Mads Fencker Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En vild oplevelse, hvor vi alle stod måbende tilbage, med det store spørgsmål, “hvordan kunne det lade sig gøre”? Så professionelt fremført.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Underholdning både under festen og flere dage efter. Vi havde fornøjelsen af, at have Mads forbi til vores sommerfest, og det var en fuldstændig forunderlig oplevelse. Det var både underholde... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mads leverede et helt fantastisk indslag til vores bryllup. Vi var underholdt fra start til slut og sad måbende tilbage. Vores gæster har efterfølgende talt og talt om showet. Mads udstråling og tilga... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt igennem et godt show, hvor alt spillede som det skulle og folk var imponeret. Stor tak til Mads Fencker for denne fantastiske oplevelse.

Företagsinformation

1. Underhållningsartist

Skrivet av företaget

Kendt fra Danmark har talent. Psykologisk tankelæsning.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

196 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

25 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mads leverede et fremragende show

Mads leverede et fremragende show. Alle vores gæster følte sig ekstremt underholdt, og på trods af antallet af gæster, formået Mads at få alle med og fange alles opmærksomhed. Indholdet var ligeledes tilpasset således, at det henvendte sig til vores publikum.
Vi kommer helt sikkert til at bruge Mads igen ved anden lejlighed.
Kæmpe anbefaling herfra!

5 mars 2023

Svar från Mads Fencker

Tak for den flotte anbefaling.

En kæmpe fornøjelse at deltage i jeres arrangement.

Håber at kunne deltage i andet fremtidigt arrangement hos jer.

Spændende og unik oplevelse

Spændende og unik oplevelse. Fantastisk entertainer.
Vi kan varmt anbefale Mads Fencker.

19 februari 2023

Hej Anne

Tak for de fine ord.

En fornøjelse at være en lille del af den helt fantastisk dag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sindssygt proffesionel og dygtig til…

Sindssygt proffesionel og dygtig til det han laver. Vi havde fornøjelsen af Mads til en fødselsdag hvor han formåede at underholde alle gæsterne til perfektion. Det var helt sikkert det hele værd, og kan varmt anbefales. Det bliver helt klart ikke sidste gang vi booker Mads!

27 januari 2023

Hej Andreas

Tak for de flotte ord - dem er jeg virkelig glad for.

En rigtig god oplevelse

Der var en fin og hurtig kontakt med Mads inden. Ved selve oplevelsen kom Mads til tiden og var meget positiv, underholdende-en god oplevelse hele vejen igennem.

6 januari 2023

Svar från Mads Fencker

Tak for den fine anmeldelse Christina

Dejligt at høre at indslaget til din mors fødselsdag var en succes.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ramte publikum godt og havde en god…

Ramte publikum godt og havde en god personlighed. Alle var vilde med showet.

14 december 2022

Hej Thomas

Tak for de flotte ord - jeg håber du har haft et rigtig dejligt nytår.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Underholdning af højeste kvalitet.

Underholdning af højeste kvalitet.
Jeg har brugt Mads til flere lejligheder og han leverer et show af høj kvalitet hver gang. Han overrasker og imponerer med sine mindtricks og med et drys af humor, sikrer han han både smil på læberne og talestof til gæsterne resten af aftenen.
Jeg vil til hver en tid anbefale Mads Fencker - både til mindre selskaber og til store forsamlinger. God fornøjelse.

14 december 2022

Hej Sille

tak for den flotte anmeldelse - vi ses forhåbentligt igen snart.

Super god underholdning!!!

Super god underholdning og irriterende dygtig. Utroligt at Mads gang på gang gætter korrekt også selvom man prøver at 'snyde' ham med diverse grimasser og ansigtsudtryk. En stor anbefaling fra os. Vi havde Mads til at underholde til en firmajulefrokost for omkring 250 mand. PS. - Få ham på tidligt inden alle snapsene rammer.

1 december 2022

Tusind tak, Rasmus!

Det er jeg vildt glad for at høre.

Håber du får en rigtig dejlig jul og et godt nytår.

Super show Mads leverede

Super show Mads leverede. Vi var alle godt underholdt og havde en hel del at snakke om bagefter. 5 🌟 herfra.

25 november 2022

Svar från Mads Fencker

Tak for den flotte feedback Marie

En fornøjelse at underholde jer igen.

