Familiesammenfoeringsret Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hvor er jeg lettet og glad efter endelig at have modtaget en e-mail i min boks med overskriften: "Du har fået permanent opholdstilladelse i Danmark." :-) Jeg vil først og fremmest gerne sige... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale Familiesammenfoeringsret. Fra starten af vores sag blev den håndteret meget professionelt og grundigt. Vi følte, at sagen blev taget seriøst, og at der blev lagt et soli... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We will write this in English so not-yet-Danish- speakers can read our heartfelt thanks and appreciation for Arif and his team. We came worried and stressed, and Arif responded with professional cl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Highly recommended advokat for familiesammenføring case! Me and my husband is 100% satisfied. We were not stress at all!!! They did everything from consultation, guidance, documentation, followups to... Se mer

Företagsinformation

1. Juridisk rådgivning

Skrivet av företaget

Familiesammenføringsret.dk yder specialiseret rådgivning inden for familiesammenføring, opholdstilladelse i medfør med EU-reglerne, opholdstilladelse af beskæftigelsesmæssige grunde, inddragelse af opholdstilladelser, herunder udvisningssager og meget mere.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

30 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde mistet min opholdstilladelse

Jeg havde mistet min opholdstilladelse, da jeg blev nødt til at flytte tilbage til mit hjemland.
Jeg kom tilbage som turist for 3 mdr. siden, og dernæst søgte jeg en advokat der kunne hjælpe mig med min situation.
Min advokat, Arif Sahin har hjulpet mig hele vejen, og takket været ham har jeg fået min opholdstilladelse tilbage indenfor 35 dage. Derfor er jeg super taknemmelig for ham, og jeg vil klart anbefale ham til alle der sidder i samme situation, som jeg gjorde.

Ümit Kilinc

26 januari 2022

KÆMPE ANBEFALING

Kæmpe tak til Arif Sahin med rådgivning og hjælp til at få opholdstilladelse til min mand - det tog kun 2,5 måned.

Mit indtryk og erfaring af Arif har været at han er der for at hjælpe og rådgive. Jeg har ville give ham 2 sager hvor han så fortæller mig at den første vil jeg kunne klare billigere, hvis jeg gjorde det på en anden måde end at betale ham for dette - og der vandt han min tillid som jeg synes er meget vigtigt mellem advokat og klient.

Derfor vil jeg helt klart anbefale Arif Sahin - jeg har ikke fortrudt at kontakte ham for min sag og det tror jeg heller ikke du vil.

25 januari 2022

Svar från Familiesammenfoeringsret

Mange tak for de varmende ord :-) Vi er glade for, at vi har kunne hjælpe dig og din mand med jeres sag. Vi bestræber os altid på at yde den bedste hjælp og rådgivning.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fem kæmpe stjerner herfra…

Fem kæmpe stjerner herfra.

kan 100Procent anbefalede Familiesammenføeringsret super god service og professionelt hjælp fra start til slut. De har virkelige styr på sit krem,

har ikke oplevet sådanne en professionelt hjælp og ikke mindst hurtigt respons fra dem, tog henvendelse til Arif og hans kolega i december 2021 om Familiesammenføring angådne min hustru. Og fik et positiv svar i januar måned.

har prøvet så mange andre jurister og advokater og ingenting sket.

Men med et henvendelse hos Arif var det hele værd. Tudsind Tak for hjælpen og for jeres professionalisme.

25 januari 2022

Svar från Familiesammenfoeringsret

Hej Danijel, vi sætter pris på dine fine ord, og er glade for, at vi har kunne hjælpe dig og din familie!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Stop, især hvis det handler om Østeuropa

Jeg kan desværre ikke dele de andre anmelderes begejstring for selvom der var en stor selvtillid hos Arif, blev resultatet at der manglede oplysninger efter han havde indsendt hvad han mente var løsningen på opgaven.
Han anvendte ikke alle de oplysninger han havde bedt om og ændret også på sandheden.
Jeg har for første gang i mit liv udleveret mit NemID og kode (hvilket jeg gjorde for jeg var presset) for det var nødvendig for at indsende dokumentionen, efterfølgende har jeg opdaget at der kan søges fuldmagt (jeg antager at han ønskede ikke at Familieretshuset skulle kende sandheden at det var ham, hvilket jeg synes er bekymrende).

Jeg valgte selv at indsende sandheden sammen med de manglende oplysninger, Det blev godkendt uden anmærkninger, så Familieretshuset er nok ikke så slemme som Arif siger, de ønsker måske bare sandheden.

Det var meningen at Arif skulle lave alt papirarbejde omkring ægteskab (pris 5650) og familiesammenføring (pris 16000).
Ved indsendelse af sagen bad han om yderlig aconto (nu var vi oppe på 7000kr var betalt)
Jeg ture ikke tage chancen at lade Arif lave familiesammenføringen, da jeg ikke fik en fornuftig forklaring på hvorfor at:
-sagen blev forsinket.
-jeg måtte selv fuldføre ansøgning om ægteskab.
-og hvad værst af alt, hvorfor jeg skulle udlevere NemID når fuldmagt kunne anvendes.
Jeg bad om at få det for meget betalte retur, og der har Arif stoppet dialogen

PS Betalt først nå "varen" er leveret.

9 januari 2022

Kæmpe stor anbefaling…

Kæmpe stor anbefaling af Familiesammenføringsret. I har gjort noget som virker uoverskueligt og noget man nærmest er opgivende over for, til en behagelig oplevelse.

Vi har taget "tilløb" til dette længe. Så det eneste jeg fortryder er at jeg ikke har kontaktet familiesammenføringsret noget før.

