Super tilfreds bruger her. LÊkkert toiletpapir, som nemt og hurtigt oplÞses i vandet, sÄ der er aldrig risiko for propper (selv med bÞrn i huset) Altid hurtig levering, super kundeservice- je... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har haft et fast abonnement ved FegoPapir siden 2021 og de leverer altid til tiden samt deres toiletpapir er behageligt at bruge og miljĂžrigtigt - What's not to like ;)
Företaget har svarat
Her taler vi om en service ud over det normale. Har skiftet e-mail om Fego sÞrgede for at Êndre min mail i abb. Uden at jeg havde bedt om om det. BÄde pÄ nyhedsbrevet og i abonnement Yderligere... Se mer
Företaget har svarat
Hurtig levering. Kvaliteten af papiret og kundeservice er dÄrlig. Har sendt en reklamation bÄde pÄ mail og via deres hjemmesiden uden svar. Nu har vi prÞvet 6 ruller indtil videre og alle har de... Se mer
Företaget har svarat
Fegopapir stÄr for en visionÊr tilgang til bÊredygtighed og miljÞbevidsthed. Vi er et brand, der er dedikeret til at skabe papirprodukter, som kan bruges med god samvittighed. Vores grundlÊggende princip er, at vi aldrig gÄr pÄ kompromis med miljÞet. Vores papir er fremstillet uden brug af klor, og vi undgÄr plastmaterialer i vores emballage. Vi kompenserer ogsÄ for vores CO2-udledning og donerer 50% af vores overskud til dansk naturfond for at bekÊmpe afskovning og bevare vores unikke naturomrÄder.
BaunehĂžjvej 10, 4242, Boeslunde, Danmark
Konceptet er godt, men kvaliteten pÄ papiret er desvÊrre dalet utrolig meget.
De to fÞrste kasser jeg kÞbte var gode, den tredje var af meget ringe kvalitet, det fnulrede og manglede den prÊgning i papiret, der var pÄ de fÞrste leveringer, som gÞr at papiret kan holde sammen pÄ lagene.
Kundeservicen er dog fin nok, sÄ jeg fik tilsendt en ny kasse papir, der desvÊrre heller ikke havde samme kvalitet som de fÞrste to kasser. SÄ for mig blev det det sidste papir fra Fego, da det simpelthen er for dyrt i forhold til den dÄrlige kvalitet. Jeg vil dog holde Þje med anmeldelser af produktet, da jeg selvfÞlgelig er interesseret, hvis kvaliteten igen bliver god.

Hurtig levering.
Kvaliteten af papiret og kundeservice er dÄrlig.
Har sendt en reklamation bÄde pÄ mail og via deres hjemmesiden uden svar.
Nu har vi prÞvet 6 ruller indtil videre og alle har den samme fejl. Perforering virker oftest ikke og bladende gÄr fra hinanden (billederne er sendt via mail). Jeg Þnsker en refusion af kÞbsbelÞbet . Ved behov kan resterende ruller sendes tilbage pÄ jeres regning.
Opdatering: Dagen efter anmeldelsen fik jeg pengene refunderet.

Svar frÄn FegoPapir - Feel good papir
Hurtig levering og godt wc papir... Men det er meget dÄrligt perforeret, sÄ det skal rives over eller have en saks hÊngende ved siden af.

Svar frÄn FegoPapir - Feel good papir
Overraskende hurtig levering, super fedt med gratis fragt, selv ved smÄ ordre, og top kvalitet
Anbefaling herfra.
"GrÞnnere" toiletpapir, der kommer med posten - og som jeg tilmed har regnet mig frem til er billigere. Og jeg var en af de fÄ, der jagtede billig toiletpapir lÊnge inden :-)
Den fĂžrste levering, jeg modtog fra Fego var jeg rigtig godt tilfreds med, og bestilte derfor abonnement hos dem. Herefter modtog jeg en kasse, hvor papiret ikke var ordentligt perforeret, men de var dog hjĂŠlpsomme og sendte mig en ny kasse. Denne kasse havde dog samme defekt, og de sendte mig en refundering.
I oktober modtog jeg sÄ endnu en kasse, som var den nÊstkommende i mit abonnement. Denne kasse har nÞjagtigt samme problem som de to tidligere. Papiret skiller fra hinanden i lagene og er ikke til at fÄ ordentlige stykker af. Firmaet har dog ignoreret mine e-mails siden oktober, og lader ikke til lÊngere at ville lÞse problemet. Derfor mÄ jeg gÄ ud fra, at dette blot er kvaliteten af toiletpapiret, og det synes jeg bestemt ikke lever op til prisen.

Svar frÄn FegoPapir - Feel good papir
Jeg har brugt Fegopapir siden 2020 og jeg er fuldt tilfreds. Alle pakker kommer til tiden, rullerne er af udmÊrket kvalitet og det er til fair pris. Plus med en pakke pÄ 48 stk, sÄ har jeg nok til et halvt Ärs forbrug eftersom jeg er single. Det er sÄ praktisk. Fantastisk service.
Jeg er yderst tilfreds med bÄde kvalitet og service.
Fantastisk firma og helt fantastisk produkt.. At man sÄ hjÊlper pÄ miljÞet gÞr det bare ekstra lÊkkert.. forsendelsen er super hurtig
Der var problemer med at papiret ikke var perforeret, sÄ det ikke var til at hive fra hinanden. Men... har simpelthen fÄet sÄ fin service derefter, sÄ det trÊkker op pÄ max. stjerner
Godt produkt og det tog to personer fra januar og frem til og med juni at bruge en kasse med 48 ruller. Det eneste minus er dog, at en del af de ruller vi fik ikke var ordentligt skÄret igennem, sÄ man nogle gange skulle rive papiret over.

Svar frÄn FegoPapir - Feel good papir
Bampoo 3-lags premium toiletpapir - 48 stk. Ingen problemer.
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.