Jeg kan kun anbefale dette flyttefirma. Super venlige medarbejdere, både dem jeg snakkede med på kontoret, og dem der flyttede mine ting. Alle aftaler og tider blev overholdt til ug, og de fik mig k... Se mer
Företaget har svarat
Pålideligt firma og så høflige og søde flyttefolk. Brugt dem 2 gange incl. opbevaring af møbler i ca. 1 måned. Kan varmt anbefale dem - skal jeg flytte igen er jeg ikke i tvivl om jeg vil benytte mig... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har flyttet rigtig mange i mit liv og kan derfor sige, at FagFlyt er det bedste, mest troværdige, hurtige, smilende og flinke flytte firma jeg nogensinde har brugt.
Företaget har svarat
At flytte er aldrig sjovt - men Fagflyt gjorde deres ypperste for at flytningen af vores kontor gik så glat som muligt. De gutter der kom var i særklasse!!
Företaget har svarat
Fag Flyt er et professionelt og erfarent flyttefirma, der dækker hele Sjælland. Vi hjælper dig trygt og sikkert igennem din flytning. Står du og skal bruge en billig flytning fra København eller til København, og har du brug for et flyttefirma, så er Fag Flyt det helt rigtige flyttefirma for dig. Fag Flyt tilbyder mere end bare hjælp til en flytning. Ved brug af vores flyttefirma København, giver vi dig mulighed for at opbevare dine ting på Amager, såfremt du skulle have brug for det. Vi er med andre ord et fleksibelt flyttefirma i Kastrup med fokus på en effektiv kundeservice, hvor dine behov og ønsker kommer i forreste række. Vi kører med faste priser, der er til at forstå. Du slipper derfor for ubehagelige fordyrende overraskelser undervejs. Vi er med andre ord til at stole på – en aftale er en aftale.
Ladegaardsvej 6-12, 2770, Kastrup, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Fag Flyt Aps
Pålideligt firma og så høflige og søde flyttefolk. Brugt dem 2 gange incl. opbevaring af møbler i ca. 1 måned. Kan varmt anbefale dem - skal jeg flytte igen er jeg ikke i tvivl om jeg vil benytte mig af dem.

Svar från Fag Flyt Aps
Mega effektive og dygtige flyttemænd – de var super hjælpsomme og gjorde flytningen nem og hurtig :)

Svar från Fag Flyt Aps
Alle aftaler og tider blev overholdt til ug, og de fik mig klemt ind i en travl periode, fordi det hastede lidt for mig. Alt i alt en super god oplevelse.

Svar från Fag Flyt Aps
God dialog og stor fleksibilitet.
De var gode til at passe på vores sarte ting og alt blev dækket over med tæpper.

Svar från Fag Flyt Aps
En flyt. Med schelorse. Tre dejlige, enormt professionele Flytte mænd.
Og en god koordinater inden da, Lars,
Fra start til ende, med Lars på kontoret da fik det syet sammen. Til de tre mænd der mødt til tiden og fik det pakket sammen og flyttet.
Og disse dejlige flyttemænd, gjorte det mest fantastike arbejde! De fortjener ROS''
Og vil sige tak til dem alle tre.
Jeg anbefaler varmt Fagflyt!
Mvh Veronika

Svar från Fag Flyt Aps
Jeg har brugt Fagflyt til både opbevaring og flytning, og hele forløbet har været en virkelig god oplevelse. Priserne har været helt fair, og servicen har været kanon fra start til slut. Alt er blevet håndteret professionelt, effektivt og med stor omhu, hvilket gav en tryghed hele vejen igennem.
En særlig ros skal lyde til Jannik og Lars på kontoret, som virkelig har haft fingeren på pulsen og sørget for, at alt var planlagt og fulgt til punkt og prikke. Kommunikation og koordinering har været i top, og man har hele tiden følt sig i gode hænder.
Jeg kan varmt anbefale Fagflyt, hvis man ønsker professionel flytte- og opbevaringsservice til fornuftige priser.

