Fashionnails Omdömen

TrustScore 2 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hvis jeg Kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det… jeg skulle have fjernet min neglelak (som var lavet et andet sted) Og de har fuldstændig ødelagt mine negle, de svier, og er blevet så tynde at... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Min datter betaler 450 for shellak med nailart. Det tager 30 minutter, hvor imens hun bliver rykket rundt flere gange, der bliver kun lavet mini-manicure på den ene hånd. Hun brænder sig under negle... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

De første 2 gange jeg fik lavet negle med Shellac hos Fashion Nails i Farum blev det virkelig pænt. Den tredje gang blev det desværre så grimt, at jeg har fået det taget af, mod betaling. Jeg ved... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ærgerligt. Har ellers været tilfreds med Fashion Nails men i dag tog manicure og pedicure 2 1/2 time fordi de blev ved med at sige ja til folk der kom ind fra gaden. Pedicure af Tina var virkelig god... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

15 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Dobbelt så lang tid!!!!!

Jeg havde tid kl 14 og kom derfor så jeg var der 13:40. Først blev en kunde der kom efter mig sat hen i en stol. Bagefter fik jeg også lov.
Jeg skulle først have lavet pedicure, hvor jeg sad og ventede med fødderne i vandet i 30 minutter inden nogen kom hen og startede på mig. Det startede godt ud med en sød negledame, bagefter blev der skiftet ud til en anden dame og hun ville ikke lytte til mig OVERHOVEDET.
Efter ca 45 min var de færdige med det.

Jeg blev sat over på en negle plads da jeg skulle have lavet nyt akryl sæt og her var klokken ca 15:15. Der blev sat tipper på næsten med det samme.

De havde sat en for lille tip på en af fingrene, da jeg nævnte dette blev det ignoreret og jeg fik først hjælp efter 45 minutter.

Da jeg så skulle have lavet fransk blev der ikke lyttet til mig og mange af de franske var ulige og skæve. Jeg prøvede at fortælle dem hvad jeg gerne ville have ændret, men de forstod det ikke og endte med bare at tage det af.

Jeg endte med at være færdig og kun nogenlunde tilfreds efter 3 timer og 40 minutter. Det er 1 time og 50 minutter længere end der burde havde taget i følge deres hjemmeside.

De brugte dobbeltid på neglene og da jeg så spurgte pænt om jeg ikke kunne få noget rabat da jeg havde siddet og ventet dobbelt så lang tid, begyndte hun at skælde mig ud og hæve sin stemme.

Alt i alt ville ikke tage tilbage hertil på trods af de billige priser.

kan IKKE anbefales.

27 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kaos og dårlig behandling Hørsholm afdeling

Ankommer til booket tid og havde booket behandler samtidigt via internettet.

Butikken var overfyldt af kunder, de havde ventet længe, trods havde en forud aftalt tid.

Blev spurgt indtil hvad skulle have lavet (ja det kan ses i kalenderen, hvis de brugte den).

Jeg ventede først 20 min før endelig blev anvist til en plads.

Pladsen var beskidt og rodet med tidligere kundes rester fra dennes behandling - behandleren var ikke den som jeg havde booket tid hos.

Efter 8 negles fjernes af lak, forlod behandleren mig og sagde et øjeblik.

Der sad jeg så alene i 27 minutter før der så ankom en ny medarbejder og gik videre med min behandling af sidste 2 negle og lavede 8 negles gelepåfyldningen og imens jeg blev behandleren, tog og talte damen i mobil, ja så blev jeg efterladt igen.

Der sad jeg så igen 5-10 minutter og så kom en helt 3 medarbejder og gik videre med mig.

Resten blev hastet resten igennem, sad der og følte mig 110 % uvelkommen som kunde, som jeg var en skive kød på et grillspyd/samlebånd, der bare skulle gøres hurtigt færdig. Nævnte det, blev hun fornærmet og svarede igen, til trods for havde 3 gange allerede havde vist på et billede til 3 behandlere hvordan de skulle være og den adfærd er totalt uhørt over til en kunde.

Min sidste del og det som er finishdelen, blev forfærdeligt grim, var farve rundt om neglene, som ikke var fjernet og duppede så olie på mine neglebånd og gjorde det ikke færdigt, rejste sig og gik uden at sige noget - jeg måtte selv gøre resten færdigt.

Betalte og gik min vej, skulle bare ud af den butik.

Kommer aldrig igen, medmindre forretningen laver store forbedring generelt på sin adfærd over for sine kunder og på følgende punkter:

Lader være med at overbooke kalenderen, kunder må ikke sidde i bunker og venter på en ellers booket fast tid (kan hænde en forsinkelse med ikke på denne her måde og ikke første gang oplevet det)

Urimelig forretningsmåde at overbooke kunder på den måde og lade kunder sidde i lang række og vente på sin tid og meget senere end booket sin tid til, personalet agerede som denne ventemåde, var normal.

De skal behandle deres kunder pænt også tales pænt til dem og med respekt, når man kommer til behandling hos dem.

De må Ikke haste kunder igennem som bl.a. sket i dag, det er ikke i orden.

Behandlerne må ikke lader deres stress gå ud over kunderne generelt ved grim talemåde, på ingen måde. Det afstedkommer af alene af, de har overbooket kalenderen og meget bagud og kan undgås, hvis de overholder den aftalte tid som kunden har bestilt og i stedet udvider deres kalender dagligt, hvis de vil have flere behandlende kunder ind pr. dag.

