Bedste Pizza i Køge
Bedste Pizza i Køge ! Oftest henter jeg selv og spiser hjemme. Altid sprød bund. Fyld i passende mængde og altid friskt. Ventetid - som regel 10 minutter - men der kan være travlt. Men kommer du i bil, så HUSK at stille P-skiven.
Min ven blev banelyst for fasan fordi han sad på en stol og jeg fortruder og købe der fra fordi deres mad er koldt.
Har ellers brugt fasanen meget ,men har se sidst gang måtte vente meget længe på min mad,selvom at de siger 30- 45 min ved bestille. F.eks bestilt 2 pizza fredag den 28.2 kl 17.50 er ikke kommet 19.30.
Har ringet og fået afvise at den var på vej.
Dårligt
Jeg var inde og bestille en pizza med halv kylling og halv pepperoni som jeg altid plejer at bestille og så fortæller han mig at de aldrig har haft pepperoni og jeg har bestilt pepperoni hos dem før så det betyder han løj for mig og de ændre hele tiden deres priser for en pizza de ændre der fra 60 til 90 hele tiden og da jeg skulle til at bestille kom der 2 andre fra butikken ud for at hører hvad jeg skulle bestille og det gjorde mig lidt bange fordi de kigget meget seriøst på mig og som om der var sket eller andet form får slåskamp og jeg følte mig truet og pizzaen var kold da jeg kom hjem og de gav mig heller ikke en pose føj hvis man kunne give dem 0 så vil jeg sgu give dem 0 kan helst anbefale marios pizzaria fordi deres pizzaer er altid billige og smager godt og er altid varmt når jeg kommer hjem
Fik afvide at min mad kom om 60 min, men ventede 46 ydeligere og de sagde de var på vej. Ringede igen efter 10 min tid og de var ikke engang kørt endnu. Det kan simpelhen ikke være rigtigt at man intet får afvide hvis de så meget ekstra forsinket!! Er rasende for det ik første eller anden eller tredje gang det stået på så mange gange. Ofte kommer de ikke med den rigtige sodavand eller glemmer dressing det er totalt uprofessionelt.
Jeg bestiller aldrig derfra igen. De glemmer en 1,5 cola til maden. Det er nu 3 timer siden maden kom. Jeg har ringet for at få bekræftet de vil komme med colaen, men de er stadig ikke dukket op. Bare ikke i orden!
De kom aldrig med colaen som jeg har betalt for. Så de er en butik der snyder deres kunder for penge!!! Snyd, svindel, tyveri!
Bestilte i går (30. Juli ‘24) en Mama Rose hvor man havde glemt alt det grønne og bestilte en Laconte hvor man havde glemt artiskok. Priserne er skruet op til 90kr fra 70kr. Maden smagte af fedt og skorpe usmagelig.
Har været kunde i mange år men da hed det Fazan Pizza, nu er jeg ikke kunde mere.
Hvis du vil have din mad til tiden eller bare forventer at den er varm når den kommer så er det IKKE her du skal bestille. Måske får du ikke engang din mad, fordi de ikke har styr på at man har haft ringet. Er så træt af deres undskyldninger. De har ikke styr på noget
Har snart ventet i 2 timer på pizza, da vi bestilt kl 18:13, sagde de maden ville være der om ca. 45 min. Så ventede vi 1 time mere, ringede dem op igen da kl var 19:15. “20 min, vi har travlt” Og nu er kl 19:49, og igen ingen pizza.
Dårlig service…
Ville give et stort kæmpe 0.
De laver ikke den pizza du bestiller set ikke beskederne og vil aldrig nogensinde købe mad der.
De lover at næste gang bliver bedre but NO.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.