Familiesammenfoeringsret Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hvor er jeg lettet og glad efter endelig at have modtaget en e-mail i min boks med overskriften: "Du har fået permanent opholdstilladelse i Danmark." :-) Jeg vil først og fremmest gerne sige... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale Familiesammenfoeringsret. Fra starten af vores sag blev den håndteret meget professionelt og grundigt. Vi følte, at sagen blev taget seriøst, og at der blev lagt et soli... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We will write this in English so not-yet-Danish- speakers can read our heartfelt thanks and appreciation for Arif and his team. We came worried and stressed, and Arif responded with professional cl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Highly recommended advokat for familiesammenføring case! Me and my husband is 100% satisfied. We were not stress at all!!! They did everything from consultation, guidance, documentation, followups to... Se mer

Företagsinformation

1. Juridisk rådgivning

Skrivet av företaget

Familiesammenføringsret.dk yder specialiseret rådgivning inden for familiesammenføring, opholdstilladelse i medfør med EU-reglerne, opholdstilladelse af beskæftigelsesmæssige grunde, inddragelse af opholdstilladelser, herunder udvisningssager og meget mere.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

30 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fantastisk hjælp

Har du brug for hjælp til din familiesammenføring og rådgivning, kan jeg varmt anbefale Familiesammenføringsret. De hjalp os og på ingen tid fik min amerikanske mand et ophold i Dk. Sender de bedste anbefalinger herfra.

6 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Familiesammenføringsret er det hele værd

Arif og teamet er fantastisk, og de leverer hvad de lover. Allerede fra første uforpligtende møde/samtale vejledte Arif os grundigt og man kunne tydeligt se, at han var en dedikeret og forstående advokat.

Igennem hele processen bliver der ydet en særdeles professionel og kompetent rådgivning, i et let forståeligt sprog. Og opstår der panik, tvivl eller spørgsmål undervejs, får man hurtigt og brugbart svar - Arif (eller teamet) er tilnærmelsesvis tilgængelige døgnet rundt. Det har blandt andet gjort, at vi har følt os trygge igennem det hele!

Vi kan klart anbefale familiesammenføringsret!

Stort tak til Arif Sahin og hans team fra Familiesammenføringsret.

21 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Arif Salim leverer hvad han lover

Arif Salim leverer hvad han lover. Vi var blevet udsat for en helt urimelig og umenneskelig behandling af udlændingestyrelsen. Arif er behagelig, høflig, usnobbet og ikke mindst dygtig. Hvis du har problemer med familiesammenføring kan Arif og hans team afgjort hjælpe dig. Vi ønsker Arif og hans team alt mulig held fremover.

25 mars 2024

Kære Arif og com,

Kære Arif og com,
Vi kan varmt anbefale Arif og hans Team.
d. 5-3-24 ringede Arif og fortalte os vi havde fået et JA til familie sammenføring.
Vi tror I er Danmarks bedste Advokat og Team...
Arif Tusind Tak for hjælpen og kaffe og kage, fordi vi kom fra Jylland.
De bedste tanker fra Lucill og John.

7 mars 2024

Familiesammenfoeringsret

If you are planning to start the family reunification process, Arif and team is the best solution, always efficient, quick to answer our doubts and questions.
My husband and I were approved for the family reunification process in about 19 weeks. It is important to fulfill most or all possible requirements so that the team work is accelerated and efficient.
Hvis du planlægger at starte familiesammenføringsprocessen, er Arif og firmaet den bedste løsning, altid effektiv, hurtig til at besvare vores tvivl. Min mand og jeg blev godkendt til familiesammenføringsprocessen om cirka 19 uger. Det er vigtigt at opfylde de fleste eller alle mulige krav, så virksomhedens arbejde fremskyndes og effektivt.

If you are planning to start the family reunification process, Arif and company is the best solution, always efficient, quick to answer our doubts. My husband and I were approved for the family reunification process in about 19 weeks. It is important to fulfill most or all possible requirements so that the company's work is accelerated and efficient.

24 februari 2024

Familiesammenføringsret

Takket være Arif og hans team er min familie i Dk. Vi har boet her i mange år, men i 2014 mistede mine børn og jeg opholdstilladelse i Dk. Vi har kæmpet i 5 år ,vi skiftede flere advokater,men uden held. Så mødte vi Arif og efter kun et par måneder fik vi vores opholdstilladelser tilbage. Hvad kan man sige, jeg kan aldrig være taknemmelig nok for alt det han gjorde for os. Ren professionalisme!! Varme anbefalinger ,der findes ikke bedre end Arif Sahin

19 februari 2024

Thank you for your work

Thank you for your work. You are the best specialists in immigration law, it would seem that we had no chance at all, but you did everything impossible. I recommend to all Arif 👌

13 december 2023

En topprofessionel oplevelse!

