Ik kan geen 0 sterren geven anders had ik het sowieso gedaan. Besteld in mei 2024, tot op heden nog altijd niks ontvangen reeds verschillende (lees veel ) mails verstuurd, Charlotte antwoordt alt... Se mer
Faire Amsterdam
Det här tycker kunderna
It’s a scam!! Do not order with Faire Amsterdam as you’ll never receive your order! I ordered on December 6th 2024 and haven’t received anything. They don’t refund money and keep on sending nicely wri... Se mer
I have ordered a winter coat beginning November, unfortunately fooled by their name ( Fair Amsterdam) and as you can guess never got it. They use, illegally, name Nikki for their garments to fool... Se mer
8 weken geleden een trui besteld maar nog niets ontvangen. Meerdere mails verstuurd en zelfs een verzoek gedaan om terug te betalen maar tot op heden geen resultaat. Daarom nú contact opgenomen met n... Se mer
DOM dat ik erin getrapt!
Niks kopen van deze website, ze zijn oplichters! Al meer dan 2 weken maar krijg mijn bestelling niet. Eindeloos gemaild om mijn bestelling te annuleren maar ze negeren het gewoon.. ze willen mijn bestelling niet annuleren en geld terugstorten! Voordat ik kocht, zocht ik reviews over de webshop maar had verkeerd: ik las reviews van Faire (die goede) i.p.v. Faire Amsterdam! De naam is Faire Amsterdam maar ze hebben Duitse reknummer. Ze doen de naam opzettelijk
hetzelfde zodat iedereen erin getrapt, denk ik. Ik probeer dit nu los te laten .. laat het geld maar, Zie het als een vloek! Misschien politie aangifte doen zodat er geen andere slachtofer meer zijn!
Onbetrouwbaar!
Onbetrouwbaar!! Bloes besteld, wordt niet geleverd. Mail gestuurd ik moest nog even geduld hebben, kwam er aan. Nieuwe mail gestuurd om bestelling te annuleren. Krijg reclame terug.
Niet bestellen!!! Ga melding maken.
Ik heb op 8mei 2024 jurk besteld deze…
Ik heb op 8mei 2024 jurk besteld deze zou binnen 3 dagen geleverd zijn .
Hij is tot op heden niet verstuurd het is nu 3 juli 2024
Na aantal mails vertellen dat het vertraagd is , nou niet ..
Nog een mail gestuurd wil mijn geld terug
Antwoord ze zouden met mij gaan overleggen , ik wil graag jaar en datum hebben wanneer zij dat gaan doen .
Er is naar 1 optie aangiftes bij de politie doen
Aandacht
Aandacht! Fraudeurs, in april besteld en tot vandaag niets, geen pakketje of geld! de onzin die ze schrijven slaat nergens op, ze moeten naar de moeder pici gestuurd worden!!
Ik heb spijt dat ik erin ben getrapt
Ik heb spijt dat ik erin ben getrapt. Deze mensen houden je langer dan een maand aan het lijntje met valse informatie over de levertijd. Ik heb op 2 juni 2024 sieraden besteld. Het is nu 2 juli en ik heb niks ontvangen. Ze kunnen alleen maar zeggen dat er vetraging is, maar komen niet met een oplossing. Track and trace code wordt niet geupdate.
Scam
Scam! No updates. I requested a refund due too long waiting time and no updates. I was informed that it's not possible because the order is on the way but I have the option to return it when it arrives... It hasn't been even shipped.
Ik heb voor 40 euro ketting gekocht en…
Ik heb voor 40 euro ketting gekocht en het is er telkens niet, niet kopen
Te mooi om waar te zijn
Ook ik ben er met open ogen ingetrapt. Het was te mooi om waar te zijn.
De truien zijn niet geleverd! Wel krijg ik keurige emails waarin wordt gezegd dat de zending onderweg is. Helaas is dit een leugen! Laat je niet verleiden!
Em
langggggggggggggg wachten…
Nu ik zo ongeveer 3 maanden verder ben en nog steeds niks heb ontvangen durf ik te zeggen dat ik niet tevreden ben.
Niks ontvangen is niet helemaal waar, ik ontvang meerdere emails per week waarin men mij meldt dat mijn bestelling er bijna aankomt. En hoe blij ik daarom zal zijn. Elke keer komt het binnen 11 tot 17 dagen. Geen mogelijkheid om te cancelen en geld terug te krijgen vanwege de lange wachttijd.
