Ik heb inmiddels al diverse bestellingen naar grote tevredenheid mogen doen bij FH drogisterij. Super voordelige acties van fijne producten. Het wordt allemaal heel netjes verpakt en snel verzonden.... Se mer
Företaget har svarat
Mijn eerste bestelling hier ivm de goedkoopste prijs. De bestelling werd vlot geleverd, maar er waren te weinig artikelen geleverd. Mailcontact gehad en het zou worden nagestuurd. Na een week status g... Se mer
Företaget har svarat
Het was van te voren niet duidelijk hoe lang de verzending ging duren maar communicatie hierover verliep goed en uiteindelijk kwam het pakketje na 4 dagen in goed staat aan
Ik heb opzetborstels voor de IO besteld en crème van Biodermal 3 stuks voor 40 euro waar ik in de winkel dit voor 1 flesje betaal. Ik had mijn twijfels, maar keurig bezorgd. Persoonlijk telefonisch co... Se mer
Grote cosmetica winkel
pleiadenplantsoen 22, 1973BV, Ijmuiden, Nederländerna
Har besvarat 92 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al geleverd voor 12:00.
Producten zijn goedkoper, zelfs goedkoper dan bij de DM.
Althans de producten die ik heb besteld.
Heb ze nog niet geopend want dit is een voorraad, maar het ziet er op het oog allemaal prima uit.
Producten ontvangen die allen over de datum waren. Na meerdere mailtjes geld terug ontvangen.
De reactie is echt onjuist! De producten hebben wel zeker een houdbaarheidsdatum onder op de flesjes.
Producten zijn in nette staat geretourneerd. En inderdaad 1 product van alle producten vergeten terug te sturen, kan gebeuren toch, hier geen geld voor terugontvangen, ook prima.

Svar från FH-Drogisterij.nl
Bedankt voor de goede klantenservice en snelle levering. Het product is precies zoals verwacht. Ik ben erg tevreden!

Svar från FH-Drogisterij.nl
Als een van de wijnige die dit product nog leverd. En tevreden over levering netjes en snel

Svar från FH-Drogisterij.nl
Op de website staan vijf sonicare borstels afgebeeld, terwijl er maar vier geleverd worden. De tekst spreekt van verzenden in verpakkingen van 4. De koper wordt hier misleid. Jammer dat dit bedrijf hier geen actie op onderneemt en vasthoud aan deze wijze van aanbieden.

Svar från FH-Drogisterij.nl
Snelle levering, acceptabele prijs voor de Dove deo, die nergens anders meer te koop is. Ik kan voorlopig weer vooruit.

Svar från FH-Drogisterij.nl
Voordelige producten, snel geleverd, maar ik had het idee dat de doosjes al open waren geweest, want het zegel was bij beide producten al verbroken.

Svar från FH-Drogisterij.nl
Mooie aanbiedingen, geleverd op afgesproken tijd, en goedkoop!

Svar från FH-Drogisterij.nl
Zeer tevreden over deze webshop! De bestelling werd snel geleverd en de producten waren goed verpakt en van hoge kwaliteit. De website is overzichtelijk en het bestelproces ging gemakkelijk. Zeker een aanrader voor cosmetica en verzorgingsproducten.

