Hvor er jeg lettet og glad efter endelig at have modtaget en e-mail i min boks med overskriften: "Du har fået permanent opholdstilladelse i Danmark." :-) Jeg vil først og fremmest gerne sige... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg kan varmt anbefale Familiesammenfoeringsret. Fra starten af vores sag blev den håndteret meget professionelt og grundigt. Vi følte, at sagen blev taget seriøst, og at der blev lagt et soli... Se mer
We will write this in English so not-yet-Danish- speakers can read our heartfelt thanks and appreciation for Arif and his team. We came worried and stressed, and Arif responded with professional cl... Se mer
Highly recommended advokat for familiesammenføring case! Me and my husband is 100% satisfied. We were not stress at all!!! They did everything from consultation, guidance, documentation, followups to... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Familiesammenføringsret.dk yder specialiseret rådgivning inden for familiesammenføring, opholdstilladelse i medfør med EU-reglerne, opholdstilladelse af beskæftigelsesmæssige grunde, inddragelse af opholdstilladelser, herunder udvisningssager og meget mere.
Kontaktuppgifter
Poppelstykket 8H , 2450, København, Danmark
- info@fs-ret.dk
- familiesammenfoeringsret.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Familiesammenføring
Professionel og effektiv håndtering af vores sag om familiesammenføring.
Processen blev ført målrettet og korrekt, med fokus på resultatet frem for unødvendige forklaringer.
Vi modtog en positiv afgørelse efter cirka 3,5 måned, hvilket vi er meget tilfredse med.
Kan klart anbefales.
Jeg har haft en rigtig god Professionel og tryg hjælp hele vejenoplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Familiesammenføringsret. De var meget professionelle, grundige og hurtige til at svare på mine spørgsmål. Hele processen blev forklaret på en klar og forståelig måde, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem.
De har stor viden om reglerne og gav konkret og ærlig rådgivning, som gjorde en ellers stressende situation meget mere overskuelig. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der har brug for hjælp med familiesammenføring.
Familiesammenføring ApS nr. 1 service & 100% legit
Vil 100% anbefale Familiesammenføring ApS’ hjælp og guide igennem jeres process. De er helt fantastiske, svarer hurtigt når man skriver til dem på WhatsApp og er også god til at informere om hvis de mangler noget fra en hvis de har brug for det ift. processen. De kan svarene på det hele og fejre de gode nyheder med en. Virkelig søde mennesker og virkelig hjælpsomme!
Glade kunder
Kære Arif Sahin og team,
Tak for jeres fantastiske arbejde med vores familiesammenføringssag. Jeres professionalisme og engagement har gjort en stor forskel. Vi er meget taknemmelige for jeres hjælp og støtte.
HILSEN RIGTIG GALDE KUNDER!
Jamal Nafie
Arif og hans team fortjener den største ros. De tog hånd om vores sag om familiesammenføring af min kone fra Cambodja, selvom dokumenterne var ekstremt besværlige og uoverskuelige. Fra første dag oplevede jeg høj faglighed, ærlighed og fuld gennemsigtighed. De holdt os løbende opdateret, gav præcise råd og styrede processen, så vi hele tiden havde tryghed og overblik.
Det, der især imponerede mig, var deres forståelse for vores situation og deres evne til at finde løsninger, hvor andre måske havde givet op. Der var aldrig tvivl om deres engagement – de kæmper for deres klienter.
Jeg kan varmt anbefale Arif og hans professionelle team til alle, der har brug for hjælp i en svær familiesammenføringssag. De gjorde en enorm forskel for os, og i dag står jeg med taknemmelighed og stor respekt for deres arbejde.
Arif er detaljeret og har stor viden på…
Arif er detaljeret og har stor viden på området og er en herlig person.
Grundigheden resulterede i en hurtig godkendelse af vores Familiesamføring uden tillægsspørgsmål fra udenrigsministeriet undervejs.
Firmaet kan varmt anbefales.
Super!
Arif Sahin og hans hold er super professionelle og effektive.
Jeg kan ikke takke advokat Arif Sahin og hans team nok for deres hjælp med at opnå opholdstilladelse til min hustru. Helt processen har været enkel, hurtig og ligetil.
Alle trin i processen blev håndteret perfekt, vi følte os super trygge hele vejen igennem.
tiden.
Mine aller-varmeste anbefalinger!
