Håbløst at skulle vente på det system…
Håbløst at skulle vente på det system når der skal bestilles billetter til skolebio.
Event.it ApS er et selskab stiftet af en gruppe mennesker med et fælles ønske om at levere verdens bedste online tilmeldings- og billetsystem. Systemet var i luften første gang i efteråret 2010. Siden er systemet blevet udviklet voldsomt til idag at være det absolut mest fleksible system af sin art på markedet.
Sindalsvej 7 , 8240, Risskov, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg er ganske uforstående over for, hvad der berettiger et billetgebyr på 78,75 kr.
Jeg har netop tilmeldt mit barn en svømmecamp i den lokale forening. Prisen er 1.475 kr. men jeres gebyr er uhørt højt. Hvad er det for en service I yder, som skal koste så meget. Jeg kan desværre heller ikke vælge en anden udbyder. Jeg forstår ikke, at I vil være bekendt ikke at have et loft på billetgebyrer.
Jeg kan kun fraråde andre foreninger at benytte jeres service, da det er alt for dyrt for deres medlemmer.

Svar från Event it
Supernem opsætning med mange muligheder. Vi har, i vores kursusvirksomhed, lavet mange forskellige opsætninger med håndtering af både billetter og tilmeldinger. Den ene gang vi havde brug for support kom vi igennem med det samme, og vores lille udfordring blev fikset med det samme.

Svar från Event it
Vi undersøgte markedet for udbydere af billetstyring i forbindelse med events. Kravet var både en rimelig pris og enkelt at bruge. Et system som kan alt det vi har behov for og ikke så meget andet. Det fandt vi hos Event It med deres modulære system, så man kun behøver at vælge det man har behov for.
De har hjulpet os godt i gang og vore invitationer med tilhørende tilmelding ser nu professionelle ud. Systemet er let at betjene og alle data bliver præsenteret på en overskuelig måde.
På vegne af InstallatørPartner (inp.dk)
Carsten Nørgaard
Konsulent

Svar från Event it
Systemet er intuitivt og flexibelt. Det er ret let at tilpasse og man får et meget anvendeligt udtræk på bestillingerne. Ville ønske vi havde haft det noget før.

Svar från Event it
Jeg bestiller billetter hvor prisen står klart skrevet, og først lige før jeg skal til at godkende betaling lægger siden 51 kroner til prisen i gebyr!

Svar från Event it
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.