Jag betygsÀtter ferratum och Ingen annan. Det Àr smidigt med lÄn dÀr, trots er höga rÀnta. Betalar man av det nÀstkommande eller inom ett par mÄnader Àr det okej. smidigaste Àr er direktbetalning vi... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Jag har inte fÄtt nÄgot lÄn men tycker det lÄter bra. Jag blev 2014 bedragen och har dÀrför kommit snett för jag kunde inte bevisa att jag inte lÀmnat ut mitt kort nummer pÄ nÀtet. Nu skulle jag bara... Se mer
ni verkar vara ett företag som vill ge konsumenter mÄnga bra rekommendationer och se vilka behov som ni kan hjÀlpa konsumenter med. Det ni gör Àr vÀldigt positiv och ger mycket bra information.om olik... Se mer
Vad bra att det finns sĂ„dana som er, tex nĂ€r vi har brĂ„ttom och behöver pengar. Nu!! TĂ€nka sig att bankerna hellre lĂ„ter en gĂ„ under Ă€n att hjĂ€lpa till.. SĂ„ tack :) med mĂ„tta Ă€r ni bĂ€stđ±
Om Fair-laan.se
Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor
En av de mest populÀra lÄneprodukterna Àr samla lÄn. Med ett samla lÄn har du möjlighet att samla in flera lÄn och sÀnka din mÄnatliga betalning samt rÀntekostnader. En typisk kund har till exempel ett billÄn, konsumentlÄn och / eller finansiering av inköp av varor (tvÀttmaskin etc.). Genom att konsolidera dina lÄn till ett samla lÄn fÄr du kontroll över din skuld och betalar mindre rÀnta varje mÄnad. Vi har kunder som sparar allt frÄn nÄgra hundra kronor i mÄnaden upp till flera tusen kroner per mÄnad. Du kan se samla lÄn hÀr .
Hoppa pÄ ett rÀttvist lÄn och lÄna pengar direkt idag.
Danmark
- fair-laan.se
riktigt bra bemötande gÀtte duktiga.
Att lÄna pengar
Ni fÄr inget högt betyg av mej för att jag har försökt lÄna hos er men fÄtt avslag 2 jag vet att vi klarar av att betala till baka har en sÄ pass bra inkomst
Jag vill inte bedöma er för att jagâŠ
Jag vill inte bedöma er för att jag tycker inte om idiotar som jobbar inom juridik nÀr det gÀller pengar makt politic den leder till krig vem vill ha pengar de som har mycker pengar eller miljoner det Àr alltid nonting som Àr fel med de en kvinna i Madrid hon vann flera miljoners dollar hon sköptes pÀls jacka och skin byxor och gick i 40 graders vÀrme en man som har vunnit 50 000000000 miljoner han Àr inte nöjd med det han vill ha Ànnu mer pengar och han satsar pÄ rederiet och rederiet gick kurs och han har blivit skyldig pengar istÀllet björn Borg tennis spelade han hade hur mycker pengar som helst han satsar pÄ mÀrkers klÀder osv nu har han inte sÄ mycker pengar skvar binladen olja miljonÀr dollar vad gjorde han med pengar han sköptes vapen och dödar mÀnniskor och sen han sjÀlv situationen i vÀrlden idag igen kan rÀdar vÀrlden tvÀrtom lÄt klimatförÀndringar bedöma alla banker och vÀrlden vÀrlden har fel det Àr frÄgan om tiden kvar jag spelade lotto och vann 93+93=186 miljoner kronor jag sa till Gudar jag vill inte ha pengar man kan inte bli lyckligare av pengar vad har vÀrlden gjort idag klimat change
Hej ! bedrövligt.
Hej ! Har försökt att fĂ„ ett kort lĂ„n pĂ„ ca: 2000 kronor , men jag Ă€r tydligen för gammal , trĂ„kigt , Ăr visserligen 76 bast , men Ă€r stor och stark , mĂ„nga blir förvĂ„nade , tror att jag Ă€r 50-55.Ă„r. Vi Ă€r fattigpensionĂ€rer och behöver gĂ„ till tandlĂ€karen . Jag hade en sprĂ€ckt tand som tandlĂ€karen drog ut. för att fĂ„ ett inplantat sĂ„ skulle det kosta mej över 6000 kr. Ă
terbetalningen skulle jag betalat tillbaka pÄ 3 mÄnader. Men sÄ Àr det, man Àr inte betrodd nÀr man kommer över 50 Är.
M.V.H. Mari-ann
jag tycket ni har gör allt
jag tycket ni har gör allt. det jÀtte bra. Ä jag Àr jÀtte nöjda för allt..bra.
Uppskattar alla hjĂ€lp jag fĂ„tt frĂ„nâŠ
Uppskattar alla hjÀlp jag fÄtt frÄn dig, stöd som jag behöver och det Àr inga problem för mig att rekommendera denna tjÀnst till nÄgon annan.
Med Hilsen
Beris
Varför skicka ut erbjudande om lĂ„n nĂ€râŠ
Varför skicka ut erbjudande om lÄn nÀr jag ÀndÄ inte fÄr skulle behöva ett lÄn för att kunna köpa lÀgehet vi bor tvÄ personer i en etta pÄ 37kvm och ner sliten min sambo fÄr inte byta upp sej han har ingen inkomst det e min pension vi lever pÄ men jag vet att jag kan bet tillbaka pengarna tack ann
Kass
DÄligt lovar för mycket klarar inte av att leverera fast man har adressen i Sverige och jobbar i Sverige .
Allt perfekt
Mycket hjÀlpsamma och snabb utbetalning!
Snabbt,enkelt och bra service.
Dom Ă€r sĂ„ bra pĂ„ att hitta lösningar pĂ„âŠ
Dom Àr sÄ bra pÄ att hitta lösningar pÄ olika lÄn som man kan ha om man behöver hjÀlp
Den mycke bra
Ni Àr bra betyg
Jag har inte haft nĂ„gon lycka nĂ€r detâŠ
Jag har inte haft nÄgon lycka nÀr det gÀller att fÄ ett lÄn
Hur skulle jag göra utan er hjÀlp
Hur skulle jag göra utan er hjÀlp, t
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.