Gevraagd om pas een mail te sturen als het pakje ECHT komt. Nutteloze vraag. Mails blijven komen , ook met mooie nieuwe aanbiedingen. Die hoef ik niet, ik wil gewoon mijn pakketje en daarna nooit meer wat te maken hebben met dit bedrijf.
Thea Michel
totaal drama..
totaal drama... het pakketje duurde twee maanden... een miljoen berichten naar dit "bedrijf", voortdurend met excuses. toen het pakket arriveerde was het een grote teleurstelling omdat het pakket iets heel anders bevatte dan op de foto's. maar dat is niet het einde. Ik wilde het pakketje heel graag retourneren, maar wat? Het bleek dat ik het niet meer kon doen, want tegen de tijd dat ik het adres kreeg was de deadline al voorbij. Ik wil graag vermelden dat ik misschien 30 e-mails met dit bedrijf heb uitgewisseld. in plaats van mij het retouradres te geven, sturen ze mij belachelijke kortingen. Zijn ze zo naïef dat ze denken dat ik daar iets anders ga bestellen? mooie reacties op hun website. ze hebben ze waarschijnlijk zelf geschreven. groetjes en wees voorzichtig! Ik raad -100 niet aan
Waardeloos!
Meest vreselijke bedrijf waar ik ooit iets heb besteld of gekocht. Doe het niet! 20 februari een winterjas van wol besteld. Bezorgtijd zou 11-14 dagen zijn. Na enorm veel mails heen en weer (met vervelende standaard mails van Faire) pas op 18 juni, dus na vier maanden een jas ontvangen. Zeker niet van wol en zeker niet voor de winter. Wel gewoon uit China. Nogmaals: doe dit jezelf niet aan!
Oplichters
Oplichters! Koop hier niet! aangifte gedaan maar politie (ook oplichters naar mijn idee) doet er niks aan je bent gewoon je geld kwijt.
Nooit wat bij kopen er komt niks.
Oplichters
Oh wat baal ik dat ik mezelf heb laten oplichten. Gisteren meerdere jurken besteld, omdat de recensies op de website van trustpilot goed waren. Een vriendin wees mij na het zien van de jurken op de reviews op Google. Ze zijn niet bereikbaar en mail wordt niet beantwoord. Als je er verder induikt zie je inderdaad dat het China is en geen Nederlandse partij. Na het zien van alle reviews vrees ik het ergste. Heb ook nog jurken besteld op Orora mode en dat is dus dezelfde partij. Beide hetzelfde rekeningnummer. En ook die hebben goede reviews staan op hun eigen trustpilot site.
Oplichters …
Dit bedrijf ligt mensen op die hier een bestelling doen. Artikelen worden niet geleverd. Antwoorden wel op mails maar houden je gewoon voor de gek met Antwoorden we doen er allen aan om u tevreden te stellen en hebt u hulp nodig? We zijn er voor u. Niet bestellen. Oplichters zijn het. Vullen hun zakken met uw zuur verdiende geld.Haal zulke mensen van Google af
Op 21 mei besteld bij Faire en tot pp…
Op 21 mei besteld bij Faire en tot pp heden 26 juni artikel niet geleverd gekregen. Op herhaalde verzoeken om geld terug te storten geen enkele reactie ontvangen.
Blokken en niets kopen hier!!!
Zijn oplichters.
Zijn oplichters.
NIETS BESTELLEN!
Minimaal 20 mails gestuurd, standaard antwoord, is onderweg!
Besteld 30 april niets ontvangen
Telefonisch reageren ze niet.
Wat ging er mis?🤬
Wat ging er mis?🤬
Alles, eerst gekeken naar de reviews, maar dat is ook al een frauduleuze bedoeling.
Klopt niets van.
Krijg geen antwoord meer op mijn mails.
Ik ga melding maken bij de kamer van koophandel.
Zulke mensen moeten afgestraft worden!!!!
Bestel niet bij Dit bedrijf
Bestel niet bij Dit bedrijf. Je bestelling wordt NIET GELEVERD WEL BETAALD SCHANDALIG EN ONBETROUWBAAR.
Oplichters
16 mei een trui besteld en betaald, op mailberichten wordt alleen via AI geantwoord, slaat nergens op. Krijg het geld na verschillende verzoeken niet terugbetaald.
Vandaag 21-06-2024 nog steeds de bestelde trui niet ontvangen. In een woord niet bestellen bij Fair Amsterdam. Oplichters. Heb melding gemaakt bij het programma Meldpunt van Max.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.