Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg elsker at komme hos Feng og hendes kollega, jeg har været der mange gange Hjertevarm velkomst og hyggesludren gennem gardinerne er med til at give stedet den helt rigtige afslappede atmos... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Usle mennesker der driver "forretning". De snyder og bedrager deres kunder. Jeg havde købt en deal gennem tilbudibyen, efter endt behandling kræver de flere penge. De kender ikke til aftaleretten og... Se mer

2,5

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Ling Ling Li massage is de beste

Geen goede massage gehad van Feng in Zeist,dus ik ben opzoek gegaan naar een andere Chinese massage salon in Zeist Ling Ling Li aan de oude Arnhemseweg in Zeist 4 x geweest en geen last meer van mijn nek en armen !! Wat een goede masseuse die weet waar ze mee bezig is echt een topper

26 juni 2025

Very good

Have been here a few times, she really knows what she is doing, very pleasant and fairly priced!

23 maj 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Meget speciel form for ansigtsbehandling

Jeg havde købt en ansigtsbehandling som deal.
Jeg køber tit deals og ved at det er med varierende kvalitet.
Men her føler jeg mig altså lidt snydt. Stedet virkede ret nusset og der lugtede meget syntetisk og det lignede lidt et sted, som jeg kun har set det på rejser i østen med nogle tilfældige produkter, slidte forhæng, håndklæder og tæpper. Behandlingen var ikke super behagelig og selv om der var en dampmaskine, så virkede det mest som om der blev smurt creme på og pillet af igen med nogle lidt ubehagelige klude.Der kom en maske på, som jeg skulle ligge med i 15 min af behandlingen og den kom desværre både ind i næsen og lidt i øjet, som jeg måtte fjerne selv. Det eneste, der egentlig føltes rart, var de ca. 5 minutter med massage i nakken.

Hun var rar nok og hun er måske en super massør, men kan bestemt ikke anbefale til ansigtsbehandling.

2 maj 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg havde bestilt 1 time og 25 min…

Jeg havde bestilt 1 time og 25 min massage, og massagen var super lækker! Dog måtte jeg efter 10 min indse, at massøren konstant var i samtale med den anden massør som arbejdede lige bag klædet ved siden af. Jeg spurgte høfligt om de kunne vente med samtalen, da jeg havde svært ved at slappe af, når er er konstant snak i gang.

Under massagen måtte hun 3-4 gange forlade mig, for at svare på opkald, tage imod kunder eller imod en pakke. Meget ærgerligt med de stops undervejs som igen forstyrrede den afslappede massage jeg havde ønsket.

Massagen er i top, men jeg kommer til at vælge et andet sted næste gang, med mindre forstyrrelser.

23 februari 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Rigtig god og hård massage

Rigtig god og hård massage. Jeg har det allerede meget bedre endda jeg kom og fik behandlingen idag. Glæder mig til hvordan det føles imorgen. 😀👍. Rigtig god service. Et sted jeg helt sikkert kommer til at besøge igen.

6 september 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Copy paste behandling uden kundekontakt

Forklarede at jeg havde ondt i lænden og kunne ikke bukke mig forover. Hun sagde "okay" og gik så igang. 15 min massage af skulder og nakke, og så om på maven for at blive kradset i håret og hevet i fingrene og så mente hun at vi var færdige. Jeg sagde at jeg ikke syntes hun havde meget fat i lænden, hvor hun svarede "Det var jo kun en halv time", som om det var dårlig planlægning fra min side. Hvis hun i det mindste bare vare dårligt til massage det rigtige sted.. Hendes ven sad lige bag forhænget og så youtube på højtaler og snakkede i telefon, som var meget forstyrrende. Spild af penge og tid, og hr stadig ondt i lænden..

28 augusti 2023

Ikke effektiv massage

Bestilte en tid for at få løst op for spændinger i primært kæben. Prøver at forklare hvor der skal sættes ind, med det jeg forventer er en form for trykmassage. Hun svarer stort set ikke og går bare igang med massage. Massagen rammer slet ikke mine ømme punkter eller kæbe. Og hun spørger overhovedet ikke til noget som helst hverken før eller efter. Ikke en massage man kan bruge med mindre det er ren wellness. Så kan ikke anbefale stedet hvis man søger massage pga fysiske skavanker.

11 januari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt igennem fantastisk behandling!

Jeg har længe gået med smerter i kroppen grundet mange spændinger, da jeg endelig besluttede mig for at få en massage kiggede jeg på mange forskellige steder, men endte med Feng Massage. På absolut intet tidspunkt har jeg fortrudt dette valg. Hun er virkelig rar og jeg føler mig altid i gode hænder hos hende. Hun er fantastisk til at finde de rigtige steder og løsne dem op, og allerede efter første gang kunne jeg mærke tydelige forbedringer. Jeg vil helt klart anbefale dette sted til alle der søger massage i forbindelse med smerter, men også bare generel kropswellness!!

15 oktober 2022

Fantastisk Fantastisk

Fantastisk Fantastisk.
Min kæreste og jeg bruger kun Feng Massage.
Det er super behageligt at vi kan få parmassage..
Det er yderst professionelt, rent og velduftende.

