Fatbikewelt Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

1. Cykelaffär

Dé fatbikes van Nederland! Bestel hier de nieuwste modellen met de scherpste deals! ✔ Gemonteerd en persoonlijk geleverd binnen 1 werkdag!

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Oplichters

Oplichters; bestelling aangetekend geretourneerd. Nog steeds geen geld terug ontvangen.
Telefonisch onbereikbaar reageren niet op mails. Waardeloze service niks kopen of bestellen.

22 april 2025

Dwie gwiazdki za niedotrzymanie…

Dwie gwiazdki za niedotrzymanie słowa.Dostalam rower ubrudzony innym kolorem farby.Mam jasny róż i naprawdę to nieestetycznie wyglada.Pan zaoferował rozwiązanie z którego się nie wywiązal .Jest mi przykro bo myślałam że dobre wrażenie zostanie na dłużej.To już drugi rower u pana zakupiony.Chwalilam poleciałam.Juz nie polecę bo jak ktos ma być zawiedziony jak ja to sobie daruję.Mlody człowieku nie tędy droga.

25 november 2024

It's a great

It is good, fast, easy to control, and comfortable. It has helped me a lot in my transportation, and in fact, everyone who sees it with me is impressed by its appearance and speed. It is truly very beautiful.

22 juni 2024

Geen twijfels gewoon doen!…

Super blij met mijn fatbike..Jan van Fatbikewelt is goed bereikbaar en brengt je fiets tot aan de deur! Hier nog een goede en duidelijke uitleg gekregen over mijn fiets. Eerst een proef rondje op de fiets gezellig kletspraatje en toen klaar voor een rit met een van de kinderen! Hier kan je zeker je fiets met een gerust hart bestellen

28 juni 2024

Top bedrijf voor een Fatbike!

Heel fijn geholpen door Fatbike Welt. Hielden me goed up-to-date met wanneer de bike geleverd zou worden en kwamen hem ‘s avonds nog persoonlijk afleveren. Met een extra tasje en vertrokken niet voordat ik hem even had getest. Echt heel blij met de Fatbike en dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Zou ze zeker aanraden!

26 juni 2024

Helemaal top!

De fiets werd super snel en kant en klaar voor de deur bezorgd 🙌🏼
Fijne communicatie en top fietsen

17 april 2024