Super hurtig levering og super smag
Super hurtig levering og super smag. Men der er en af mine vapes hvor batterier ikke virker.
Fcukin' Flava producerer premium e-væsker med speciale i friske frugtsmage. Fcukin' Flava's e-væske er i den eksklusive kategori ’Premium Crafted Liquid’, fordi ingredienserne kommer fra certificerede firmaer fra USA. Premium Crafted Liquids produceres i små mængder for at sikre, at smagen er velkonserveret og kvaliteten er i særklasse. Alle vores produkter er underlagt strenge miljøkrav og kvalitetskontrolleres hos FF Factory ©. Produkterne udvindes professionelt i et sterilt miljø ved brug af moderne udstyr, der er tilpasset efter nogle af de bedste e-juice producenter i hele verden. Fcukin Flava er meget engagerede i at producere en e-væske, der er smagen værdig, det gør de ved at bruge en nøje justeret mængde aroma, af høj kvalitet, som giver en særligt tilfredsstillende vaping. Kvaliteten kombineret med den autentiske frugtsmag er vores målsætning, da en god og smagfuld e-væske har evnen til, at skifte en ryger over til vaping.
2730, Herlev, Danmark
Helt igennem fantastisk væske smagen fantastisk og producerer overraskende med damp uden det bliver for voldsomt
Jeg skrev til jer for nogle måneder siden at jeres flasker er utætte men i følte ikke for at svare, om man køber det hos jer eller smoke it it så er de helt våde i det man tager dem ud af kassen.
Simpelthen for dårligt til den pris.
God service og gode e væsker og god aroma
Har bestilt her to gange nu og har kun oplevet en meget udstrakt kundeservice.
Har i begge tilfælde fået service udover det sædvanlige da mine bestillinger ikke har været hjemme alligevel. (Ekstra væske med i ordren.)
Meget flot!
Kan kun anbefale at handle her.
Great ejuices and super fast and dependable delivery. Have recommended to others who agree
Min første anmeldelse på Trustpilot da jeg selv var inde og kigge her inden jeg bestilte.
Super service og hurtig levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mango væsken ér rigtig god. Plus fragten er gratis og lynhurtigt hjemmelevering takket været dao.
Hurtig levering og gratis levering :)
Dejligt udvalg med gode smage, som skal prøves.
Kan klart anbefale deres væsker er ret sikker på det bliver svært at finde noget der er så intens i smagen som deres
Super service, hurtig levering, og helt igennem bare en super god og velsmagende ADV juice. Kan varmt anbefales.
Virkelig god service og gode produkter.
Håber blot at de bliver mere synlige på Google.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.