Erg fijne shampoo en conditioner. Ook de geurblokjes zijn heerlijk. Alles netjes verpakt en snel verzonden. Ook nog een cadeautje erbij. Kortom, ik ben blij dat ik Fenji gevonden heb. Ik kom zeker ter... Se mer
Företaget har svarat
Pakketje was er supersnel niet verwacht vanwege de feestdagen. Zoals altijd superleuk om te openen. Een cadeautje om te openen. Een lieve touch erbij. Weer super tevreden. Aanrader voor iedereen.... Se mer
Företaget har svarat
Deze keer heb ik voor mezelf shampoo gekocht, en hebben mijn man en dochter de curly lijn. Ook een kaars, prachtige sleutelhangers van Fenna en Jinthe, onderzetters (wat een koopje trouwens!), een leg... Se mer
Företaget har svarat
Gun jezelf een rustmoment, je hebt het verdiend! Biotine haarproducten, duurzame woodwick kokosnoot kaarsen, kaarshouders, natuurlijke vegan zeep bars, XL bruisballen, ambachtelijke amber geurblokjes en diverse accessoires... Wij hebben het voor je! Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur waardoor wij voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving. Ophalen op afspraak mogelijk. Betaal veilig met je eigen bank. 30 dagen gratis retourneren. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid.
Schoonhout 103, 4872MB, Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Wat een heerlijk ruikende producten en netjes verpakt.

Svar från Fenji.nl
Hele fijne communicatie en heerlijk ruikende kaars. Snelle verzending met een persoonlijke noot. Ik kan het iedereen aanraden.

Svar från Fenji.nl
De shampoo is heel goed voor mijn haar het glanst en de groei is ook aan het verbeteren. De conditioner is heerlijk en blijft lang zacht. De geur ruikt ook heerlijk.
Ik ben zeer tevreden over de producten .liefs heidi ♡♡♡

Svar från Fenji.nl
Weer een snelle en goede levering. Alles mooi ingepakt

Svar från Fenji.nl
Een snelle bezorging en zeker voor herhaling, topppp!!

Svar från Fenji.nl
Mijn 2e bestelling geplaatst. 2 kaarsen naar eigen invulling. Zelf de versiering uitgezocht en ze zijn prachtig geworden. Keurig een foto gestuurd hoe de kaarsen waren geworden. En of ik tevreden ben. Daarna zijn ze direct opgestuurd. Keurig ingepakt met een lief kaartje erbij.
Ik ben zeer tevreden en ze verdienen een dikke 10**********

Svar från Fenji.nl
De producten zijn zo goed van de zeep krijg je een hele zachte huid en de shampoo en conditioner daar word je haar super zacht van ik kan iedereen aanraden om hier te bestellen

Svar från Fenji.nl
Ik gebruik al enige tijd de haarproducten en de zeep. Moet zeggen dat mn haar al voller voelt en eruit ziet. Geen chemische rommel.
Zeep ook helemaal fijn. Je merkt dat er geen chemische troep in verwerkt zit. Huid voelt zachter en is niet meer droog.
Tevens is het allemaal netjes verpakt, en snel Verzonden. Keep on going.

Svar från Fenji.nl
Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan ik had een kokos kaars gekocht en eerlijk wat ruikt hij lekker en had ik ook shampoo proefpakket gekocht maar daar moet ik nog even wachten heb vanmorgen voor het eerst mij haar mee gewassen dus even afwachten ga zo door

Svar från Fenji.nl
Ik had bij de 1ste bestelling al een hele goede ervaring.
Nu had ik 2 kokos kaarsen voor mijn ouders besteld en die zijn ook weer geweldig. Mijn ouders waren er zo blij mee. De snelle levering. De leuke sticker van de kinderen. Hele fijne mensen. Ik bestel zeker meer.

Svar från Fenji.nl
Super goeie kaarsen de geur komt door de verpakking heen. Super mooi gedaan en ze zijn gewoon uniek!

Svar från Fenji.nl
Heerlijke kokos geur wax kaars in een echte kokos 🥥 goede service en mooi ingepakt altijd met een verrassing van Fenna en Jinthe 🦄

Svar från Fenji.nl
Ik ben zo blij met de geurkaarsen. FENIJ.NLHeerlijk rozemarijn en kokos.

Svar från Fenji.nl
Wat een super bedrijf is dit. Niet alleen de producten zijn echt top maar ook de klantenservice, ze reageren heel snel op berichten, ze denken met je mee en zorgen er voor dat alles tip top bezorgd wordt. Ik raad oprecht aan om bij Fenji je spullen te kopen. Ik heb inmiddels de haar producten getest en daar ben ik enorm enthousiast over, heerlijke geur en je haar ziet er echt weer gezond uit. Voor dun haar zijn deze producten ook echt aan te raden. Naast de haar producten heb ik ook de geur blokjes besteld in verschillende geuren, het hele huis ruikt zo lekker, ongelooflijk. Dus mocht je nog twijfelen, niet doen en snel een bestelling doen bij Fenji.nl.

Svar från Fenji.nl
Was weer lekker snel en met liefde ingepakt de shampoo conditioner zijn gewoon heerlijk
Ruiken zalig en me haar voelt veel beter aan
En de cocos zooo zalig
Ben weer helemaal blij superbedankt weer 💜

Svar från Fenji.nl
Ik was aangenaam verrast door deze kokosnoot kaars met sandelhoutgeur. De kaars zit in een rustiek kokosnoot omhulsel, wat het meteen een stijlvolle en natuurlijke uitstraling geeft

Svar från Fenji.nl
De bestelling van Fenji was snel binnen en goed en netjes verpakt. De geurblokjes ruiken heel lekker en je ruikt ze heel lang. Ik ben heel blij met mijn bestelling

Svar från Fenji.nl
Top bedrijf! Heerlijke producten, zeer snelle levering en echt een onwijs goede service. Ik heb de haarproducten mogen testen via TikTok en ze hebben er een vaste klant bij want ik vind deze producten echt geweldig en ga ze zeker weer bestellen. Oftewel, ga snel naar hun website want ze hebben heel veel producten.

Svar från Fenji.nl
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.