Door goedaardige prostaatvergroting moet ik voor de rest van mijn leven dutasteride/tamsulosine capsules slikken. Het eerste jaar waren er nagenoeg geen bijwerkingen, daarna echter begon het wel... Se mer
Företaget har svarat
Sinds een maand gebruik ik Fello en ik ben tot nu toe echt ontzettend positief! Vanaf het begin voelt alles prettig, duidelijk en professioneel. De site is gebruiksvriendelijk en alles werkt zoals... Se mer
Företaget har svarat
Usually I would have to wait for at least half of a year to get hair loss medication, but here I got it within a week after filing a form and having little discussion with a dermatologist. I easily go... Se mer
Alles gedaan intake ingevuld betaald en nog steeds niks ontvangen. Geen goede reclame beetje jammer van mijn geld. Het zijn toch geen oplichters. Gr. Salvatore
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 96 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik heb een lage dosering 20 mg om uit te proberen. Geen hoofdpijn, maar wel meer last van mijn tinitus gekregen. Het middel help wel enigzins. Maar ik kan nog niet juichend enthousiast zijn. Ik denk dat ik het een langere tijd moet proberen.

Svar från Fellos
Vwb levering was ik niet tevreden. Gezien de prijs heb ik mijn twijfels om nog een keer te bestellen. Ik vond het prijzig.

Svar från Fellos
Snelle persoonlijke service en goede levering. Ook de nazorg is perfect.

Svar från Fellos
The experience has been very helpful, as they're quite affordable and quick to respond! I've just been having some trouble adjusting my medication delivery dates, as halving the frequency of deliveries does not seem to get communicated very well within the company. Nevertheless, the experience is very quick!

Svar från Fellos
De service die fellos leverd is geweldig.

Svar från Fellos
Ik heb een hele fijne ervaring omtrent zoeken naar de juiste medicatie, dokters overleg en het alternatief wat ik wou proberen en daar een beter resultaat heb. Het enigste wat beter, sneller kan is de levering.

Svar från Fellos
Krijg gewoon geen antwoord op mijn vragen traag in antwoord snel incasseren van je geld
En dan denkje ben er weer in getuint

Svar från Fellos
Medicijnen goedgekeurd sinds 20 mei en klaar voor verzending door appotheker. 14 dagen later nog geen medicatie ontvangen.

Beloven een datum, maar komt niks nog steeds niks 2 dagen later

Amazing fast and simple service! Recommend 👍🏻

Svar från Fellos
Eindelijk sex beleving voor beide er weer is

Svar från Fellos
Goed geholpen en een goed product.

Svar från Fellos
Ik had gemerkt dat de tabletten waren. Veranderd in vorm en volgens mij ook in samenstelling.
Ik kon deze wat minder goed in vieren delen en ik had het idee dat de werking iets minder was.

Svar från Fellos
They lead you to purchace and then ask for all your ID info. If yoy try cliënt service you cant find a number or valid email

Svar från Fellos
Terrible service.I waited almost a month for medication,and nobody informed me that it was out of stock until I contacted support for the second time. The only positive thing is that the refund was processed quickly.

Svar från Fellos
Alles duidelijk en snel geregeld , top !

Svar från Fellos
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.