Det var jätteenkelt att göra beställningen och jag tycker att Fatmoose-kvalitet är superbra! Vi har en stor klätterställning sen innan som vi är väldigt nöjda med och barnen leker med hela tiden.

Fantastiskt smidig och enkel navigerad hemsida med kvalitetsprodukter till otroligt förmånligt pris! Med en mängd olika och roliga alternativ att välja mellan där du själv kan välja att göra just din... Se mer

Beställde varorna för över en månad sedan och har inte sett skymten av dessa. När jag försöker kontakta företaget så svarar de inte. Gör er själva en tjänst - KÖP INGENTING FRÅN DETTA FÖRETAG!

1. Spelbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Är du på jakt efter ett fint lektorn? FATMOOSEs online-butik med förmånlig, säker och gratis leverans!

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Smidig hemsida har inte fått grejerna…

Smidig hemsida har inte fått grejerna än men det blir nog bra

4 april 2021

Svar från FATMOOSE

Dear customer, thank you for your feedback. We are pleased that we could convice you of our products. We wish your family lots of joy with this purchase. Your FATMOOSE Team

Enkel beställning

Enkel beställning, gärna mer utbud och även till större barn

1 april 2021

Svar från FATMOOSE

Dear customer, thank you for your feedback. We will forward your comment to the responsible department. We wish your family lots of joy with this purchase. Your FATMOOSE team

Inväntar mina varor

Inväntar mina varor! Nöjd än så länge :)

22 mars 2021

Svar från FATMOOSE

Dear customer, thank you for your feedback. We are pleased that we could convince you of our products. We wish your family lots of joy with this purchase. Your FATMOOSE Team

Telefonnummer funkar inte

Telefonnummer funkar inte . Svarar knappt på mail . Ett kolli har kommit till fraktfirman men det andra saknas. Blivit inbokad för leverans 2ggr men inte fått nån leverans . Trist med denna usla kundservice välj annan leverantör. Har fortfarande inte hört nått om vart mina kollin är eller när de dyker upp. Beställnings bekräftelse kom 19 mars och 25mars skickades det från fabriken idag är det 27maj och inget nytt ett kolli hos fraktfirman som lovat ut körning 3 ggr men inget har kommit än lovar att komma på fredag igen men är tveksam (DSV) . Det andra kollit är försvunnet. Mailat enligt som de ville här nedanför men inget svar.

7 maj 2020

Svar från FATMOOSE

Kære kunde, vi vil gerne undskylde for besværet med at få kontakt med os for opklaring af dit spørgsmål. Den nuværende situation medfører desværre lange behandlingstider. Men kundetilfredshed er stadig vores første prioritet, og vi vil gerne straks gennemgå status for din bestilling. Send os derfor venligst dit bestillingsnummer på info@fatmoose.dk med „Spørgsmål til bedømmelse“ i emnefeltet. Så håber vi, at vi sammen kan finde en tilfredsstillende løsning. Dit FATMOOSE-Team

Efter många jämförelser med olika…

Efter många jämförelser med olika företag och lekställningar fall valet på fatmoose. Speciellt nu i tider med corona då är det extra tryggt att ha en egen lekställning så att barnen kan leka ute ofta men ändå inte riskera någon smitta. Nu längtar vi så mycket efter att den ska komma så vi får montera den och så barnen får börja njuta av den!

28 mars 2020

Efter att länge tittat på Fatmoose…

Efter att länge tittat på Fatmoose hemsida och Facebook sida har jag äntligen tagit mig i kragen och beställt en lekställning till barnen. Det blev även en del andra tillbehör som kommer passa bra i trädgården.

Sidan är lätt att bläddra på och navigera sig genom. Finns även inspirationsbilder på färdigbyggda klätterställningar hos befintliga kunder, som ger en en ännu mer blodad tand för ett köp.
Barnens hejarop och suktande på varje klätterställning har inte gjort det till ett lätt väl. Men nu är beställningen gjord och vi alla väntar ivrigt på att leveransen ska anlända. Nu ska vi bestämma vart den ska placeras så den direkt kan byggas upp.

Hoppas allt flyter på bra och att vi inom kort har en rolig klätterställning för många års lek framöver!

1 juli 2019

Nöjd kund

Mycket enkel hemsida, bra information om vad man behöver köpa till så man inte får ihop produkten efter leverans.
Tydlig information om pris och leverans.
Enkel betalning och väldigt bra priser om man jämför med andra företag.

28 april 2019

Fantastiskt smidig och enkel navigerad…

Med en mängd olika och roliga alternativ att välja mellan där du själv kan välja att göra just din lekställning till något unikt ser jag detta som ett självklart val och skulle varmt rekommendera till ALLA!

9 april 2019

Fem av fem möjliga

Fem av fem möjliga. Proffsig hemsida med snabb support. Väntar med spänning på att överraska sonen på sin fyraårsdag med en fantastisk gung och klätterställning.

24 februari 2019

Barnen fick ingen lekställning till sommaren

Beställde lekställning i april. Massor av saker saknades och var skadat. Gav dem en chans att komplettera men sakerna hade inte kommit i mitten av juni så då hävde vi köpet. Då hämtade de upp sakerna på tomten. Återbetalning tog en månad efter flertal påminnelser.

Kundservicen är under all kritik. Det kan ta en vecka innan de svarar och det går inte att ringa.

Företaget heter Wickey och har massor av recensioner på Trustpilot.

Många timmar har lagts ner på detta till ingen nytta. Barnen fick ingen lekställning till sommaren.

Beställ lekställning från en svensk affär istället.

7 augusti 2017
Visa omdömen på alla språk. (47 omdömen)