EDIT:
'onbeleefde communicatie'
Meent u dit nou?
Iedereen kan lezen hoe ontwijkend u bent in onderstaande gesprek. En na hoeveel keer 0 tegemoetkoming te krijgen verwacht u dat mensen nog beleefd moeten blijven?
'Normaal gesproken helpen wij onze klanten'
U heeft in elke communicatie geen ENKELE servicegerichte beweging richting mij als klant gemaakt (1e chat, kortaf....'Dat is niet onze fout/verantwoordelijkheid' en pas na aandringen 'We starten een onderzoek bij PostNL en komen bij je terug' (nooit op terug gekomen, er is geen 'onderzoek' geweest. Hoogstens dezelfde Track/trace controleren.
U verwacht dan dat ik na meer dan 3 weken nog 5x contact ga opnemen en als een mak schaap mijn gegevens nog een keer geef en NOG EN KEER TE HOREN KRIJG, GOH MENEER HET STAAT HIER DAT HET TOCH GELEVERD IS?!
En dan hier mooi weer gaan spelen dat ik de 'boze onredelijke klant ben' en dat u bij uitzondering daar geen oplossing voor wil bieden'
En nu gaat u zelfs hier op Trustpilot WEER hetzelfde liedje afdraaien, ' We wilden u zo graag helpen om te checken wat er is gebeurd'.
U WEET wat er is gebeurd, PostNL heeft om wat voor reden dan ook niet geleverd, kan gebeuren. Waarom neemt u daar geen verantwoordelijkheid voor want u doet zaken met PostNL?
Mijn 'dreigende' taal was escaleren naar Trustpilot omdat ik nergens het idee kreeg dat er iets van bereidheid was om te spreken over een oplossing, behalve herhalen ' Hier staat dat het geleverd is' Niet klantgericht communiceren zorgt voor frustratie, dat is geen dreigen van mijn adres.
Het laatste bericht gemarkeert met **** van FH laat wel zien wat het niveau van de logica is en exact waarom de frustratie stijgt.
Het zou jullie sieren als er iemand van de klachtenafdeling (die jullie zeggen te hebben maar ik geloof er bar weinig van) contact met mij op zou nemen zodat we hier uit kunnen komen. Overigens gaat het om een bestelling van nog geen 50 euro.
Tot die tijd waarschuw ik iedereen die dit leest. Koop ergens anders!
EDIT:
Verhaal
Mijn producten niet ontvangen terwijl PostNL zegt dat het wel afgeleverd is. Netjes met de klantenservice contact opgenomen via de chat. Want dit kan gebeuren natuurlijk. Elk ander bedrijf neemt zijn verantwoordelijkheid en stort je geld terug en gaat zelf met PostNL aan de slag. Dit bedrijf niet.
Het lijkt alsof er een 12 jarige zit te chatten die niet kan lezen.
Eerst aangeven dat het niet hun probleem is, pas bij aandringen zouden ze contact opnemen met PostNL, nu 3 weken later neem ik alsnog contact op krijg ik wederom de reactie, 'Wij gaan het na bij PostNL' (notabene terwijl ik letterlijk in het bericht ervoor aangeef dat de Track & Trace laat zien dat het in de brievenbus geleverd is, maar dat ik en mijn buren niets ontvangen hebben)
Chat geschiedenis:
Ik:
Beste, Iets langer dan een week geleden heb ik contact gehad over een bestelling #4443
Ik heb aangegeven dat ik de bestelling nooit ontvangen heb en gevraagd om een oplossing. Er zou een 'onderzoek' worden ingesteld bij PostNL maar ik heb nog altijd niets gehoord (3 weken later). Hoe gaan we dit oplossen?
Klantenservice:
Beste, ik heb het gecontroleerd en ik zie dat het pakket in uw brievenbus is bezorgd
Met vriendelijke groet
Zou je mij je postadres willen sturen? Dan neem ik contact op met PostNL, zodat zij kunnen nagaan of de bezorger daar is geweest of niet
Postadres xxxx xx xxxxxxx
Nogmaals ik heb de track & Trace code gezien en daar staat inderdaad dat het afgeleverd is, maar ik heb niets ontvangen en beide buren aan beide kanten ook niet.
Graag zie ik het geld teruggestort op mijn rekening, ik wil niet nog langer wachten op uw contact met PostNL, een week geleden zou er ook al een onderzoek gestart zijn
Dit is de tweede keer dat ik afgeserveerd wordt. Jullie zijn risicodrager om met PostNL in zee te gaan. Mij opzadelen met wachten op jullie onderlinge communicatie (die dus vorige keer toegezegd is en niet eens heeft plaatsgevonden) is niet hoe het hoort.
Ik wil vandaag een oplossing anders zal ik mijn ongenoegen gaan uiten op reviewsites.
****Klantenservice:
Je zegt dat ik je aan het afwimpelen ben, maar ik begrijp niet wat je bedoelt. Als PostNL zegt dat het pakket is afgeleverd, dan is het afgeleverd. Als je een negatieve review wilt achterlaten, mag dat, dat is helemaal prima. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen mening. Met je laatste bericht wilde ik je helpen, maar met wat je nu schrijft kan ik je niet meer helpen, want PostNL zegt dat het pakket is afgeleverd.
Ik:
Hoe wil je mij helpen dan?
Want ik krijg voor de tweede keer een ' ik zal contact opnemen met PostNL' reactie. Dan kunt u zich voorstellen dat ik mij weer beetgenomen voel.
Ik heb een product gekocht bij jullie, Jullie gebruiken PostNL als service en nu is het mijn probleem geworden?
Nu geef je aan dat het mijn mening is dat ik niets heb ontvangen?

Svar från FH-Drogisterij.nl
Klantgerichtheid. Een verkeerde levering wordt heel snel hersteld. Op een prettige wijze ook

Svar från FH-Drogisterij.nl
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.