Events Catering Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har i dag haft min gamle gymnasieklasse på besøg og havde bestilt italiensk buffet. Alle var meget begejstret for maden, der var rigelig mad og ALT smagte super godt. Betjeningen da vi skulle hente ma... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi hentede tapas til min mands fødselsdag igår. Super dejlig mad, gæsterne var glade og der var mere end rigeligt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Afhentede i dag den lækreste tapas anretning med de skønneste tapas retter. Fint anrettet og lækkert udvalg af pølse ost og lækre salater som skal nydes i aften til brusende bobler i sommervarmen. Kan... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Spændende velsmagende mad og flot anrettet, - rigeligt, til det antal personer som der var bestilt til. Levering til tiden. Spændende salater. Fem stjerner, hvis det havde været lidt mere frisklave... Se mer

Företagsinformation

1. Catering

Skrivet av företaget

Events Catering leverer overdådige catering buffeter til konfirmation, barnedåb, fødselsdag, bryllup, julefrokost, reception, jubilæum mm. til både privat og erhverv på hele Sjælland.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

89 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Kan klart anbefale Events Catering

Jeg fik mad til min fødselsdag og alt gik som smurt i olie fra bestilling til afhentning af service.
Super lækker mad, masser af den og meget smagfuld, og et super serviceminded personalet.
Tak fordi i gjorde min fødselsdag fantastisk.

Kh. Marie

9 november 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig god mad, rigeligt og til en rimelig pris

Vi har fået leveret mad fra Events Catering for tredje gang. Vi er meget tilfredse, med det vi har fået leveret. Maden var meget smagfuld, der var rigeligt og så var det rigtig flot anrettet på fadene. Vi fik en god service og kan varmet anbefale firmaet...det eneste minus var at maden blev 25 minutter forsinket, de ringede dog og gav besked om forsinkelsen, men da der ikke var en finger at sætte på maden, gjorde det ikke noget.
Mange hilsner
Katinka J

29 augusti 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En overdådig og lækker buffet

Til min fødselsdag fik vi leveret en overdådlig og lækker buffet fra Events Catering og det var også rigeligt med mad så det kan helt klart anbefales.

Lene. L

12 maj 2011

Super duper brunch-catering

Vi fik leveret brunch fra Events Catering til vores datters barnedåb...rigtig god til prisen, flot anrettet, rigeligt med mad og god kvalitet... Maden var 10 minutter forsinket, men det er jo til at leve med. Kan varmt anbefales.

4 april 2011

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.