Svar från Fag Flyt Aps
Super søde, professionelle og fleksible medarbejder fra start til slut. Der er tænkt på det hele og der er altid hjælp at hente eller medarbejdere at spørge/ringe til hvis der opstår tvivl eller spørgmål. Ville 100% anbefale til alle og skal helt sikkert bruge dem igen hvis behovet opstår.
Tak for god service :-)

Svar från Fag Flyt Aps
Jeg har for nylig brugt Fagflyt til både flytning og rengøring, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med oplevelsen. Hele forløbet var utrolig professionelt og problemfrit fra start til slut. Flyttefolkene arbejdede hurtigt, effektivt og med stor omtanke for mine ejendele, og rengøringen efterfølgende var grundig og helt i top – lejligheden stod som ny.
Jeg vil også gerne fremhæve kontoret, som var meget imødekommende og professionelle gennem hele processen. Kommunikation, planlægning og service var helt i særklasse, og jeg følte mig tryg og godt informeret hele vejen.
Alt i alt en super god oplevelse – jeg kan varmt anbefale Fagflyt!

Svar från Fag Flyt Aps
Vi stod pludselig i en situation, hvor vi skulle flytte ud af vores kontor på kun én uge. Alt skulle sorteres, pakkes ned og flyttes – og flyttefirmaet sprang til med det samme.
Lars var utrolig behagelig at tale med, meget imødekommende og hjælpsom gennem hele forløbet.
Hele teamet udførte et fantastisk stykke arbejde – selv de tunge løft blev klaret med godt humør og stor professionalisme.
Vi følte os i trygge hænder fra start til slut, og flytningen forløb hurtigt og uden problemer, trods den korte tidsfrist.
Vi glæder os allerede til næste gang, de skal hjælpe os.
Kan varmt anbefales!

Svar från Fag Flyt Aps
Sødeste flyttemænd. Hurtig og effektivt flyt. 5 stjerner herfra!

Svar från Fag Flyt Aps
Super flytning - på trods af afspærring af såvel gade som gård. Gennem nærmest tumultariske omstændigheder blev det en tryg og veludført flytning. Ligeledes er der kun ros til den efterfølgende rengøring af den fraflyttede lejlighed.
Kan kun give Fag Flyt - lige fra administration til flytning og slutrengøring - den varmeste anbefaling.

Svar från Fag Flyt Aps
Ringede til fag-flyt da jeg skulle have kørt byggematerialer op til 5 sal fra gaden af.
Super dejligt med et firma der er klar på at løse forskellige opgaver.
Niklas som håndterede opgaven var kanon. De var der inden for 2 timer kæmpe anbefaling.

Svar från Fag Flyt Aps
Jeg valgte FagFlyt siden de var sikre på at mine møbler kunne flyttes trygt til min ny bolig. Slik gikk det ikke og sofaen min ble skadet. Selv om jeg har en sofa som er brukt veldig pent av en voksen person uten kjæledyr, sigarettlukt, barnesøl, men dyrt materiale så fikk jeg en erstatning på ca 1/4 av pris på sofaen.

Svar från Fag Flyt Aps
Hurtig og effektiv flytning af større kontor.
Venlige unge flyttefolk.
Bedste anbefaling fra os.

Svar från Fag Flyt Aps
Professionelle, effektive, dygtige og super venlige flyttefolk. Brugt dem ved flere private flytninger med stor tilfredshed

Svar från Fag Flyt Aps
Super dygtige og søde flyttemænd. Det hele gik vildt hurtigt, men de var gode til at passe på alt og pakke de skrøbelige ting godt ind.
Virkelig god oplevelse

Svar från Fag Flyt Aps
Super friske, flinke og effektive gutter!
Jeg brugte Fag Flyt ApS til en mindre opgave - at få båret en (meget) tung, defekt og uhandy sovesofa fra min lejlighed på 4. sal ned til storskrald i min gård.
Drengene var punktlige og løsningsorienterede og løste opgaven hurtigt - også selvom det krævede en kreativ løsning med afmontering af sofaens indvendige jernskinne. Jeg fik en studentervenlig pris og et godt resultat.
Alt i alt skal I have tak for hjælpen. Stor anbefaling herfra!

Svar från Fag Flyt Aps
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.