GEWELDIGE SIERADEN! Ik heb zelf de slangen oorbellen besteld en ben erg tevreden. De oorbellen hebben een super goede kwaliteit! Fesly heeft een super snelle service en laat een leuk bedank briefje ac... Se mer
Det här tycker kunderna
Mijn (gepersonaliseerde) bestelling was super snel binnen! Wat zijn m'n nichtjes blij met deze armbandjes met hun namen! Zelf ook erg blij met zowel m'n armbandje als oorbellen, super mooi!
Een leuk, gepersonaliseerd armbandje ontvangen. De verschuifbare knoop zorgt ervoor dat iedereen het past en je het gemakkelijk zelf aan kan doen. De kleur en letters blijven lang mooi!
Ik heb meerdere producten van Fesly en ben zéér tevreden. De paar oorbellen die ik al maanden dagelijks draag (ook onder de douche, haha) zijn nóg steeds niet verkleurt.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Fesly is dé webshop met trendy items. Met liefde gemaakt en geselecteerd voor jou!
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@fesly.nl
- fesly.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
Mooi assortiment sierraden
Mooi assortiment sierraden, voor jong en oud!! Kwaliteit van sieraden heel goed. En leuke, eerlijke adviezen van de eigenaresse.
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Mooie sieraden voor ieder wat wils, de kwaliteit is goed en je kunt het gewoon dragen onder de douche etc. Twee subtiele armbandjes gekocht, helemaal mijn stijl :)
Heel veel zin om al het moois te dragen op Ibiza💕
Snelle reactie op de mail en het zit…
Snelle reactie op de mail en het zit netjes verpakt !
helemaal blij met mijn oorbellen
helemaal blij met mijn oorbellen. Ik had ze direct de volgende dag thuis.
bedankt
liefs Linda
Super leuke en mooie sieraden
Super leuke en mooie sieraden! Snel geleverd en goede kwaliteit!!
Mooie sieraden en een snelle en zeer…
Mooie sieraden en een snelle en zeer vriendelijke service! Aanrader!
Erg blij met de oorbellen die ik laatst…
Erg blij met de oorbellen die ik laatst cadeau heb gekocht. Snelle levering en ook leuk verpakt.
Super kwaliteit en snelle levering!
De items zijn van super kwaliteit! Ook zeker geschikt voor de mannen onder ons!
Zeker een aanrader
Snelle levering, goede klantenservice en super mooie sieraden!! Ik was verbaasd over de goede kwaliteit, omdat de sieraden niet zo duur zijn.
Ik heb nu een paar keer besteld en vind…
Ik heb nu een paar keer besteld en vind het echt top! Super veel leuke sieraden, de kwaliteit is goed en ook nog eens voor een betaalbare prijs✨
Blij verrast met de service van Fesly
Blij verrast met de service van Fesly! Zelf vind ik het altijd lastig om online sieraden te bestellen, omdat de kwaliteit op een foto beter kan lijken dan de werkelijkheid dit was bij Fesly gelukkig niet zo, de levering was ook lekker snel en de sieraden waren ook nog eens super cute verpakt.
Leuke betaalbare sieraden
Al een paar kleine bestellingen gedaan bij Fesly. Goede service en leuke sieraden die niet verkleuren! Kwaliteit is top.
Super service
Een mooie prijs voor hele goede kwaliteit, daarbij krijg je ook nog een uitstekende service! Je vragen worden snel beantwoord en er wordt goed met je meegedacht.
Snelle levering en leuke sieraden die…
Snelle levering en leuke sieraden die niet overpriced zijn!
tweede bestelling
tweede bestelling, sieraden blijven goed, collectie is echt top en een snelle levering.
Super snelle levering en prachtige…
Super snelle levering en prachtige oorbellen! Ik ga zeker weer bestellen.
Mooie website en een super toffe…
Mooie website en een super toffe Instagram. Ik ben helemaal blij met de oorbellen en armbanden die ik gekocht heb!!
Top kwaliteit!
Super kwaliteit
Leuke sieraden met een goede kwaliteit en ook nog is betaalbaar! Zo blijft het ook leuk om je sieraden af en toe af te wisselen of dingetjes bij elkaar te sparen! Heel erg tevreden over!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.