Evenses Sverige Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

3,7

Evenses Entertainment erbjuder professionell underhållning över hela Sverige. Vårt breda sortiment består av allt från olika typer av band, såsom coverband, partyband och duor, till DJ:s för ditt evenemang och mycket mer inom olika underhållningsformer. Hos Evenses arbetar vi endast med professionella artister, vilket resulterar i den bästa formen av underhållning till överkomliga priser. Evenses Entertainment är starkt etablerat på de holländska, belgiska och tyska marknaderna. Som ett resultat av vår snabba expansion är vi ett av Europas snabbast växande företag inom underhållningsbranschen och är aktiva i tio länder i Europa. Vi kan hjälpa dig med allt för ditt evenemang, oavsett om det gäller ett större bröllop eller en liten privat födelsedagsfest. Vi arrangerar även större evenemang, såsom företagsevent och festivaler. Vårt professionella team tar hänsyn till alla dina behov. Om det jazzband du vill boka ska kunna spela specifika låtar, ordnar vi det åt dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig att planera ditt perfekta evenemang. Vi erbjuder våra kunder följande garantier: ✓ Professionell underhållning, skräddarsydd för ditt unika evenemang baserat på dina specifika krav. ✓ Vi har ett personligt förhållande till alla våra leverantörer och kunder. Kommunikationen är transparent med extraordinära verktyg för kommunikation. ✓ Vi inkluderar allt i våra priser, vilket innebär att du slipper obehagliga överraskningar. Våra priser inkluderar transport, utrustning och allt som evenemanget kräver. Allt samlat till ett pris. ✓ Vid sjukdom eller annan frånvaro hos din artist ger vi dig motsvarande kompensation. ✓ Erfarenhet där vi har arrangerat tusentals evenemang såsom bröllop, företagsevenemang och privata fester. Några av våra referenskunder är Samsung, Armani, IKEA och Red Bull.

Medel

6 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Oseriöst företag!

Företaget har endast betalat en del av min faktura och trots upprepade mail/påminnelser angående den återstående betalningen har jag inte fått något svar. Jag har dessutom blivit hänvisad till samma mejladress som redan ignorerat mina tidigare kontaktförsök. Väldigt bristfällig hantering och kommunikation.

Jag kan därför inte rekommendera företaget utifrån min erfarenhet. Jag uppdaterar gärna recensionen om företaget återkommer och löser den utestående betalningen. Mvh/Sina Samadi /Sean Banan

4 oktober 2025

Engagerad hjälp att hitta rätt artist

Vi ville ha en violinist till en födelsedagsfest. Vi fick stor hjälp av Evenses att hitta rätt artist. Vi fick förslag på två violinister vilket blev en mycket bättre musikupplevelse än vad det hade kunnat bli med bara en. Hela festen blev mycket lyckad bl a tack vare att Evenses hittade passande artister.
Enda minuset var den krångliga betalningen: SEK till ett bankkonto i Holland. Jag fick ringa banken för att aktivera utlandsbetalning (ej SEPA eftersom betalningen inte var i EUR). Det var en fördröjning på 24h innan banken aktiverade betalningsmöjligheten. Kortbetalning hade varit så mycket smidigare.

28 juli 2026

De var väldigt hjälpsamma i telefonen…

De var väldigt hjälpsamma i telefonen och hjälpte oss att ordna vårt bröllop på ett fantastiskt sätt. DJ och bandet var 10/10!

11 juli 2026

Svar från Evenses Sverige

Tack för din fina recension. På uppdrag av hela vårt team tackar vi dig och vi hoppas att vi ses igen i framtiden!

Trevligt och snabbfotat bemötande av…

Trevligt och snabbfotat bemötande av Linus. Stort tack för det! Och mycket bra upplevelse av Limited Edition Entertainer - grym lite rockig röst samt positiv och enkel att ha att göra med.

10 juni 2026

Superbra!

Fick superbra hjälp av teamet vid bokning!

18 april 2025

Svar från Evenses Sverige

Vi boka en sista minuten magiker till…

Vi boka en sista minuten magiker till vår julfest och han var så grym och hela processen var så himla smidig!

12 december 2024

Svar från Evenses Sverige

Visa omdömen på alla språk. (8 omdömen)