Exceptional Service for Permanent…
Exceptional Service for Permanent Residence I am writing this review to express my deepest gratitude to Arif Sahin at FAMILIESAMMENFORINGSRET APS for his outstanding assistance in securing my permanent residence.The process was complex and stressful, but Arif guided me through every step with exceptional expertise and patience. He was always available to answer my questions, explained everything in a way that was easy to understand, and handled my case with great care and precision.Thanks to his dedication and deep knowledge of Danish immigration law, my application was successful. I never doubted that I was in the best possible hands. He turned an anxious waiting period into a smooth and manageable journey.I would recommend Arif Sahin without any hesitation to anyone needing reliable and effective legal help with immigration matters. Thank you, Arif, for making Denmark our permanent home'
God kundeservice
Under hele det lange forløb med sagen om familiesammenføring med min kone og barn, har fs-ret været utroligt hjælpsomme og vi havde aldrig klaret os uden dem.
Jeg vil klart anbefale fs-ret, hvis I har behov for hjælp til familiesammenføring.
Samarbejdet med Arif og hans team har…
Samarbejdet med Arif og hans team har været super godt fra start til slut. De har været rigtig dygtige til at informere under hele processen, så jeg hele tiden vidste, hvad der skete. Alt er bare kørt smurt, og jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!
Familiesammenføring
Vi havde søgt om familiesammenføring for min kone, som kommer fra Pakistan, og har under hele processen været i de tryggeste hænder hos Arif og hans team. Fra start til slut har vi oplevet en yderst professionel og engageret rådgivning, hvor der blev taget hånd om alle aspekter af sagen – fra dokumentation og kommunikation med myndighederne til grundig vejledning om hver enkelt trin i processen.
Arif har en dyb forståelse for reglerne omkring familiesammenføring og evner at formidle dem på en måde, der skaber tryghed og overblik. Han og hans team har været let tilgængelige, besvaret alle vores spørgsmål hurtigt og grundigt, og har været en uvurderlig støtte gennem hele forløbet.
Vi kan varmt anbefale Arif og hans team til alle, der står over for en lignende proces – især hvis man, som os, har brug for en pålidelig og kompetent partner, man kan stole på.
Senada Sulejmanagic
En yderst professionel og engageret advokat – Arif Sahin og hans team
Jeg kan ikke takke advokat Arif Sahin og hans team nok for deres hjælp med at opnå opholdstilladelse til min mand. Takket være deres store viden, tålmodighed og engagement gik alt trygt og gnidningsfrit.
Fra starten følte vi os i trygge hænder. De forklarede hvert trin tydeligt, var altid tilgængelige for spørgsmål, og alt blev forberedt grundigt og til tiden.
Hvis du søger en pålidelig og kompetent advokat, der virkelig bekymrer sig om sine klienter, kan jeg varmt anbefale Arif Sahin. Tak fordi du hjalp os med at blive genforenet som familie.
Arif er virkelig et meget ærligt…
Arif er virkelig et meget ærligt menneske. Allerede fra dag et, fortalt han os om han kan hjælpe eller ej. Jeg kan kun anbefale ham, takket være ham fik min mor sit visum. Tusind tak!
Kompetent rådgivning
Fra første dialog med Arif angående familie sammenføring med min peruvianske kone følte jeg at jeg havde været heldig at komme i kontakt med ham og senere i forløbet hans team
Arif er imødekommende lyttende saglig og behagelig at fører en samtale med
Hurtigt fandt jeg ud af de havde styr på alt hvad de lavede var initiativ rige og kompetente. Der var en slagfast plan for forløbet. De tog kontakt med det samme hver gang de skulle have materiale. Og hver gang jeg kontaktede dem svarede de på samme dag
Jeg tror på jeg var i de bedste hænder
Forløbet gik aldeles problemfrit fordi de altid havde styr på sagerne trods en ret så kompleks proces som jeg hurtigt forstod jeg ikke selv havde været istand til at varetage uden komplikationer
Vælger du Arif og hans team har du det bedste forudsætninger for et godt resultat
Mvh Rune
Supermand
Arif og hans ansatte er nok en Danmarks bedste rådgivere i visum og familiesammenføring. Han er dybt professional og stopper ikke før du som klient er tilfreds. Min kone kommer til Danmark takkede være ham og hans team💪Af hjertet tak for jeres indsats 💪 Har i problemer med udlændingestyrelsen så er han jeres mand💪💪
En redningsplanke i det danske udlændingesystem – TAK til Noura og Arif!
