Sämst!
Lovar att leverera omgående men det tar många veckor. Svarar inte på meddelanden.
USELT helt enkelt!
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
USELT helt enkelt!
Köp inte, man får inte produkten och man får inte svar på mejl!
Lovar och lovar men inget händer.
Vad du än gör så betala inte för snabb leverans. Helt oseriöst företag.
Behövde skosnören.
Valde företagets då de skulle klara leveranstiden med god marginal
Betalade extra frakt för snabbare leverans för att säkra levtid.
Kom inga varor i början av angiven levtid. Inga varor efter sista leveransdag. Spårade och såg att de låg i Tyskland sedan flera (x) dagar.
Kontaktade FU, fick besked att de skulle komma senast "torsdag". Kom inte torsdag, vilket oavsett var försent för ändamålet för köpet.
Har kommit, men för sent för festen de skulle användas på.

Svar från Feetunique
Betalar extra för "snabb leverans" vilket är upp till 9 dagar, vilket inte känns speciellt snabbt.
Har inte kommit efter 10 dagar och går inte att maila. Får olevererbart för att"Mottagarens postlåda är full och kan inte ta emot meddelanden just nu."
Känns oseriöst!

Svar från Feetunique
Glöm detta företag, det kommer inga varor. Efter mail lovar de att ordern skakomma och inga pengar betalas tillbaka.

Svar från Feetunique
Varorna kommer inte. Det dröjer flera dagar innan de svara på mail. Jag har väntat i en månad på min beställning nu och undrar om jag kommer få den.

Svar från Feetunique
Levererar inte varan och svarar inte på mejl! Beställ INTE från Feetunique!

Svar från Feetunique
Dålig service och ej levererat
Gjorde en beställning 2022-05-17 och har även valt "snabb leverans" detta ska ta 3-7 arbetsdagar.
Tyvärr har det nu gått 16 arbetsdagar och jag har ännu inte fått leveransen. De svarar heller inte på mail.
Kommer göra en anmälan på bolaget.

VARNING!
Till dig som funderar på att beställa här. Läs gärna detta innan din order.
Orderdatum 2022-05-24
Har ej fått leverans eller återkoppling av företaget idag, 2022-06-08.
Gjorde en beställning som förstagångskund. En liten order där jag köper till tjänsten snabb-leverans.
Idag, 2022-06-08, har fortfarande min order inte kommit.
Jag har mailat deras kundtjänst fem (5) gånger utan något svar från dem!
2022-05-31
2022-06-01
2022-06-02
2022-06-05
2022-06-08
Mejlar dem varje dag för att få underlag till en anmälan. Underlag på att de inte svarar samt med det tillhörande orderunderlaget med min betalning. Där jag betalade för snabb-leverans. Och självklart för produkterna.
Även om det inte rör sig om någon stor summa pengar så kommer jag göra en anmälan. Om mina varor inte dyker upp snart. Den kommer innehålla följande.
1) Uteblivna varor
2) Köp av tjänst (snabb leverans) som ej uppfyllts.
Även om det rör sig om lite pengar så är det mina pengar som de tagit.

Svar från Feetunique
Beställde skosnören för 10 dagar sedan, betalade för snabb leverans eftersom jag ska åka iväg. Dom skulle kommit sista dagen igår, skickade ett mail till företaget där de bad mig att vänta till på måndag. Då tycker jag att de borde ha erbjudit pengar tillbaka för den snabba leveransen, det hade varit gratis leverans annars! Kommer inte att vara hemma på måndag, och kommer inte att kunna använda skorna som behöver skosnören. Dåligt!
Beställde ett par skosnören och efter att ha läst bekräftelsen och de senste omdömena så kändes det som att jag aldrig kommer att få några. Kontaktade supporten efter ett par veckor som svarade snabbt att jag skulle höra av mig igen om de inte dykt upp inom ett par dagar. Det gjorde dom och dom passade perfekt. Lite lång leveranstid men annars verkar det fungera bra.
Handla inte här. Tog 4veckor innan jag fick min beställning. Och då betalade jag extra för snabb leverans. 4st skosnören som var fel. Omöjliga att få svar på mail från dom Fick heller inte tillbaka pengarna för de felskickade skosnörena!! Kommer aldrig handla här igen
Jag har fortfarande inte fått mina skosnören som jag köpt och betalat för den 7 maj, jag betalade även för snabbleverering!!
Är detta ett bluff företag?!
Har inte fått de skosnören jag beställde för 11 dagar sedan trots att jag betalat extra för snabb leverans. Har även försökt mejla dem ett flertal gånger men inget hört. Känner mig lurad.
Min beställning skulle vara framme 22-25/9.
28/9 skickar jag ett mail och efterfrågar beställningen.. idag 4/10 har jag varken fått beställningen eller ens ett svar på mitt mail!
Bluff-företag?
Väntar fortfarande på mina snören. Betalt och klart men 2 veckor senare känns det som om jag blivit blåst. 😡
Uppdatering: Har nu 3 veckor senare fått mina skosnören och även ett mail om att de ber om ursäkt och skickar ett extra par. Tack! Så tar man hand om sina kunder. 1 stjärna blir 5 stjärnor. 👍

Svar från Feetunique
Glad att jag hittade detta företag. Ska köpa fler trevliga skosnören i olika färger och använda dem på golfbanan där de ses av många.