Jeg har efterhånden læst en del meninger om hvorvidt man skal vælge at bruge en advokat eller jurist til at assistere med at udforme og gennemføre sin ansøgning om familiesammenføring.
Jeg kan hertil kun tale af personlig erfaring og sige, at for min Thailandske kone og jeg virkede processen for familiesammenføring utrolig stor, forvirrende og uklar, og vi følte os meget usikre på at skulle give os i kast med den omfattende dokumentation og udfyldning af formularer som det indebærer. Der skal virkelig ikke laves mange fejl før din ansøgning bliver enten kasseret eller afvist, så man skal have 110% styr på dokumentationen og det juridiske, hvis at man vælger at gøre det selv.
Samtidig var vi meget usikre på, hvorvidt vi overhovedet ville være i stand til at opfylde tilstrækkeligt mange af betingelserne til at få godkendt vores familiesammenføring.
Vi var altså rigtig meget i vildrede og faktisk ikke sikre på, om det overhovedet kunne betale sig for os at søge.
Men her fik vi heldigvis i den forbindelse anbefalet Arif og Familiesammenføringsret af et vennepar, der tidligere havde anvendt dem til deres egen familiesammenføring. Og nej hvor er vi enormt glade for at vi valgte at tage imod den anbefaling!
Lige fra første møde med Arif oplevede vi en oprigtig interesse for at hjælpe os med at kunne få et liv sammen i Danmark, men samtidig blev der ikke lagt fingre imellem når det kom til vores chancer og i hvor høj grad vi opfyldte de nødvendige krav. Vi fik hele vejen igennem en bundærlig vurdering, der sagtens kunne have været oversolgt, men i stedet holdt sig til fakta og en realistisk betragtning af situationen.
Vi nåede sammen med Arif frem til, at vi med dokumentationen i orden lige akkurat opfyldt minimumskravene.
I den efterfølgende ansøgningsproces viste Familiesammenføringsret virkelig, hvorfor de kom med så god en anbefaling fra vores venner.
Hele vejen igennem processen sørgede de for at der var fuldstændig styr på hvilke dokumenter vi skulle fremskaffe, hvad vi manglede, hvordan vi skulle dokumentere de forskellige forhold, efterfølgende deadlines, og alt det andet vi skulle igennem.
Når vi havde spørgsmål eller brug for hjælp (og det havde vi virkelig ofte) svarede de altid med meget kort varsel på både email og telefon, og Asma, der var vores kontaktperson, var altid til at få fat på, og kunne hjælpe med stort set alt.
For nogle uger siden modtog vi så vores godkendte familiesammenføring, til trods for at vi kun lige opfyldte minimumskravene, og endda på langt kortere ventetid end vi officielt fik angivet fra Udlændingestyrelsen.
Jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg tror det ville have taget os 2, 3 eller flere forsøgte ansøgninger, hvis at vi selv skulle have gennemført det hele, og jeg kan kun på det varmeste anbefale Familiesammenføringsret.

10 december 2023

Familiesammenføring - 10⭐️

En meget udfordrene familiesammenføringssag som tog mig 11 år, og som gjorde mig meget bekymret og håbløs, indtil jeg fik anbefalet Arif Sahin.

Arif Sahin og hans team har været uvurderlige i deres assistance under vores sag som familiesammenføring. Arif, en utrolig dygtig og professionel advokat, overskred alle forventninger.

Arif Sahins ekspertise og engagement var bemærkelsesværdig. Fra den allerførste konsultation viste Arif sig som en person, der virkelig bekymrer sig om sine klienters situation. Han navigerede elegant gennem juridiske detaljer og holdt os opdateret på hvert trin i processen.

Arif og hans team demonstrerede en enestående faglig dygtighed og opmærksomhed på detaljer, hvilket resulterede i et yderst tilfredsstillende og en succesfuld udfald af sagen. Deres professionalisme, dedikation og evne til at håndtere selv de mest komplekse udfordringer er enestående.

Jeg kan varmt anbefale til enhver, der har brug for ekspertbistand i juridiske spørgsmål.

Kæmpe tak til Arif og hele teamet for deres ekstraordinære indsats.
Fem stjerner er ikke nok til at udtrykke min taknemmelighed og respekt for det arbejde Arif har udført.

28 november 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De er eksperter på området

Jeg kan anbefale Familiesammenføringsret som en troværdig og kompetent partner. De er selvsagt specialiseret udelukkende omkring familiesammenføring og opholdssager og kender hver en detalje i processen.

25 oktober 2023

Stor anbefaling herfra

Arif Sahin har ydet en meget professionel og kompetent rådgivning under hele processen.
Selvom processen har været lang har Arif Sahin alligevel formået at være grundig og nærværende fra start til slut.
Vi fik både hurtig og brugbar respons på alle vores spørgsmål undervejs og det har bl.a været med til, at vi har følt os i trygge hænder.