Der findes ganske enkelt ikke ord nok til at udtrykke vores dybeste taknemmelighed overfor Familiesammenfoeringsret.dk – Især Noura og Arif, som har kæmpet en umulig kamp på vores vegne og vundet!
Efter min svigerfars død i 2018 rejste vi hele familien til Mexico for at tage os af min svigermor, som ikke længere kunne klare sig selv. I fem år boede vi sammen med hende, tog os af økonomi, myndigheder, sundhed og daglige gøremål. Da vi endelig vendte hjem til Danmark, ønskede vi at tage hende med – men blev mødt af et koldt, rigidt system og jurister, der tørt konstaterede: "Det lader sig ikke gøre." eller "det er stort set umuligt"
Men så mødte vi Arif. Hans vurdering var ærlig og realistisk – men han så også mulighed, hvor ingen andre gjorde det. Og da sagen efter 9 måneders sagsbehandling endte med et afslag, trådte Noura til og overtog sagen. Og lad mig bare sige det: Hun er et mirakel i menneskelig form.
Noura satte sig grundigt ind i alle detaljer, indgav en stærk klage, og holdt os trygge og opdaterede igennem hele det følelsesmæssigt opslidende forløb. Hun har været lynhurtig til at svare, har udvist en menneskelig varme og en empati, som vi sjældent har oplevet – og hun har kæmpet for os, som var det hendes egen familie.
I dag – kort før min svigermors 81-års fødselsdag – har vi fået den livsforandrende nyhed: Hun har fået opholdstilladelse!
Uden Noura og Arif havde vi måttet opgive vores liv i Danmark eller efterlade min svigermor alene i Mexico. Arif og Noura har ikke bare ændret vores fremtid – de har reddet et menneskeliv.
Vi giver vores varmeste, ubetingede anbefaling til familiesammenfoeringsret.dk. Hvis du står med en kompleks sag, som alle andre har afskrevet – så kontakt dem!!! -De er ikke bare eksperter – de er empatiske livreddere.
Af hjertet TAK.
Familiesammenføring
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til advokat Arif Şahin og hans team.
Forløbet har været meget tilfredsstillende og professionelt hele vejen igennem. Fra første kontakt til afslutning af sagen har jeg følt mig i trygge hænder. Arif Şahin og hans team har udvist stor faglighed, engagement og forståelse – og har været både effektive og grundige i deres arbejde.
De har altid været tilgængelige for spørgsmål, og kommunikationen har været klar, venlig og kompetent. Det har været et rigtig godt forløb, og jeg er meget taknemmelig for deres hjælp og støtte.
Jeg kan derfor varmt anbefale Arif Şahin og hans team til alle, der har brug for dygtig og engageret juridisk bistand.
De bedste familiesammenførings advokater
de bedste til familiesammenføring. min svigerdatter fik opholdstilladelse på kun en mdr stærkt anbefalet
Et liv blev reddet
Før jeg kontakte Arif og hans team, var jeg håbløst for at redde min lillesøsters sag. Men Arifs team gik straks i gang med sagen, og de var helt opmærksom over hele processen. De informerede mig om hvilke dokumentation, som de havde brug for til at fortsætte sagen. Teamet var utrolige tålmodige, venlige og professionelle. Desuden, var der også rigtig god kommunikation hver gang jeg kontakte dem.
Jeg vil gerne sige særligt tak til Noura, som var meget hjælpsom og forstående ❤️🙏
Jeg kan klart anbefale firmaet 👍
Hvis det var muligt, ville jeg give 10 stjerner til Arif og hans team 💪😉
Professionelle, engagerede og tryghedsskabende
Jeg har haft fornøjelsen af at benytte
Familiesammenfoeringsret advokatfirma og kan varmt anbefale dem. Fra første kontakt følte jeg mig mødt med professionalisme, forståelse og ægte engagement. De var hurtige til at vende tilbage, tydelige i deres kommunikation og meget grundige i deres arbejde.
De formåede virkelig at skabe ro og klarhed hele vejen igennem. Jeg følte mig set som menneske – ikke bare som en sag.
Jeg vil gerne tak dem for hjælpen og den flotte behandling. Jeg ville ikke tøve med at kontakte dem igen eller anbefale dem til andre 🤩
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.