Kan kun anbefale at tage kontakt til en advokat som familiesammenføringsret, hvis man står til at skulle ansøge om dette. Yderst professionelle, som ved hvad de taler om. Vi er i hele forløbet blevet opdateret med informationer, når der har været nyt i sagen. De har samtidig været rigtig peoaktive - og fulgt os igennem forløbet. Kæmpe tak for det.

6 januari 2022

Svar från Familiesammenfoeringsret

Hej Nicklas, vi sætter stor pris på din varmende besked, og er glade for sagens resultat. Det vigtigste for os er, at vores klienter er tilfredse, og til enhver tid gør vi vores bedste for at rådgive og hjælpe bedst muligt. Fortsat god dag :-)

Fantastisk advokat

Jeg er så glad for at have valgt Arif Sahin min meget dygtigt advokat, som har hjulpet mig igennem min sag om permanent opholdstilladelse, jeg er evig taknemmelig for hans gode stykke arbejde, jeg kan varmt anbefale Arif
Fordi han ved hvad han laver 👍🏽

8 december 2021

Meget glad😉

Jeg er meget glad, fordi jeg valgte Arif Sahin som advokat for min kones sag. Efter 6 måneder fik min kone permanent opholdstilladelse. Tusind tak til Arif Sahin, og jeg anbefaler ham fordi han ved hvad han laver..👍

22 november 2021

Fantastik advokatfirma.

Fantastik advokatfirma.
Jeg har været så heldig at vælge jer i min sag. Jeres omhyggelig samarbejde og gode energi var enormt vigtigt for mig. Jeg kommer til at anbefale jer til alle. Tak for alt Arif Sahin.

17 november 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig dygtige til deres arbejde

Virkelig dygtige til deres arbejde, kommunikation m.m. Jeg havde en enorm stor og svær sag, der blev taget hånd om, brugt tid på og behandlet. - det lykkedes. Jeg anbefaler stærkt og stort advokatfirmaet. De stræber, og man føler sig tryg.

29 oktober 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er meget glad og heldig

Jeg er meget glad og heldig, fordi jeg valgte Arif som advokat for min sag. På få måneder fik jeg permanent opholdstilladelse. Tusind tak for en hurtig og god resultat.
Jeg kan varmt anbefale Arif Sahin til alle der har brug for en advokat.

26 oktober 2021

Vi kæmpede over 9 år

Vi kæmpede over 9 år, og gang på gang fik afslag til ægtefællesamføring. 1000 tak til Arif som gjorde vores drøm til virkelighed. På få måneder havde min mand fået opholdstilladelse 😊 Den bedste advokat👍

23 oktober 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min kone og jeg fik et afslag på vores…

Min kone og jeg fik et afslag på vores familiesammenføring, som vi mente var på et forkert grundlag.
Så vi fandt frem til Arif og Familiesammenføringsret, som gav os ret i at vi opfyldte de betingelser som vi skulle.

Arif tog imod vores sag og lynhurtigt fik at Udlændingestyrelsen til at genåbne sagen med henblik på en ny afgørelse.
Som så resulterede i at vi endte med at få vores familiesammenføring.

Gennem hele processen har Arif været meget informativ, behagelig og han holder hånd i hanke med Udlændingestyrelsen får at høre om de mangler nogle dokumenter el.lign. Hvilket jeg syntes er en super ydelse og service han giver.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg kontakter Arif.

Han får de varmeste anbefalinger herfra.

21 oktober 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter at have fået afslag på…

Efter at have fået afslag på familiesammenføring kontakter vi Arif og hans team de har været et stor hjælp og prof i de sager mange tak så i dag har min kone fra Thailand fået opholdstilladelse vil sige mange tak til jer mvh Somjit og Per

6 september 2021

Ansøger om permanent opholdstilladelse

Ansøger om permanent opholdstilladelse, Farzat A., havde minutiøst forberedt at kunne ansøge efter 4 år (normalt 8 år), han bad mig om at “se over skulderen”, og jeg valgte at være 100% sikker og kontaktede Arif. Det var pengene værd, han bekræftede, at tingene var på plads, og 11/2 uge senere var der besked om permanent opholdstilladelse.💪👏Hanne Riisgaard

10 augusti 2021

Bedste advokat..

Arif sahin er super dygtig advokat kan helt klart anbefales.
På bare 2 måneder også fik vi familiesammenføring.

2 juni 2021

Kære Hamza

Tusind tak for de pæne ord. Det glæder mig at jeg kunne være med til at forene dig og familien :) Al held og lykke til jer fremover.

Familiesammenføring er kompleks

Familiesammenføring er desværre en kompleks sag med en del termer og regler som "normale" mennesker ikke kender og forstår.
Vi fik fat i Arif i tide - han hjalp os med at ansøge korrekt på de parametere som var vigtige for vores situation og vi fik en godkendelse af vores familiesammenføring.
Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Arif.

20 maj 2021

Kære Torben

Først og fremmest skal der lyde et stort tak for de rosende ord. Og hvor må jeg give dig ret i, at det er et svært område at blive klog på alene, og heldigvis kunne vi komme i mål sammen til et fantastisk godt resultat. I ønskes held og lykke på jeres vej. :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Solid støtte, engageret og professionel

Arif Sahin og medarbejdere hos Familiesammenfoeringsret har været en solid støtte i en stresset situation for mig og min familie til at opnå familiesammenføring efter EU-reglerne.

20 maj 2021

Kære Ole

Du skal have mange tak for de pæne rosende ord. Jeg er meget glad for, at i valgte mig, til at hjælpe jer igennem dette urimelige og hårde forløb. Ønsker dig og familien alt godt. :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.