Ik heb er in april 2025 een leuk theepotvogelhuisje besteld, kon het niet via klarna afrekenen..het was €28,95 dus betaalde ik het meteen. Bevestiging gekregen, ook dat mijn bestelling onderweg was..... Se mer
Femkehome
Det här tycker kunderna
Net zoals velen de leuke lente watertafel besteld via FB, track en trace ontvangen alles ‘legit’, geen watertafel, maar ook een lullig kettinkje ontvangen zonder enige context. Maar in m’n Shopify pag... Se mer
Precies dezelfde ervaring als iedereen hieronder. Mooie watertafel gesteld via FB en kreeg onlangs een kettinkje toegestuurd zonder tekst/uitleg. Vond het wel lang duren voordat de watertafel kwam... Se mer
Prachtige chakralampen besteld, een track & trace link ontvangen die na een paar dagen uit de lucht was (moest vanuit China komen). Gemaild om te vragen waar mijn bestelling is, mail blijkt niet aange... Se mer
Scam!!
Same happened to me, ordered a water table and got a cheap necklace, worst scam!!
Water tafel besteld en betaald nooit…
Water tafel besteld en betaald nooit ontvangen!!!
Oplichters!!!
Ook ik heb een goedkoop kettinkje ontvangen in plaats van wat ik daadwerkelijk besteld had bij Femkehome.
Ook ik ben erin getrapt helaas.
Ook ik ben erin getrapt helaas.
Ik had een Chakra lamp besteld en niet gekregen.
Track &Trace werkt niet, website weg.
Verder kan je niemand bereiken.
Enige wat je kan doen is aangifte!!!
Ben ook nog altijd op mijn bestelling…
Ben ook nog altijd op mijn bestelling aan het wachten. Is er iets of iemand die meer weet over deze lui en hoe we er mee in contact kunnen komen of een adres of zoiets. Zou graag eens een bezoekje brengen en mijn gram halen. Gaat wel hun beste dag niet zijn.
Ook ik ben er ingetrapt.....
Ook ik ben er ingetrapt.....
Watertafel besteld op 18 april. En een lullig kettinkje gekregen vandaag.
Stom, eerst reviews lezen ipv klakkeloos bestellen,maar Femkehome klink nou niet echt Chinees.
Heel erg misleidend deze advertenties van Femkehome
Een watertafel besteld en nooit…
Een watertafel besteld en nooit ontvangen
Ooohh wat ben ik opgelucht dat ik niet…
Ooohh wat ben ik opgelucht dat ik niet de enige ben die hier ingestonken ben. Schaamrood op mijn kaken dat ik er ingestonken ben. Ook ik had een water tafel besteld en een kettinkje gekregen
Opgelicht
Opgelicht. Betaald en niks gekregen. Website ligt eruit, track n trace dood, link doet het niet meer.
Opgelicht
Opgelicht! Je verwacht een watertafeltje en je krijgt een kettinkje ROTZOOI!
15 april een watertafel besteld
15 april een watertafel besteld, vandaag staat de track en trace op bezorgd. Echter geen watertafel ontvangen maar iets wat moet lijken op een ketting.. de website ligt eruit en de link via de mail geeft aan dat de website niet meer werkt. Geen beschikbare contact gegevens van Femke home. Wat een leuk cadeau had moeten zijn voor onze dochter haar 1e verjaardag is uitgelopen op een domper. Voor ons verloren maar hopelijk helpt dit een ander een miskoop. Femke home is niet te bereiken en heeft geen service voor hun klanten. Ik raad aan om hier niets te kopen.
Vuile vieze oplichter
Vuile vieze oplichter, helaas ook ingetrapt.
Op fb heeft ze nog een pagina.
Verder is alles uit de lucht.
Hoe kan je zo zijn, en een kinderhart teleur stellen. Waar blijft de tafel
Mam. We zijn opgelicht,ze snappen er niks van. Vieze bloedhonden. Haat zulke zieke geesten. Trap er niet in!!!!!!!
OPLICHTERS.
OPLICHTERS.
Uitschuifbare ladder besteld €50 track en tracé doet het niet meer en website is plots verdwenen.
Ik had een inschuif ladder besteld.
Ik had een inschuif ladder besteld.
Niks meer gehoord.
Kan nergens meer iets terug vinden.
Oplichter!
Ook ik ben er helaas ingetrapt.. Een stom kettinkje ontvangen en geen watertafel…
Oplichters
Oplichters! Watertafel besteld maar in plaats daarvan een simpele ketting ontvangen! Ze zijn onbereikbaar en de website is inmiddels offline.
15 april de lente watertafel besteld en…
15 april de lente watertafel besteld en betaald en zoals heel veel anderen (nog) niet ontvangen. E mails komen terug en telefonisch niet bereikbaar. Mijn kleinkind is jarig en geen kado. Vreselijk dat dit kan.
Hopelijk komt dit nog goed maar denk het niet!!!!!!!
Inmiddels ook het bekende flut kettinkje binnengekregen. IK HEB AANGIFTE GEDAAN BIJ DE POLITIE. Ps. De bank kan verder niets helaas.
Oplichters!!!!
Opgelicht
Opgelicht ! Water tafel besteld en wat ik heb ontvangen is een lelijk kettinkje van nep silver .
Dacht ik de watertafel de hebben…
Dacht ik de watertafel de hebben ontvangen, kreeg namelijk een bevestiging van een bezorgdienst dat het is afgeleverd. Toen ik thuis kwam was het een kleine brievenbus pakketje met daarin een kettingkje. Nou dan voel je je toch echt opgelicht he. Vind het uitermate triest dat men dit doet. Als het artikel niet voorradig is bijv dan heb je contact met het consument en stuur je het geld terug, dan stuur je geen alternatief, wat niet eens in de buurt komt van wat een watertafel is. Een kettingkje serieus? Dacht dat het een pakketje was van aliexpress, en dat de watertafel nog wel komt van “femkehome.nl”. Zo zielig mijn kind die net 3 is geworden.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.