Jag ringde Familjetapeteter för att få lite hjälp med en produkt. De svarade snabbt och gav ett mycket trevligt bemötande och var kunniga. Det här var första gången jag handlade av dem. Eftersom jag v... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Tumstocksvägen 9A, 187 66, Täby, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Toppen från början till slut.
Snabba svar från kundtjänst. Snabb leverans när jag sedan beställde.
Jag är mycket nöjd.

Svar från Familjetapeter
Snabb leverans och super fina färger. Det är så fint hemma nu. Tack

Svar från Familjetapeter
Supernöjd!!!! Jättebra service, snabb leveran, superfina tapeter i bra kvalitet!

Svar från Familjetapeter
Beställde tapeter i onsdags förra veckan.
Köpte till snabbare frakt då vi har rejält bråttom för att ett kök levererades igår och hade varit toppen att tapetsera innan.
Hemsidan utlovar 2-5dagar för plockning så man hoppas på 2.
Kollade lite recensioner och många va nöjda. Finns alltid några missnöjda tänkte jag.
Beställde tapeterna och höll tummarna. I tisdags ringde jag och då har inte mina rullar kommit till dem än. Men kanske gör det imorgon (läs onsdag) och packas kanske då, eller på torsdag.
Så jag frågade kundtjänst så jag kanske har tapeterna på torsdag, eller fredag eller måndag?
Ja,.
Förklarade situationen med köksleveransen och att det va bråttom alternativet att jag troligen avbryter ordern.
Fick ett okej tillbaka och en förklaring hur jag skulle göra.
Vi har nu köket i ett garage, snickaren kommer imorgon och vi monterar in det utan tapet för på måndag går snickaren på semester och rörmokare samt elektriker är bokat till måndag.
Vore toppen om ni kunde höra av er om man beställer snabbare frakt och ni ser att det kommer dröja lång tid.
Eller åtminstone välja att prioritera ordrar som man har snabbare frakt samt även ringt er och förklarat att det är bråttom.
Ingen trodde någonsin att en köksrenovering skulle stoppa för en tapet.
Eller att det skulle ta längre än en vecka att få något levererat.

Svar från Familjetapeter
Snabb och smidig leverans på ett par dagar efter beställning. Bra priser!

Svar från Familjetapeter
Snabb leverans och tapeten var lika fin som på bild! 🌟