerst vakantie tot 1 aug later ook nog weer van 14 tot 22 aug. Geen verdere reactie ontvangen. Werkt ook met naam King fietsen. Uiteindelijk toch geld retour ontvangen, bijna 2 maand na terugsturen

25 augusti 2022

Waardeloos

Waardeloos bedrijf, ik koop hier niets meer. Weken lang op mijn bestelling moeten wachten. Het bedrijf is slecht bereikbaar, telefonisch contact is niet mogelijk, op e-mail en whatsapp reageren ze erg slecht (soms helemaal niet). Ik stond op het punt om aangifte van oplichting te doen toen mijn bestelling toch nog (onverwacht) werd geleverd.

22 augusti 2022

Zeer slecht

Zeer slecht. Op site staat binnen 3 werkdagen geleverd. Na plaatsen bestelling wordt het telkens met weken uitgesteld. Communicatie is bijna onmogelijk. Telefonisch niet te bereiken en op mail wordt heel traag gereageerd. Na annuleren bestelling heel lang op mijn geld moeten wachten. Hier werd over gelogen. Meermaals contact gehad met Mollie. Hier werd aangegeven dat er helemaal geen terugbetaling in het systeem stond. Eigenaar gaf aan dat ik in de wachtrij stond wegens onvoldoende saldo! Bespaar je een hoop gedoe en bestel hier niks!

20 augusti 2022

Schandalig bedrijf

Schandalig bedrijf . Fiets geretourneerd men zegt hem niet ontvangen te hebben terwijl ik een week terug een bezorger aan de lijn heb die zegt heb hier een fiets met 2 adressen erop heeft u deze besteld de fiets hadden ze dus retour gehad en is opnieuw verstuurd naar een andere klant. Ik een foto van de sticker gevraagd aan de bezorger keurig gehad. Deze ook weer doorgemaild dat hij dus retour geweest is..maar krijg nergens antwoord op . Ben bang dat ik me geld kwijt ben maar ga eerst is kijken waar ik dit bedrijf overal naar beneden kan halen .

11 juli 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Echt ontzettend naar bedrijf ..

Echt ontzettend naar bedrijf ..
Ik had een bestelling gedaan voor een jongens kinderfiets....
Ik dacht hee das mooi een saleprijsje...dus netjes betaald, orderbevestiging gekregen....ondertussen stond de fiets nog steeds tegen de lage prijs op de site....
Zag ik ineens dat ze mijn bestelling zonder mij even op de hoogte te stellen hebben geannuleerd.
Dus contact opgenomen via watsapp...
Gevraagd waarom ze de bestelling geannuleerd hebben, en dat ik toch wel graag de bestelling wil ontvangen daar we een overeenkomst hadden welke bevestigd was en betaald.
Nou daar krijg je me toch een onbeschofte reactie op!, en nog even een dreigementje erbij ook!.
Geld weg, geen order, en geblokkeerd via watsapp dus kan niet eens meer contacteren!!
Ze hadden ook gewoon even kunnen bellen of mailen dat het een prijsfoutje is , en ze daarom de bestelling hebben geannuleerd...dan was dat jammer de pammer voor mij geweest....
Maar ipv dat te doen krijg je dreigementen, grote mond en wordt je belachelijk gemaakt.

28 juni 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte communicatie, lange levertijd en verkeerd artikel

Helaas een hele slechte ervaring gehad met Fietsenvoordeelwinkel.nl, de fiets zou leverbaar zijn tussen 1 en 3 werkdagen, maar door drukte 7 werkdagen. Echter heb ik een maand moeten wachten op de bezorging van mijn fiets. Ik moest hier zelf constant achteraan gaan, zij zijn telefonisch niet bereikbaar door een “verbouwing”, tegenwoordig kun je een vast nummer gemakkelijk koppelen aan je mobiele nummer..en via de mail reageren ze ook niet altijd even vlot. Eenmaal de fiets werd bezorgd geen track en trace code ontvangen waardoor ik niet inzicht had in wanneer de fiets zou worden geleverd, gelukkig had de bezorger van GLS geduld en kon ik snel naar huis rijden om de fiets in ontvangst te nemen. Toen ik de doos open maakte zat er ook nog eens een totaal andere fiets in, die her en der wat montage schade had en totaal niet overeenkwam met wat ik had besteld.
Echt een enorme teleurstelling! Nu ben ik bezig met een retour aanvraag, hopelijk wordt dit sneller dan een maand in behandeling genomen en afgehandeld. Gelukkig heb ik voor achteraf betalen gekozen, anders zou ik denk ik kunnen fluiten naar mijn geld. Op Facebook zag ik later dat meerdere mensen slechte ervaringen hebben en ik zag op bol.com dat ze verkopen onder de naam winkelonline24 waarbij ze ook slechte cijfers krijgen. Jammer dat het zo amateuristisch moet gaan, ze hadden het fatsoen moeten hebben om telefonisch contact op te nemen en het juiste product moeten leveren.

10 maj 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.