Goed product perfecte kwaliteit, snel geleverd, aardige mensen en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.
Det här tycker kunderna
Mijn pakket was zoekgeraakt, maar Fatmotion heeft dit uitstekend opgelost en alles vergoed. De service is echt top: betrouwbaar, klantgericht en oplossingsgericht. Ze zorgen dat je altijd geholpen w... Se mer
Företaget har svarat
Schnelle Lieferung, habe aus Drutschland bestellt dauerte nur 5 Tage und das über das Wochende. Bei Fragen oder Hilfe kann man sie über WhatsApp anschreiben und da antworten sie sehr schnell und sind... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
FatMotion is dé specialist in fatbike onderdelen en accessoires in Nederland. Wij combineren passie, snelheid en innovatie om u de beste kwaliteit te bieden. Van krachtige motoren tot premium remsystemen en slimme displays: bij ons vindt u alleen zorgvuldig geselecteerde producten die écht werken. Wij staan voor directe levering, eerlijk advies en scherpe prijzen. Meer power, meer controle, meer fun — dat is FatMotion. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil.
Kontaktuppgifter
2712AH, Zoetermeer, Nederländerna
- 0686063403
- info@fatmotion.nl
- fatmotion.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Degene van wie ik de motor heb gekocht…
Degene van wie ik de motor heb gekocht is een heel goed en aardig persoon, maar helaas is de motor die ik heb gekocht niet goed. Er is een defect. Bijvoorbeeld, als ik met de fatbike rijd, slaat hij plotseling af en komt er een irritant geluid uit de motor. Ik wil die motor terugsturen of vervangen door een betere motor. Ik heb twee maanden garantie. Kunt u mij helpen? Met vriendelijke groet.

Goede prijzen
Goede prijzen, snelle levering en onderdelen van topkwaliteit. Mijn fatbike rijdt weer soepel als nooit tevoren!

Goeie communicatie!
Goeie communicatie!! Onderdeel bleek niet te passen , kon geretourneerd worden zonder ploblemen.. zal zeker weer bestellen en zou jullie aanraden bij anderen

Svar från Fatmotion
Aanrader wat te bestellen!!!!
Snelle levering en zoals op de site staat.
Klantenservice voor vragen: super snel, duidelijk en mee denkend, top

goedkoop en betrouwbaar
Controller besteld alles werkt top en erg blij mee

Deze zaak is geweldig
Deze zaak is geweldig, leuke prijs, snel klaar ook op zondagen, en door deze mensen heb ik de vertrouwen in mijn fatbike terug!

Opvoerbaar display
Fatbike display besteld die opvoerbaar was..blijkt niet opvoerbaar te zijn ..alle codes in gevuld .ligt het aan mijn controller zeggen ze ..het display van mijn vriend erop gezet waarmee mijn fatbike wel 45 km per uur gaat ..nu kan ik het display niet retour sturen omdat ik het "gebruikt" heb ..slechte service

Svar från Fatmotion
شركة رائعة وطبيبة محترمة وتعرف كيف…
شركة رائعة وطبيبة محترمة وتعرف كيف التعامل مع الأطفال

Professioneel, betrouwbaar en klantvriendelijk
Mijn ervaring met FatMotion was uitstekend. Ze zijn zeer professioneel en houden zich strikt aan de afgesproken levertijden. De klantenservice is geweldig snel, vriendelijk en altijd behulpzaam in de communicatie.
Ze bieden regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen, en ik voel me altijd op mijn gemak bij het bestellen dankzij hun eerlijkheid en transparantie tijdens het hele proces.
Ik raad hen ten zeerste aan voor een betrouwbare en soepele winkelervaring.!

Overzichtelijke site.
Overzichtelijke site.
Snelle levering , mochten er vragen zijn word je binnen een kwartier via de app geholpen.
Zeer klant gericht en denken met je mee .
Ga zo door !

Svar från Fatmotion
متجر حلو و شفافية في التعامل انصح به…
متجر حلو و شفافية في التعامل انصح به بشدة

Svar från Fatmotion
Ik heb een buitenband en binnenband…
Ik heb een buitenband en binnenband voor slechts maar 37 euro . En de bestelling word geleverd binnen 1 dagen , top service

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.