Wat een fijne producten Ik heb een aantal producten met rozenolie gekocht eigenlijk omdat ik fan ben van producten met rozengeur,de meeste producten ruiken niet eens naar rozen ,maar deze product... Se mer
Företaget har svarat
De gevraagde artikelen snel geleverd Ik ben nu begonnen met het te gebruiken. Ik ben er heel blij mee precies wat mijn zeer gevoelige huid nodig heef6
Företaget har svarat
Geweldige producten. Alle producten die ik besteld heb bij deze firma zijn van prima kwaliteit. Doen wat ze beloven en hebben een goede prijs. Ik ben echt heel tevreden over Felice.
Företaget har svarat
Gewoon top! Ik heb een gevoelige, neiging tot atopische eczeem, droog pluizig haar en jeukende hoofdhuid. Al van alle (bekende en dure) merken geprobeerd. Het enige waar ik geen problemen mee heb geha... Se mer
Företaget har svarat
De online expert in huid en haar verzorging
Leidekkerstraat, 9646AV, Veendam, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Telefonisch zeer behulpzaam, levering zeer snel met diverse monsters erbij

Svar från Felices.nl
Leuke site met veel keus aan producten .en overzichtelijk met al de ingrediënten erbij .
De prijzen zijn erg laag en goeie kwaliteit .na bestellen had ik alles al snel in huis .en het was heel leuk verpakt met wat samples erbij .vriendelijk geholpen toen ik mailde met een vraag .de eigenaresse heeft zelfs informatie voor mij opgezocht over wat het beste voor mij was. 😊😊 deze site is een aanrader!

Svar från Felices.nl
Afspraak na gekomen goed verpakt goede kwaliteit

Svar från Felices.nl
Goed bereikbaar per telefoon, had wat vragen , zijn snel en duidelijk opgelost. Top.

Svar från Felices.nl
Corrrcte levering. Chat met medewerker oké. Diverse producten besteld.
Sommige zijn super. Andere wat minder.
Dat is persoonlijk en uit te proberen.
Bij redelijke bestelling shampoo en diverse staaltjes bijgekregen.
Voor mij geslaagd daar alles biologisch is…

Svar från Felices.nl
Goed contact met Hilda gehad. De artikelen waren goed verpakt en er zaten zelfs wat kleine attenties bij !!!
Voor mooie betaalbare huidverzorging raadt ik Felices van harte aan.

Svar från Felices.nl
Ontzettend fijne en werkzame produkten , ik gebruik de handmade produkten van felices en ben zeer tevreden.! Ook de snelle levering, de fijne, vriendelijke service, de altijd bijgeleverde cadeautjes.. zeker 5 sterren waard.!

Svar från Felices.nl
Prettig en vriendelijk. Ivm vakanties kreeg ik een keurig berichtje dat bestellingen opgepakt zouden worden na de vakantieperiode, en een dag na de gestelde dag kreeg ik al bericht dat de bestelling onderweg was.
Alles was attend en met zorg cerpakt

Svar från Felices.nl
Mooie producten en lieve kadootjes! Snelle verzending naar het buitenland, bedankt!

Svar från Felices.nl
Felices stuurt de producten altijd zeer snel op. Mooi verpakt en altijd leuke proefmonsters en een kadotje erbij. Mooie producten zijn het ook! Top!

Svar från Felices.nl
Prachtige mooie natuurlijke producten , ben r echt heel erg blij mee😃 zeer vriendelijke shop eigenaresse je kan haar alles vragen over de producten ze is zeer behulpzaam. En de pruducten werden netjes en snel geleverd met leuke samples en try outs erbij. Ik ben zeer tevreden en bij deze vaste klant geworden 😊

Svar från Felices.nl
ik heb een horloge gekocht, kwam precies zoals ik had gewild en ook nog eens heel snel!

Svar från Felices.nl
Snelle levering en extra cadeautjes bij gekregen.

Svar från Felices.nl
Snelle levering en hele fijne producten die lekker ruiken. Ook de vloeistof voor de katten tegen vlooien ruikt niet vervelend.!!

Svar från Felices.nl
Super netjes ingepakt en verzonden en ook nog extra samples erbij in de richting van het bestelde product..

Svar från Felices.nl
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.