Det er ikke ok at kræve fuld pris og når de ikke laver et ordentligt stykke arbejde og helt færdigt.

Kan også anbefale herfra, at behandlerne får et grundkursus i Dansk, så de bedre kan forstå deres kunders ønsker generelt.

24 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for de flotte negle 🫶..

Tak for de flotte negle 🫶..
Har i mange år fået lavet negle et par gange om året og altid super flot..og de holder længe.. og da jeg skulle have en akut tid,så fandt de også tid , selv om de hade mega travlt.. glæder mig til snart skal have lavet nye 💅

18 maj 2025

-1stjerne

Giver 1 stjerne da jeg ikke kan give mindre.

Negledame kom 15 minutter for sent, snakkede telefon (med telefon under øret) i al den tid hun prøvede at lave mine negle, med det resultat at de er vind og skæve, tykke og slet ikke lige lange. Påpegede det flere gange men måtte til sidst give op. Klippede desuden i hud under negl da hun skulle klippe den korte i starten. Skal nu finde et sted at få dem af igen. Det er et forfærdeligt sted i Farum.

12 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Levede slet ikke op til forventningen

Levede slet ikke op til forventningen. Først og fremmest bestilte jeg tid til opfyldning af akryl fransk manicure. Den ansatte spurgte ind til mit ønske om negle og jeg bad om præcis samme som jeg havde i forvejen - samme design, form og farve. Hun filer mine negle korte, bruger gele i stedet for akryl og former mine negle firkantede i stedet for ovale. Da jeg fortæller at formen skal files anderledes, ruller hun med øjnene og bliver irriteret. Så går hun ellers igang med filen og ødelægger formen fuldstændigt. De bliver alt for smalle i siderne og hun bliver ved at file dem kortere og kortere, indtil jeg til sidst måtte stoppe hende. Gelen er for tyk og hun tegner den hvide streg i det franske design alt for bredt. Da jeg beder hende om at gør dem tyndere, ruller hun igen øjne og bliver irriteret. Alt i alt virkelig grimme negle. Det er super ærgerligt eftersom jeg observerede flotte resultater hos de andre kvinder i salonen, som fik lavet negle af de andre medarbejdere.

11 februari 2025

Forfærdelig butik

Forfærdelig butik - så kraftig en lugt at man nærmest blev skæv af at sidde i butikken. Ejeren som skulle lave mine negle (opfyldning) spørger hvad jeg ønsker denne gang. Jeg fortæller hende at de skal se ud som dem jeg allerede havde på, og samme længde, dog en anden farve. Hun virkede så irriteret, og gav den bare gas med den fil at jeg flere gange må stoppe hende fordi det rammer huden. Hun filer dem derefter spidse, som jeg kommentere på, da de før var helt firkantet. Hun beder mig vente. Da hun er færdig fortæller jeg igen at det ikke var den form jeg ønskede. Hun bliver irriteret. Hun begynder med akryl. Jeg fortæller at jeg havde booket tid til gele. Hun fortæller at det er hende der ved bedst, og eftersom jeg allerede havde tipper på, så er den eneste mulighed akryl. Jeg bliver irriteret, hun får så sin ansatte til at tage over som kommer meget akryl på, så de kan rette formen. Nu sidder jeg med et forfærdeligt resultat for de kunne ikke redde dem ordentligt, og har gjort dem så tykke under neglen for at udligne med tippen. Da jeg er færdig og skal betalte fortæller jeg at jeg ønsker et afslag i prisen da det på ingen måde var de negle jeg ønskede og de nu ikke var pæne. Hun siger bare at det er ærgerligt og jeg skulle være glad for at jeg fik akryl på, for det er dyrere end gelé (de køre tilbud nu med samme pris for begge) hun er så uprofessionel og virkelig forfærdelig..

3 februari 2025

Godt de første gange

Jeg ved ikke hvilken Shellac der bliver brugt, men mine negle er fuldstændig ødelagte og ser forfærdelige ud efter at lakken er taget af, det ser ud som om der stadig er noget lak tilbage, selvom der er brugt et elektrisk bor til fjernelse af lakken.
Ejeren var til stede, men ignorerede fuldstændig situation og pigerne lod som om de ikke forstod hvad jeg sagde, da jeg udtrykte min utilfredshed.

23 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik fået det jeg havde bestilt

Jeg havde booket tid til at få lavet gele negle med glimmer. Da jeg kommer op til min tid, går de igang med at lave babyboomer negle med akryl, hvilket overhovedet ikke var det jeg havde bestilt. Ydermere har de filet hul i min hud så jeg begyndte at bløde.

3 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skubbet af ejeren, og betalt overpris🥲

Jeg bestilte tid da de havde tilbud, men da jeg skulle betale, krævede de fuld pris.
De andre kunder spurgte mig hvad det handlede om, og da jeg svarede blev jeg SKUBBET ud af ejeren.

Neglene blev ikke som ønsket, og de ville ikke lave dem om.
Jeg begyndte at bløde op til flere gange, og mine negle er helt skæve.
Jeg bedte om akryl, men fik gelé.

IKKE vælg fashion nails, hvis du ønsker god service og pæne negle.

9 december 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.