Hvis man ønsker grundig, tryg, kompetent rådgivning, så skal i vælge Arif Sahin.

Tak til Arif Sahin og teamet fra Familiesammenføringsret!!

18 september 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

If I could give 6 stars I would!

I have only extremely positive things to say about the service that I received from Familiesammenfoeringsret.
From my initial meeting at their office and all the way through my application process they were incredibly helpful, reassuring and professional.
They were always there to provide help and support for me and my family and I would recommend them to anyone.
Without their help and guidance I really don’t know what me and my family would have done.
Mvh
Kieron Jarvis

5 oktober 2023

Tusind tak til Arif og hans team♥️

Tusind tak til Arif og hans team♥️
Jeg google Arif frem, der var mange gode anbefalinger om ham. Ringede til ham efter jeg fik og vide fra 3 andre advokater at min mand ikke kan komme til Danmark. Arif hørte min historie og sagde at han skal nok få min mand her til Danmark, og det gjorde han🥰 og uden problemer! Nu har min mand fået opholdstilladelse og kommer om ca. uges tid 🥰
Fra hjertet tusind TAK♥️

21 september 2023

En behagelig oplevelse

Jeg valgte Arif, da jeg udelukkende kun havde hørt godt om ham og hans virksomhed. Det var en smertefri og hurtig behandling

Kommunikation 5/5 stjerner
Tid før der kom resultater 5/5 stjerner

Alt i alt en meget behagelig oplevelse 🌟

1 september 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Når man har brug for hjælp…

Jeg udfyldte selv familiesammenføring ansøgningen, men da min hustru fra Filippinerne fik afslag på familie sammenføring søgte jeg på nette efter en advokat der kunne hjælpe og fandt familiesammenfoeringsret.dk som jeg ringede til, Arif var ude at rejse men kontoret fik fat i ham og jeg kunne sende brevet fra udlængestyrelsen via WhatsApp så vi var hurtigt i gang med at klage.
Klagen var en succes da min hustru, som var højgravid, fik lov at blive og inden udrejse dato kunne vi så genansøge efter EU dommen, denne gang lod vi Arif klare hele ansøgningen, han arbejdede til en fast pris, hvilket gav lidt ro på i forhold til omkostninger.
Vi har løbende fået svar på opståede spørgsmål fra kontoret og når der kom svar ringede Arif selv så vi kunne tale resultatet igennem.
Vi har følt os i gode hænder i en meget følsom situation.
Alle der spørger, siger jeg, lad være at forsøge at søge selv, brug en advokat med speciale i denne type sager, og jeg vil helt sikkert anbefale Familiesammenfoeringsret og Arif

15 september 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for en god sejre Arif.

Jeg kom til Arif sammen med min idag kone Nellie, vi stod med en imigrationssag som for os virkede ret svær at komme igennem uden hjælp, men Arif tog sagen op og vandt sagen for os, nu har min kone opholdstilladelse og vi kan nu komme rigtigt igang med vores fremtidsplaner, tusind tak for hjælpen Arif og også tak til dit team.
Jeg kan kun anbefale at få hjælp fra dette firma hvis i har problemer med en imigrationssag, og endda til fair priser.

18 september 2023

5 stjerner fortjent!

Virkelig gode, kompetente og søde medarbejdere. Arif har kæmpet min sag og den er vundet ! Jeg kan kun anbefale at tage kontakt til familiesammenføringsret.dk hvis man er i tvivl om noget med integration eller familiesammenføring.
Tak for en fantastisk rejse med jer !

28 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Arif og hans team overtog en håblø sag…

Arif og hans team overtog en håbløs sag som den tidligere advokat havde sjusket med og også havde mistet en stor del af dokumenterne.
Vi fik professionel juridisk hjælp og blev familiesammenført efter 4 års kamp.
Stort Tak til Arif og hans team.

25 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anbefale at bruge Arif til familiesammenføringssag

Jeg kan stærkt anbefale at bruge Arif i familiesammenføringssager.

Da jeg skulle søge familiesammenføring til min kone, var valget mellem selv at gøre det eller få hjælp til dette. Det blev besluttet at få hjælp med min familiesammenføringssag, da jeg gerne ville have det gjort ordentligt fra starten.

Jeg fandt så frem til Arif ved familiesammenføringsret og besluttede mig for at brugte ham, grundet anbefalinger på nettet.

Hele sagen blev ordnet yderst professionelt og der var styr på ansøgning, samt spørgsmål omkring forløbet. Arif er yderst behagelig og vild dygtig.

Så at betale for at Arif håndterede vores familiesammenføring sag og have kontakten til det offentlige, mener jeg var godt givet ud, da det at kunne være sammen med den person man vil dele livet med, er noget af det vigtigste her i livet.

Igen kæmpe anbefaling fra mig, at bruge Arif, familiesammenføringsret.

20 augusti 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.