Netværksarrangement

Super eksekveret
Folk bliver ikke udstillet - men optaget af det der sker

7 oktober 2022

Svar från Mads Fencker

Stor tak Jesper - altid en fornøjelse at underholde til dine arrangementer!

Kæmpe anbefaling

Vi havde Mads ude til et firma arrangement, hvor han formåede at holde 80 ingeniører fanget i samtlige 30 minutter. Alle var meget imponerede over hans show, og der gik mange timer med at snakke om det fantastiske show efterfølgende.
Stor anbefaling herfra!

30 september 2022

Aldeles suveræn underholdning

Jeg havde booket Mads til min 30 års fest, og alle gæsterne blev både overraskede og betaget fra første minut. Mads var rigtig god til at inddrage alle i selskabet, så man følte sig inkluderet. Hans show blev rost og snakket om resten af aftenen. Jeg kan kun anbefale Mads.

16 september 2022

Stor tak Line!

Jeg er virkelig glad for at kunne være en lille del af en vigtig dag i dit liv.

Alt held og lykke frem over.

Suverænt godt show

Suverænt godt show - fascinerende, spændende og morsomt ! Perfekt til vores firma-sommerfest.

16 september 2022

Svar från Mads Fencker

Stor tak for den fine anmeldelse! Den sætter jeg virkelig meget pris på.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

"Troede Mads

"Troede Mads, havde fået oplsyninger fra min chef, hvilket ikke var tilfældet, men ramte rigtigt godt plet i alt omkring mig."

9 september 2022

Hej Henrik

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg er lidt ked af, det ikke blev til fem stjerne denne gang - men ærligt er jeg lidt uforstående overfor den anmeldelse, da du jo ikke selv så showet pga. sygdom. Jeg synes desuden jeg har imødekommet jer på pris, skiftende antal deltagere og adresse, betalingsvilkår mm.

Jeg håber på en anden gang at kunne levere en service, som er fem stjerne værd.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mads lavede et indslag til vores…

Mads lavede et indslag til vores bryllup og man tænker måske først at det er noget utraditionelt - og det er det også - men det var nok det indslag udover talerne som gæsterne vil tage med som et godt minde fra den aften.

Mads forstår at være inkluderende og indfange rummet med sin person og sit indslag - da han inviterede den ene af vores gæster på scenen som er født og opvokset på Færøerne for at gætte navnet på hendes første kæreste så tænkte jeg “Mads, du gætter aldrig navnet for det er ikke et dansk navn”.. jeg tror vi alle blev overraskede da Mads få minutter senere sagde navnet.

Jeg har kun positive ting at sige om Mads og hans indslag, det gav et godt afbræk fra det traditionelle og skabte et sjovt og spændende minde for livet - alle gæster talte om Mads efterfølgende, og jeg kan kun anbefale Mads til jeres næste fest!

Har oplevet Mads til et andet arrangement og det er ikke sidste gang han bliver inviteret!

Mads, tak for at du gjorde vores dag endnu mere speciel! Du kan noget unikt, og du formidler det på fornemmeste vis!

Dbh Nicolai og Malou

17 september 2022

Kære Nicolai og Malou

Tak for den overvældende og meget flotte ord - dem sætter jeg virkelig pris på! Jeg ønsker jer alt det bedste.

Perfekt underholdning…

Det var perfekt underholding til et bryllup hvor mange ikke kendte hinanden, en icebreaker :) Tak til Mads

22 augusti 2022

Hej Susanne

Tak for din anmeldelse - det var en stor fornøjelse at underholde jer alle i Aalborg.

Rigtig god dag!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mads performed in English at our summer…

Mads performed in English at our summer party for Danish and internationals students and graduates. It was a highlight of the evening and very unexpected. Everyone knew that a magician was coming but we were all very surprised by Mads' kind of unforeseen foreseeing magic. Mads left the party gaping and puzzled discussions continued for a while afterwards.
Thank you and see you!

17 augusti 2022

Svar från Mads Fencker

Thank you, Leonore, for the overwhelming nice word – so glad to hear discussions went on.

Tak Mads

Tak Mads. En fantastisk oplevelse. Vi følte os underholdt og i særdeleshed forundret.
Du var indlevende karismatisk. Tak!

9 augusti 2022

Svar från Mads Fencker

Stor tak Torben - det sætter jeg virkelig stor pris på.
Rigtig god dag.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.