27 januari 2022

Forfærdelig oplevelse 😔

Forfærdelig oplevelse 😔
Jeg blev så irriteret at jeg måtte forlade massagen .
Jeg følte ikke hun lyttede jeg har mange spændinger og havde den forståelse at det var en dybdegående massage .
Hun kradsende mig i skuldrene med neglene det var simpelthen så ubehageligt.
Hun tog ikke fat .
Hun forsøgte, at sælge mig endnu en behandling med sugekopper .

Så forlangende hun at jeg skulle betale for de 15 min jeg havde kun lige ligg t der i 5 min .
Jeg nægtede og gik min vej.
Det blev hun sur over jeg havde også lige kommet langt fra og betalt for transport og er skuffet jeg skal da ikke betale for det her. .
Godt råd hold jer væk 😒

6 februari 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg elsker at komme hos Feng og hendes kollega, jeg har været der mange gange

Hjertevarm velkomst og
hyggesludren gennem gardinerne er med til at give stedet den helt rigtige afslappede atmosfære

Når dertil så kommer, at jeg får topklasse massage og akupunktur, der hver gang fører til den smertelindring, jeg er kommet efter, så er der vist kun tilbage at sige
5 stjerner herfra!
Jeanette

27 januari 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg elsker at komme hos Feng

Jeg elsker at komme hos Feng, har været der en 7 gange, hver gang med en veninde eller min mor. De forstår ikke en og taler hen over hovedet på en, men det er en del af charmen. De er nemlig vanvittig dygtige. De ved med det samme hvor ens problemer er og de knokler for at fikse det. Det gør lidt ondt, men det skal det gøre, hvis det skal hjælpe. Den bedste i byen.

4 december 2019

Advarsel: Eyelash extensions

Vil advare mod at få lavet Eyelash Extension hos Feng Massage.
Jeg tror ikke på, at de (eller ihvertfald hende jeg blev behandlet af) er uddannet i at sætte vipper på.
Jeg har prøvet det flere gange før hos flere forskellige og denne behandling er klart den ringeste og mest smertefulde jeg har været ude for, da mine egne øjenvipper klistrede sammen og jeg fik lim i øjnene, så det sved voldsomt, både under og efter behandlingen.
Det føltes som om, extensions bare blev dyppet i (rigelig mængder) lim og blev lagt på mine egne vipper - og øjenlåg.
Behandlingen tog kun en time.
Normalt tager det 1,5-2 timer, hvilket også står på deres hjemmeside.
Hun brugte ca. 10-15 minutter til at sidde med en vifte, for at få limen til at tørre. Ikke én gang børstede hun vipperne, selv om jeg spurgte ind til det.
Extensions blev klistret på i klaser med løs hånd, så det lignede “buketter” og ikke single eyelashes.
Allerede samme aften faldt de første af.
Det gør de stadig - og nu, kun en uge efter, er der kun få tilbage.
Der er limet flere Eyelash Extensions på øjenvipperne, hvilket er ubehageligt, og det gjorde ondt/stak undervejs. Jeg vil næsten påstå, at de snyder, og bruger buket-extensions, for der ryger flere vipper af ad gangen, og det giver store huller/mellemrum og ser forfærdeligt ud. Derudover var der hvide lim-klaser, så det lignede, man havde søvn i øjnene. Mine øjne svider stadig og løber i vand, og jeg frygter en allergisk reaktion.

Jeg gi’r folk ret i, at de har travlt med deres telefoner og at stedet ser uhygiejnisk ud.
De er svære at kommunikere med. Hver gang jeg spurgte ind til hendes metode eller lign., så grinede hun bare. Og hun kunne ikke få mig hurtigt nok ud af døren, da der stod et par og ventede på parmassage - men den ene massør var gået hjem, og de havde misforstået hinanden i booking (der foregår på sms).
Jeg ved ikke, om jeg blev behandlet af Feng eller hendes assistent. Hun præsenterede sig ikke.
Det kan godt være, at Feng er en dygtig massør, men de burde forbydes at lave Eyelash Extensions! Holdbarheden er helt uacceptabel pga den uprofessionelle måde ydelsen er udført på.

8 december 2018

Rigtig god massage

Rigtig god massage - hun arbejder hårdt og tager godt fat. Vi havde nogle kommunikations misforståelser som betød at hun gav mig en ekstra behandling som kostede flere penge, men da jeg fortalte hende at misforståelsen var sket slog hun væsenligt ned i pris og jeg syntes det var rimeligt at betale de 100kr ekstra det var, for at hun havde behandlet oveni. Hun prøver ikke at snyde nogen! Hun var orienteret omkring at afhjælpe mit problem og arbejdede effektivt.

1 december 2018
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Usle mennesker der driver "forretning".

Usle mennesker der driver "forretning".
De snyder og bedrager deres kunder. Jeg havde købt en deal gennem tilbudibyen, efter endt behandling kræver de flere penge. De kender ikke til aftaleretten og kommunikation med dem er svær, da deres danskevner er begrænsede. Hold jer væk, spar jer selv for en dårlig oplevelse.

12 november 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

hej jeg fik en rigtig god service og…

hej jeg fik en rigtig god service og det de gør hjælper rigtig meget jeg har det rigtig godt når
jeg går der fra og så taler hun godt dansk da hun kommer fra kina hun har kun vært i danmark i 8 år så det er rigtig godt det dansk hun kan Tale

med venlig hilsen
ib fra ringsted

11 juli 2018
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.