Dårligste legen jeg noengang har vært borti. Helt åpenbart kjøpt og betalt av forsikringsselskapet og hadde null interesse av annet enn å bli ferdig med samtalen. Fullstendig bortkastet!
Det här tycker kunderna
Ikke noe vits å bruke disse. Det så ut som om legen satt hjemme i egen stue, og ville avslutte samtalen så fort som mulig. Ingen interesse for å diskutere problemstilling eller lignende, og for meg so... Se mer
Da jeg ble oppringt trodde jeg først det måtte være en feilkobling til en annen pasient eller at noen hadde hacket linjen. Mannen som viste seg å være legen ringte meg liggende fra sengen sin, i et ha... Se mer
Jeg oplevede hurig kontakt en søndag formiddag til den bestilte tid men en forgæves henvendelse som var akut. Men ingen hjælp at få på min anmodning om fornyet recept på medcin jeg har været ordinere... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super service, kompetent og trygt
Super service. Kompetent, venligt, trygt og nemt. Og jeg slap for, påvirket af feber og sygdom, at skulle vente i telefonkø, køre til lægen, vente i venteværelse og i øvrigt ende op med en nyansat lægestuderende i klinikken jeg alligevel ikke kender.
Det her fungerede upåklageligt. Linket til onlineapoteket, med sammedags levering af receptpligtig medicin er genialt.
Super App
Super App
Så fantastisk en oplevelse, og skønt at slippe for sure vagtlæger, som bare gerne vil videre til næste samtale, og tjener mere ved at afvise en.
Jeg følte han havde god tid, og det gjorde at jeg følte mig tryg også, en virkelig rar læge. Og han fik hjulpet mig af med luftvejsinfektioner efter corona. En virkelig positiv oplevelse
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Hurtigt, effektivt og ikke mindst grundig behandling af lægen. Vil klart anvende Eyr mere i fremtiden.
Fantastisk mulighed gn min forsikring
Fantastisk mulighed gn min forsikring. Kom hurtigt igennem til en lyttende og kompetent læge som tog sig god tid og stillede gode afklarende spgm.
Tak.
EYR er et nyt spændende koncept hvor du…
EYR er et nyt spændende koncept hvor du har lægen lige i din lomme som en app på din telefon - Det er en super hjælp at man ikke skal tage fri for at gå til lægen for en henvisning, recept eller et hurtigt godt råd. Den skal også med på mine rejser til udlandet når det bliver tilladt igen at rejse...super koncept.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.