Evighedsbuket Aps Omdömen 25

TrustScore 3 av 5

2,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Levering gik til en pakkeboks og blev ikke adviseret, til trods for at det var bestilt til hjemme levering og der på intet tidspunkt blev oplyst at det kunne ske at blive en pakkeboks istedet. Ha... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Blomsterhandel
  2. Butik med torkade blommor
  3. Blomsterbud
  4. Blomsterdesign

Skrivet av företaget

Velkommen til Evighedsbuket.dk - din leverandør af bæredygtige evighedsbuketter. Evighedsbuket skaber og leverer smukke håndlavede evighedsbuketter. Evighedsbuket.dk er en webshop med eget binderi. Vi har alt inden for evighedsbuketter og tørrede blomster og vores sortiment ændres løbende. Alle buketterne er unikke og nøje sammensat af uddannende blomsterbinder og florister. En evighedsbuket er et bæredygtigt alternativ til friske blomster. Uanset om det er en fødselsdag, jubilæum eller en gestus af kærlighed, er vores evighedsbuketter en unik og meningsfuld gave. En hilsen som varer ved, da vores buketter har en holdbarhed på minimum 12 måneder. Tak fordi du vælger Evighedsbuket.dk til dine bæredygtige evighedsbuketter. (Ny ejer pr. 1. maj 2021 - dårlige anmeldelser fra tidligere ejer)

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super god service.

Super god service.

19 mars 2025

Kære AnnCathrine,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os, at vi kunne imødekomme jeres ønske – og hvor er det skønt at høre, at du er glad for vores service.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

De bedste hilsner,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Levering gik til en pakkeboks og blev…

Halvdelen af mails går i spam, hvilket gør at man får en kvittering og en forsendelses mail, men ikke efterfølgende information om leverance. Alt i alt virkelig ringe oplevelse.

Men dog ros til kundeservice som svarer hurtigt!

3 mars 2025

Kære Josefine,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.

GLS håndterer leveringen af vores buketter, og i dette tilfælde har chaufføren desværre vurderet, at det ikke var muligt at stille pakken forsvarligt ved adressen – derfor blev den omdirigeret til en pakkeshop. Det er selvfølgelig frustrerende, når det ikke går som planlagt, og vi forstår din skuffelse. Vi vil undersøge nærmere, hvorfor leveringsoplysningerne endte i din spammappe – det bør ikke ske, og vi beklager ulejligheden.

Vi sætter pris på din feedback og håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse i fremtiden.

De bedste hilsner,

Lad vær

Jeg har lige modtaget mine blomster som jeg havde bestilt ..
det er verdens mindste buket man får. Billederne snyder på hjemmesiden.
De bliver sendt i en kasse uden indpakning, så der er intet til at beskytte dem i transporten ! Jeg er svært utilfreds med mit køb..

16 januari 2025

Kære Mille,

Tak for din anmeldelse. Jeg har gennemgået vores ordrer for de sidste par uger, men kan ikke finde dit navn. For at kunne hjælpe dig bedre, skal jeg bruge dit ordrenummer.

Vi er opmærksomme på, at der er flere udbydere af evighedsbuketter, og vi har desværre oplevet, at anmeldelser nogle gange bliver forvekslet med andre webshops. Vi ønsker at sikre, at du får den rette hjælp.

Jeg ser frem til at høre fra dig, så vi kan finde en løsning.

Venlig hilsen,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte en blomsterkrans til min…

Bestilte en blomsterkrans til min datter ifm hendes konfirmation. Jeg var meget usikker på str, form og farve. Jeg fik fantastiske guidning og hjælp. Lynhurtig svar på mail og levering lige til døren.! Virkelig smukt stykke arbejde.! Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her. De varmeste anbefalinger herfra

23 mars 2024

Falske billeder på nettet

Falske billeder på nettet. Levede slet ikke op til forventningen også var der en del blomster som var gået i stykker fordi I havde pakket den for dårligt.

24 november 2023

Kære Mia,
Vi beklager, at du ikke er tilfreds med buketten. Billederne tager vi selv i eget studie. Buketterne er et håndværk og der kan være forskel på størrelsen på de enkelte stilke. Den rækkefølge blomsterne bindes i kan også variere, men udtrykket i buketten vil være den samme.
Vi sætter pris på din feedback og ønsker at rette op på din oplevelse.
Kontakt os venligst på info@evighedsbuket.dk og tilføj meget gerne billeder.
Venlig hilsen Pernille, Evighedsbuket

Uoverstruffen service

Uoverstruffen service. Selvom min bestilling havde visse krav udover det sædvalige, så blev jeg mødt med positivt sind og med ideløsning. Evighedsblomster fulgte op på min bestilling ved at ringe mig op og følge op på levering. Sød, betænksom og professionel service ud over det sædvanlige. Det varmeste anbefalinger fra mig.

22 juni 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg må desværre tilslutte mig den…

Jeg må desværre tilslutte mig den skuffede gruppe af modtagere. Jeg havde set så meget frem til at modtage buketten (som kom 8 dage senere efter jeg havde lagt ordren og betalt). Min buket, Pink Chocolate er tynd, mangler i den grad fylde og så knækker blomsterne ved forsigtig udpakning.

Jeg kommer desværre ikke til at anbefale evighedsbuket.dk.

5 mars 2021
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Umiddelbart tilfreds

Jeg hørte ikke noget 4 dage efter jeg havde placeret en ordre, og blev ret bekymret efter at have læst anmeldelserne her. Skrev til kundeservice og de var superflinke.

Modtog buketten 7 dage efter jeg havde lavet ordren, og den er rigtig fin, og ligner den på billedet(pink choko). Denne oplevelse er i overensstemmelse med hvad de oplyser på hjemmesiden.

For at få 5 stjerner skulle virksomheden havet svaret hurtigere på min besked og haft hurtigere levering(1-3 dage). Jeg handler her gerne igen.

5 februari 2021

Bestilte en multicolor buket

Bestilte en multicolor buket

Ligner slet ikke den på billedet. Er meget tynd.

Leveringen var også alt for langsom, pengene blev trukket før afsendelse.

3 februari 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Meget lille og kort buket!

Bestilte buketten 'Grey', men blev noget skuffet da den ankom!
Af hjemmesiden fremgår det, at buketten måler 50-60 cm i højden. Realiteten er, at buketten er virkelig lille og den længste blomst er 38 cm.
Bukettens størrelse og kvalitet harmonerer ikke med prisen på 259kr plus levering.
Jeg kommer ikke til at handle på 'Evighedsbuket' igen, desværre.

12 januari 2021

Servicen er i top

Jeg havde bestilt en buket med lavendel. Efter et godt stykke tid blev jeg ringet op af en kvinde som undskyldte mange gange. De havde haft problemer med levering og hun var så ked af det.
De betalte selvfølgelig mine penge tilbage og oveni fik jeg tilsendt en anden fin buket på deres regning.

27 oktober 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.